Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

işte bak bunlar hep erkek ortami sonuçları cici içlerinde biri ya kendi başına ya yakının başına gelen olayi anlatmıştır. sonra da hepsi erkek ya ayni sonuçta mutabakata varmışlardır.

bı yönden de hak veriyorum. kadin ve erkeğin fıtratı çok başka. erkek severken de yapabilir çünkü duygusuyla hareket eden kadindir, hormonuyla hareket eden de erkektir. ama tabiki aldatılan kişi boşanmakta sonuna kadar hakli ve aldatmayi aklamaz bu hormon duygu meselesi.

sen arkadaş ortamlarını kadin erkek karışık tutmaya bak. kendini kasmaktan da vazgeç sen böyle gerildikce aranizdaki iletişimsizlik de artar. arada sirada tepesine bin hıncını al ama tabiki:)

ama korkma herşey yoluna girer cicim. tayin cikacak mesela birim vs degiscek. o zaman da herşeyiniz sil baştan olacak. biraz esnek olman lazım hayata karşı. belirsizlik duzensizlik zor amenna. insan tükenmiş de hissediyo kendini ara sıra. bildiğim bisey varsa bu sorunları aşınca aranızdaki sevgi ve bağlılık kat be kat artacak

Yeni durumlara ayak uydurmakta kendim kadar zorlanan birini daha görmedim şamdanım
Düzenim biraz değişince, biraz işler farklılaşınca dünyanın sonu gibi geliyor bana. Ondan çocuk fikri korkutuyor beni sanırım. Yeni düzen=kıyamet benim için
Delirdim mi acaba ben ya, delireceğim belliydi hep benim
Ya alt devresinde bir kız var. Üst devrelerinde 3 4 kız var aynı timdeler.
Alt devredeki kız da sürekli eşimin durumlarına bakıyor o da ayrı bir olay da neyse
Ama kendi devreleri (kankaları) hep erkek tabi. ve çok aşırı seviyorlar birbirlerini Allahım

Nasıl tımar edicem napıcam bana da söyleyin
Eki Görüntüle 2548711
Bence içindekileri içinde tutma yani o aldatmak hakkında dedikleri son yaptıklarının üstüne tuz biber olmuş.. bu soyledigin beni çok etkiledi dersin sana demiş ya göreve gidiurom dönünce konuşuruz diye o zaman konusunu aççok içine atmaktansa. ama erkek mantığıyla konuşmuş bence. Klasik erkek milleti. Hani derler ya karısını dövmüş ama niye dövmüş bı sor falan o mantık. Önceki ankattiklarina göre sana aşık seven biri o. İnşaallah en kısa zamanda biter bu gerginlikler. Tımar mevzusu bazen eşimle iyi bi tartışırız sonra küserim biraz adam olur gibi olur ama sonra yine aynı.

hangi renklermis onlar bana da ilham ol cay
Karamel merak ediyorum altin karamel yada kendi rengimin biraz daha acik sariya kacan kumral en acik kumral denemek istiyorum . Kararsizm o yuzden sacmda hic boya kalmyana dek uzataym o boyali kismi kestirip ozaman karar vericem artik ...

ben de bakarım sevdiğim arkadaşlarımın durumlarına hep :) evli bekar kız erkek diye de hiç düşünmedim açıkçası:)

belki kız da benim gibi biridir cicim. bana da hep erkek gibi düşünüldüğümü bakış acımin erkek gibi olduğunu söylerler. o yüzden sakınca görmemiş olabilir. tabi sen eşi olarak hissedersin kız ilgili mi degil mi.

değişim her zaman olacak cici. baş edemediğini düşündüğün yerde yardım almalısın. yoksa çok yipranirsin canina yazik valla. bu karakterle ilgili olduğundan kendi kendine asman zor olabilir. o yüzden yardim al dedim. hani yemek bile yemiyosun eşin yoksauyuyamiyosun falan. bunlar sana şimdi olağan gelse de birike birike zorluk olacak.

sen diyeceksin ki o yokken ben yemek bile yemiyorum ama adam kankalariyla gülüp egleniyo. o da sana diyecek ki napiyim ortada ciddi bi sorun yok yeseydin yemeğini cici oturup yas mi tutuyum.... bu kavgaların sonu gelmez eğer sen kendine ait bi düzen kurmazsan eşinden bağımsız bi hale gelmezsen.

senin ona sevginden bagliligindan yaptığın herşey bugün minnos görünüp yarın ana sorun olarak masaya yatabilir. kimse için bu kadar fedakar olmaya gerek yok. biraz kendini dinle biraz kendine onem ver. Amecey çok güzel yazmış onu dinle :)

Aldatan erkek uçkuruna yenilip bir anlık hataya düşmüş erkektir bu eşini sevmediğini göstermez erkek eşini severken de hata yapabilir, sevmeyen erkek boşanır dedi.
Ya sabır ya selamet de sen cici,ve eşinin bir anlık gafletini affet, saçmalamış

Karamel merak ediyorum altin karamel yada kendi rengimin biraz daha acik sariya kacan kumral en acik kumral denemek istiyorum . Kararsizm o yuzden sacmda hic boya kalmyana dek uzataym o boyali kismi kestirip ozaman karar vericem artik ...

aaaa bu renkler bence de çok güzel olur sana kesinlikle yapmalısın. bakalım ben de usenmezsem yaparım belki

Üzgün atıp içimizi karartacakmış eyleme bak
Bunları çocuklardan öğreniyor, resetlememiz lazım acilen B Brunello Cicinelli bromu

aaaa bu renkler bence de çok güzel olur sana kesinlikle yapmalısın. bakalım ben de usenmezsem yaparım belki
Kiz usenme ben kendi zevkmle keyfmle ilgli bisey aklima koyarssm mutlaka yaparim ... bence yapilmali da insan.kendini unutunca yasamdan zevk almiyor bos bi hayat kosturmasi gbi geliyo ... degisiklik iyi gelir her daim.

Kiz usenme ben kendi zevkmle keyfmle ilgli bisey aklima koyarssm mutlaka yaparim ... bence yapilmali da insan.kendini unutunca yasamdan zevk almiyor bos bi hayat kosturmasi gbi geliyo ... degisiklik iyi gelir her daim.

bi kere olsa neyse de dipti suydu buydu gözümde büyüyo
ama boyatasam saçımın uzama hızını görmüş olurdum

işe baslayimda nefes alacak vaktim olursa yaparım:) şimdilik nefes almadan yasayacakmisim gibi görünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…