- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.541
çok şükür safhasına o kadar odaklandım kiiibak girene kadar böyle girdikten sonra çok şükür safhasi var. sonradan offf amaaaannnn nidalarina dönüyo iş
arada kendine ödül ver yat uyu öğlene kadar:)
Toplayınca belli olmuyor ama yarın gidip dümdüz kestirecektim omuzlarımda
Şu an istediğim gibi kestirmeyecegim
Ve ben işte hayatta saçımı toplamam normalde
Artık toplamak zorundayım galiba
Dert edindim vallahi kendimeVerirsin dert etme.
Bu ara unutkanlık var bende bi bakayım canım. Bu yazan çantamı kartepede benzinlikte unuttum. Gittik geri aldık geldik. Hafta sonu da Kastamonu'da unuttum arkadaş getirdi. Eşim çantamın koruması oldu artıkannem de senin gibiydi sonra mantığını çözünce hain pusularla sudoku bulmacalarimi yürütüp çözmeye başladı
programlar var aslında Googleplayde indirip en basitten itibaren çozebilirsin :)
hem de hafızaya da iyi gelir
Benim büyüttüğüm kuzum ❤
bi iki tane cit çit saç alıp taksan tosiam belli olur mu. üstten mi kesmek zorunda kaldın. biraz alttan kaliyosa ya da çıt çıt kurtariyosa bence moralini bozmaistediğin gibi kestir çıt çıt saç takarsin kesilen yere de
Tipimi görsen o zamanda minnoş der misin acaba
napayım bugun kv bana ekmek pişirdi bende ona pogaca yaptımsen nbyosun
Umarım hoşluğuna hoşluk katıcak bir model yapılır saçlarına. Ben gidiyorum ismi lazım olmayan kitaba devam edeyim. İyi geceler
Gizli yüksek libidolulardan demek istemiş hani yanarlı dönerli ama belli etmeyen
Tam olarak yerleştim gribe aldım şifayıSen naptın yerleştin mi gribe :)
Estagfurullah kuzu benmde belli olmadgi zamanlar oluyor bugun boyle oldu iyi de olduakıllı kadının hali baska vallabenim yarın ne yapacağım bile belli değil
ellerine sağlık
Biliyormusun sende sanal demeyip su ortamdaki arkadasliga dostluga onem verip , insanlari cok guzel takip ettigin bastan savma bunu yapmadgn icin ayri bi yerdesin.kalbimde
Iyi ki varsin Allah gonlunun guzellgne gor seyler nasip etsn sana
Kastamonuyami gittin cnmBu ara unutkanlık var bende bi bakayım canım. Bu yazan çantamı kartepede benzinlikte unuttum. Gittik geri aldık geldik. Hafta sonu da Kastamonu'da unuttum arkadaş getirdi. Eşim çantamın koruması oldu artık
Evet çatalzeytin'e gittik canımKastamonuyami gittin cnm
Keşke geri gelseGenelde kireç için sirke iyi oluyo ams fayansta cif vs eklenebilir buna.
Bende bonusu özledim
çok şükür safhasına o kadar odaklandım kiii
canım samdanım hep destek oluyosun teşekkür ederim =) yapıyorum yapıyorum pazar tatilim var
Bu ara unutkanlık var bende bi bakayım canım. Bu yazan çantamı kartepede benzinlikte unuttum. Gittik geri aldık geldik. Hafta sonu da Kastamonu'da unuttum arkadaş getirdi. Eşim çantamın koruması oldu artık
Yok canım öyle citcit filan takamam zaten belli olur
Baya kısa benim için hiç kısa saç sevmem çünkü
Bakalım ne yapicam
orebilir misin peki bı surebalık sırtı falan ya da yarım topuz gibi bisey yapsan
Samdan ise giderken ben de asla sali gunlerini sevmezdim kara sali derdim hatta arkadaslarm gulerdi .. pazartesi sendromum olmazdi hafta sonu 2 gunden sonra degisiklk gelirdi ise gitmek ama sali gunlerini sevemzdim dunde calisilmis bugun cezbetmiyor haftasonuna da daha coookk ... kara salikız tek pazar yetmez :) benim en sevdiğim gün carsambadir meselaöyle özel bı gün varsa sebepsiz sevdiğin o günde arada kaçamak yapabilirsin
ne demek kuzu bu yollardan geçen biri olarak seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin emeğinin karşılığını versin inşallah
Bende seni yerim canoooyaaaa seni yerim ponçik aslam yüreklim
Allah hepimize gönlünüzden geçenin en güzelini nasip etsin inşallah :)
ama bu topikte hiç gıcık kimse yok maşallah. cidden herkes çok samimi tatlı ve iyi:) hepinizi çok seviyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?