Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani evet kan ve cinayet bile yok
Saçma sapan birşey sonuna geldim neredeyse, ölse de kurtulsak diyorum
Seninki ölcek demekki, benimki öylemi?
Ha bire cinayet zanlısını yakalarken beyin zelzelesi yaşıyor. Ölmüyor, beni süründürüyor .
Godley evli ve bir kızı var isabel adında.
Sonraki kitaplarda bu adamla aşk yaşarsa, kitapları götürüp bir yere bırakıcam. Benden olabildiğince uzak bir yere

Benimki kanser hastası ve tüm vücuda yayılmış. O da kocasına yeni bir eş bulmaya çabalıyor. Bulunca da kıskanma triplerine giriyor. Hastalıktan ölmese kıskançlıktan ölecek.
Poff bayılacak gibi oluyorum :)
Ben yatayım artık, iyi geceler canım

Çocuğun çantasının içi sağlam doluydu birde hem çocuktan sonra oldu. Bütün vitaminimi emdi

İyi geceler

kara sali da iyiymiş sevmediğim gün yoktu galiba bi cuma öğleden sonra vakit gecmez gibi gelirdi sinir olurdum

Bende seni yerim canooo

hmmm bu tavsiyenii değerlendiricem Samdanım ödül gibii mantıklıı ))

Amiin amiin inşallah Samdanıım =) Senin de gönlünde istediğin ne varsa olsun inşallahh herkesin

amiiiinnnnn kuzum :) inşallah hepimizin

Ya ama yarım saate anca çay demini alır mısın nasıl kahvaltı yapayim seni tebrik ediyorum balım idolümsün. Ben yetistiremezdim sanirim
Kıyamam ya bozma moralini tatlım hersekilde harika gozukeceksin

bak şimdi çayın suyunu koyup kahvaktikaliklari cikariyodum. alti kaynayinca demleyip duşa giriyodum. ben zaten çok hızlı duş alırım beş dk da cikarim:) sonra sacimi kurutup giyiniyodum. kahvaltımi yapiyodum en son yemek koyuyodum yanima :)
bide yumurta haşlama makinem vardi benim. o yüzden yumurta yapmak da cok kolaydı :)

krese alisri bence limonsuzum. ama kres deyince kötü yoookkk falan diyo. gitmemek için ağlıyo. gidince de bu kez dönüşte gelmek istemiyo icerde kosturup duruyo kahkahalarla. ve hiç aşırı ağlayıp mutsuz olmuyomus biz yokken. ara sıra bizi soruyomus. fazla uyanık simdiki nesil

Çocuğun çantasının içi sağlam doluydu birde hem çocuktan sonra oldu. Bütün vitaminimi emdi
benimde çocuktan sonra beter oldu herşey:)

ama bilimsel biseymis çocuk 2 yaşına gelene kadar annenin bütün dikkati hafızası çocukla ilgili olurmus. çocuk büyüdükçe anne de eski haline gelirmis :) biraz daha zamana ihtiyacımız var kalsi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…