- 12 Haziran 2019
- 19.829
- 122.341
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.441
İyi çok şükürsağol canım
Bel fıtığı ameliyatı oldu
Atlattık çok şükür
Şamdan'ım şimdi Benim burç ikizler ya yükselen başakbenim evim dağınık dolap ve cekmecelerim muntazamne çeşit bir manyağım çözemedim
Bana da yap bende yapamTeşekkür ederimbunun da içi full ceviz,buda enerji deposu sende yapmak istersen amecey
Canım o şekli onunla mı yaptın?
Ciciyle sen alisamadiniz bu yeni evlereKesinlikleeee
Evim evim güzel evim diyecem de daha evime alisamadm bile
Selam canım nasılsınselam didimmm gacilaaa
Şamdan'ım şimdi Benim burç ikizler ya yükselen başakbir yandan düzeltirken diğer yandan dağıtıyorum
Aleykümselam canımselam didimmm gacilaaa
Aynen öyle işte. Yemek yaparken bütün mutfak dağılır sonra toplanırbenim yukselenim de aslan:)
annem de yükseleni başak olan bir ikizlerannem gibiysen baya eli ayağına dolasan birisin kalsifir hızlı yapar ama döke saça dağıta dağıta yapar
evet tam dram.
Şairin çekilmez bir adam oldum yine
Uykusuz, aksi, lanet dediğiierken uyanmak yine tamam da soğuk kötü.
Eki Görüntüle 2549472
Aynen öyle işte. Yemek yaparken bütün mutfak dağılır sonra toplanırhalbuki annem hiç bulaşık çıkartması neden böyle oluyor ki
Çok özeniyorum şu an sana. Ben hiç öyle olamadım"10 dk da yapılacak işi 5 dk da yapmak için 15 dk harcamak" diyorum ben buna
ben de hızlı yemek yaparım ama dağıtmadan yaparımpanikten oluyo bence:)kusursuz olmalı fikri var mi sende biraz :)
Kiz yanlislikla elim degdi usendim duzeltmedm italigihoşgeldin italik yazılı baaayan:)
ve ben hep yataktan kalktığım gibi giderim disari
düşün verdiğim izlenimi
soğuk da tamam da içim hep uyuyo kız benim kışın
Peki fayanstaki kireçlere ne yapmalı?
Iyiym kuzu sen naslsn insallah geceniz guzel gecer Allah sifalar versin tatlmSelam canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?