Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun baya misafirlerim vardi guzel gecti de aksam bi bas agrisi oldu iste ilac ictm artk duramadm smdi hafifledi cok sukur

hadi ya geçmiş olsun canım dikkat et kendine

senin hep misafirin var zaten çay ben bile alıştım artık senin düzenine

Az önce saçımı kuruturken, saçımın diğer tarafıyla kızım oyun oynuyordu
Saç maşasının fırça gibi bir ucuna saçımı dolamis dolamis dolamis
Herseyi denedim ama kesinlikle açılmadı
Saçımın sol tarafını kısacık kesmek zorunda kaldım

Seni gordum gezmedeymissin bugun
Hava da ilikti bugun iyi yapmissiniz ...

çocuğun eksikleri vardi bugün alcaktik eşim bugün musaitti ama çok iyi oldu :) baya moral oldu bana bayram bayram :)

ben üşüdüm ya nasıl ılıktı

sıradan gidiyo valla ya inşallah cabuk geçer bu haller bonusum bu şarkıyı da çok severim

şu yetiskinler için olan boyama kitaplarından mi alsan. hem dinlendirir hem kafan dağılır
O boyama kitapları beni daha çok geriyor. Boya çizgi dışına çıkacak diye geriliyorum

hadi ya geçmiş olsun canım dikkat et kendine

senin hep misafirin var zaten çay ben bile alıştım artık senin düzenine
Geliyorlar sevenlerimiz sukur ben cok seviyorum sevdklermle olmayi canim ya... sagolasn Allah tan hafifledi ilac iyi geldi yoksa gece ilerlerdi dha da mide bulantisina donusuyor cok basm agrynca bide

evdeysem öyle bi cabam olmazdi çocuktan önce yatar uyurdum ben
fırsatın varken yat bu rahatça yattığın son kış olabilir atanınca da yatamazsin bak

teşekkür ederim bu arada kuzum o senin güzel bakışın

Fazla uzundu kesersin tabi. Saç kremi şampuan sürseydin keşke

çocuğun eksikleri vardi bugün alcaktik eşim bugün musaitti ama çok iyi oldu :) baya moral oldu bana bayram bayram :)

ben üşüdüm ya nasıl ılıktı
Oo ne guzel hem ziyaret hem ticaret olmus ailecek gecirilen zamanlardan bende mutlulk duyuyorum mesela biliyosn kzmla cok geziyorum ama esimde bizimle gezebldgnde dha huzurlu mtlu oluyorum...

ayy küçük bücür geçmiş olsun kuzum toplayinca belli oluyo mu peki tosiam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…