Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bak girene kadar böyle girdikten sonra çok şükür safhasi var. sonradan offf amaaaannnn nidalarina dönüyo iş

arada kendine ödül ver yat uyu öğlene kadar:)
çok şükür safhasına o kadar odaklandım kiii

canım samdanım hep destek oluyosun teşekkür ederim =) yapıyorum yapıyorum pazar tatilim var

Toplayınca belli olmuyor ama yarın gidip dümdüz kestirecektim omuzlarımda
Şu an istediğim gibi kestirmeyecegim
Ve ben işte hayatta saçımı toplamam normalde
Artık toplamak zorundayım galiba

bi iki tane cit çit saç alıp taksan tosiam belli olur mu. üstten mi kesmek zorunda kaldın. biraz alttan kaliyosa ya da çıt çıt kurtariyosa bence moralini bozma istediğin gibi kestir çıt çıt saç takarsin kesilen yere de

Bu ara unutkanlık var bende bi bakayım canım. Bu yazan çantamı kartepede benzinlikte unuttum. Gittik geri aldık geldik. Hafta sonu da Kastamonu'da unuttum arkadaş getirdi. Eşim çantamın koruması oldu artık

Benim büyüttüğüm kuzum

o zaman yakında balon gibi patlar sen de bi nefes alirsin demi
bal sen hep bize moral destek veren kadınsın. senim şarkıların fotoğrafların capslerin esprilerin olmadan biz çok üşüyoz bonus reyiz

sen hemen iyi ol emi

Yok canım öyle citcit filan takamam zaten belli olur
Baya kısa benim için hiç kısa saç sevmem çünkü
Bakalım ne yapicam

Tipimi görsen o zamanda minnoş der misin acaba

napayım bugun kv bana ekmek pişirdi bende ona pogaca yaptım sen nbyosun

hahahaha nedense törenle değişim yaptınız gibi geldi bi an
pakistan Hindistan sınır güvenlik değişim töreni gibi

minnosluk kalpten gelen bisey

Gizli yüksek libidolulardan demek istemiş hani yanarlı dönerli ama belli etmeyen

heeee ben de mi onlardanim acaba ama ben libidom yükselince açıkça söylüyorum ya bu aralar nadasa biraktim ama kendimi
demek sen de gizlisin

Biliyormusun sende sanal demeyip su ortamdaki arkadasliga dostluga onem verip , insanlari cok guzel takip ettigin bastan savma bunu yapmadgn icin ayri bi yerdesin.kalbimde
Iyi ki varsin Allah gonlunun guzellgne gor seyler nasip etsn sana

yaaaa seni yerim ponçik aslam yüreklim
Allah hepimize gönlünüzden geçenin en güzelini nasip etsin inşallah :)

ama bu topikte hiç gıcık kimse yok maşallah. cidden herkes çok samimi tatlı ve iyi:) hepinizi çok seviyom ben

Bu ara unutkanlık var bende bi bakayım canım. Bu yazan çantamı kartepede benzinlikte unuttum. Gittik geri aldık geldik. Hafta sonu da Kastamonu'da unuttum arkadaş getirdi. Eşim çantamın koruması oldu artık
Kastamonuyami gittin cnm

çok şükür safhasına o kadar odaklandım kiii

canım samdanım hep destek oluyosun teşekkür ederim =) yapıyorum yapıyorum pazar tatilim var

kız tek pazar yetmez :) benim en sevdiğim gün carsambadir mesela öyle özel bı gün varsa sebepsiz sevdiğin o günde arada kaçamak yapabilirsin

ne demek kuzu bu yollardan geçen biri olarak seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin emeğinin karşılığını versin inşallah

ben de geçen hafta telefonumu parkta unuttum birileri bulmuş da beklemis gelir diye oğlanın kreşte de hep eşyalarını unutmuşum

bugün de aldığımız şeyleri unutmusum bi kaç yerde. Allah'tan eşim yanımdaydı hepsinde
seni çok iyi anlıyorum

Yok canım öyle citcit filan takamam zaten belli olur
Baya kısa benim için hiç kısa saç sevmem çünkü
Bakalım ne yapicam

orebilir misin peki bı sure balık sırtı falan ya da yarım topuz gibi bisey yapsan

Samdan ise giderken ben de asla sali gunlerini sevmezdim kara sali derdim hatta arkadaslarm gulerdi .. pazartesi sendromum olmazdi hafta sonu 2 gunden sonra degisiklk gelirdi ise gitmek ama sali gunlerini sevemzdim dunde calisilmis bugun cezbetmiyor haftasonuna da daha coookk ... kara sali

Bende seni yerim canooo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…