Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şamdan'ım şimdi Benim burç ikizler ya yükselen başak bir yandan düzeltirken diğer yandan dağıtıyorum

benim yukselenim de aslan:)
annem de yükseleni başak olan bir ikizler annem gibiysen baya eli ayağına dolasan birisin kalsifir hızlı yapar ama döke saça dağıta dağıta yapar

benim yukselenim de aslan:)
annem de yükseleni başak olan bir ikizler annem gibiysen baya eli ayağına dolasan birisin kalsifir hızlı yapar ama döke saça dağıta dağıta yapar
Aynen öyle işte. Yemek yaparken bütün mutfak dağılır sonra toplanır halbuki annem hiç bulaşık çıkartması neden böyle oluyor ki

Aynen öyle işte. Yemek yaparken bütün mutfak dağılır sonra toplanır halbuki annem hiç bulaşık çıkartması neden böyle oluyor ki

"10 dk da yapılacak işi 5 dk da yapmak için 15 dk harcamak" diyorum ben buna

ben de hızlı yemek yaparım ama dağıtmadan yaparım panikten oluyo bence:)kusursuz olmalı fikri var mi sende biraz :)

"10 dk da yapılacak işi 5 dk da yapmak için 15 dk harcamak" diyorum ben buna

ben de hızlı yemek yaparım ama dağıtmadan yaparım panikten oluyo bence:)kusursuz olmalı fikri var mi sende biraz :)
Çok özeniyorum şu an sana. Ben hiç öyle olamadım Aynen. Yaptığım her İş kusursuz olmalı. Bundan mı acaba?

ve ben hep yataktan kalktığım gibi giderim disari

düşün verdiğim izlenimi
soğuk da tamam da içim hep uyuyo kız benim kışın

ama bana sabahın o saatinde tam hazırlıklı olanlar sankii geceden öyle yatmış gibi geliyorr

çok iyi anlıyorrum bide ben bu sene evde olduğum halde erken uyandğımda ilk 2 saatim genelde şaşkın şaşkın dolanmakla geçiyoo evett benimde içim uyuyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…