Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok özeniyorum şu an sana. Ben hiç öyle olamadım Aynen. Yaptığım her İş kusursuz olmalı. Bundan mı acaba?

eğer annemle aynıysan evet :) o çok takar kafaya. mesela misafir gelecekse misafir gelmeden bitecek herşey ve hazır olacak. kafasında yaptığı planin dışına çıkarsa morali bozulur hemen modu düşer.

halbuki gelen misafir yaptığına degil sana gelir aslında:) yani o gelince de yapabilirsin ufak tefek yetismeyen şeyleri:)

ama annem de aştı artık bazı şeyleri:) kabullendi mükemmel olmak diye bisey yok

bence kendine yüklenme kuzu emin ol yavaş yavaş yapsan daha kolay olacak herşey

evde olmak insanı daha çok uyuşuk yapıyo ya. benim öyle yani. işe giderken yarım saatte duş alıp çay demleyip kahvaltı yapıp yanima yemek koyup servise yetisiyodum hamile halimle

ama tabi sac makyaj yok sac makyaj olsa sadece onlara 45 dk bi saat lazım

işte samdanım diyince gözümde taam böylee canlanıyosuun pratik hızlıı hmen hallediveren samdanım =)) maşallahh

evett cidden ben kendimi açmak için uğraşıyorum epeyy Yatak ve çevresinden uzak duruyorum filan

Bi iyi bi kötü. Moralsizleştim iyice.
Kendime bu şarkıyı hediye ettim.

sıradan gidiyo valla ya inşallah cabuk geçer bu haller bonusum bu şarkıyı da çok severim

şu yetiskinler için olan boyama kitaplarından mi alsan. hem dinlendirir hem kafan dağılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…