- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.561
hmmm bu tavsiyenii değerlendiricem Samdanım ödül gibii mantıklııkız tek pazar yetmez :) benim en sevdiğim gün carsambadir meselaöyle özel bı gün varsa sebepsiz sevdiğin o günde arada kaçamak yapabilirsin
ne demek kuzu bu yollardan geçen biri olarak seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin emeğinin karşılığını versin inşallah
Ya ama yarım saate anca çay demini alır mısın nasıl kahvaltı yapayimevde olmak insanı daha çok uyuşuk yapıyo ya. benim öyle yani. işe giderken yarım saatte duş alıp çay demleyip kahvaltı yapıp yanima yemek koyup servise yetisiyodum hamile halimle
ama tabi sac makyaj yoksac makyaj olsa sadece onlara 45 dk bi saat lazım
Kıyamam yaAz önce saçımı kuruturken, saçımın diğer tarafıyla kızım oyun oynuyordu
Saç maşasının fırça gibi bir ucuna saçımı dolamis dolamis dolamis
Herseyi denedim ama kesinlikle açılmadı
Saçımın sol tarafını kısacık kesmek zorunda kaldım
Ay limonsuzz bugun okadar cok cay ictmki anlatamam git gide baglmlilk oluyr galiba ya ... fazlasi da zarar bak carpnti yapiyr bana aslndaYa ama yarım saate anca çay demini alır mısın nasıl kahvaltı yapayimseni tebrik ediyorum balım idolümsün. Ben yetistiremezdim sanirim
Kıyamam yabozma moralini tatlım hersekilde harika gozukeceksin
Ya ama yarım saate anca çay demini alır mısın nasıl kahvaltı yapayimseni tebrik ediyorum balım idolümsün. Ben yetistiremezdim sanirim
Kıyamam yabozma moralini tatlım hersekilde harika gozukeceksin
Oooh yarasınAy limonsuzz bugun okadar cok cay ictmki anlatamam git gide baglmlilk oluyr galiba ya ... fazlasi da zarar bak carpnti yapiyr bana aslnda
Eve geldim kuzum dinleniyom sen napıyonmaliiiiiiiiiiiinapiyon
Kahve sigara molası verdiydimNe oldu tatlım ☺
Alışmam biraz zaman alacak, teşekkür ederim canmcm
I inessa armand bilseydim, gitmezdim. Pztesiye kadar süründürmeden bitirmem gerekiyor da ondan
13 adet kitaptan oluşan serim geliyor
Öyle deme, eskiden çok sevdiğin ve tadını unuttuğun çikolata gibi düşün. Yine alacaksınGözün aydın
Ne güzel şimdi senin yerinde olmak isterdim
Öyle deme, eskiden çok sevdiğin ve tadını unuttuğun çikolata gibi düşün. Yine alacaksın
Sürünen sürüneneUmarım öyle olur
Benim elimde de Benden Sonra kitabı sürüne sürüne bi hal oldu. İşe başlamadan bitireyim bari
Sürünen sürünene
Höfff nerden düştüm bu yazara
Ayyhh beterin beteri varmış ımmmmhhhBenimki de felaket
Kitabın başından beri sürekli bir meyve suyunu buzdolabından çıkartıp tezgaha koyuyor tezgahtan alıp dolaba koyuyor. Dolapta arıyor arıyor bulamıyor sonra bir gün kocasına ve kanser oluşuna kızıp meyve suyunu döküyor
Meyve suyu yani. Kitabın konusunun bu olduğunu düşünüyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?