Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hmmm bu tavsiyenii değerlendiricem Samdanım ödül gibii mantıklıı ))

Amiin amiin inşallah Samdanıım =) Senin de gönlünde istediğin ne varsa olsun inşallahh herkesin

Ya ama yarım saate anca çay demini alır mısın nasıl kahvaltı yapayim seni tebrik ediyorum balım idolümsün. Ben yetistiremezdim sanirim Kıyamam ya bozma moralini tatlım hersekilde harika gozukeceksin

Ya ama yarım saate anca çay demini alır mısın nasıl kahvaltı yapayim seni tebrik ediyorum balım idolümsün. Ben yetistiremezdim sanirim
Kıyamam ya bozma moralini tatlım hersekilde harika gozukeceksin
Ay limonsuzz bugun okadar cok cay ictmki anlatamam git gide baglmlilk oluyr galiba ya ... fazlasi da zarar bak carpnti yapiyr bana aslnda

Ya ama yarım saate anca çay demini alır mısın nasıl kahvaltı yapayim seni tebrik ediyorum balım idolümsün. Ben yetistiremezdim sanirim
Kıyamam ya bozma moralini tatlım hersekilde harika gozukeceksin

Teşekkür ederim canım benim

Öyle deme, eskiden çok sevdiğin ve tadını unuttuğun çikolata gibi düşün. Yine alacaksın

Umarım öyle olur
Benim elimde de Benden Sonra kitabı sürüne sürüne bi hal oldu. İşe başlamadan bitireyim bari

Sürünen sürünene
Höfff nerden düştüm bu yazara

Benimki de felaket
Kitabın başından beri sürekli bir meyve suyunu buzdolabından çıkartıp tezgaha koyuyor tezgahtan alıp dolaba koyuyor. Dolapta arıyor arıyor bulamıyor sonra bir gün kocasına ve kanser oluşuna kızıp meyve suyunu döküyor
Meyve suyu yani. Kitabın konusunun bu olduğunu düşünüyorum artık :)

Ayyhh beterin beteri varmış ımmmmhhh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…