- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.581
Yani evet kan ve cinayet bile yokAyyhh beterin beteri varmış ımmmmhhh
Seninki ölcek demekki, benimki öylemi?Yani evet kan ve cinayet bile yok
Saçma sapan birşey sonuna geldim neredeyse, ölse de kurtulsak diyorum
Seninki ölcek demekki, benimki öylemi?
Ha bire cinayet zanlısını yakalarken beyin zelzelesi yaşıyor. Ölmüyor, beni süründürüyor .
Godley evli ve bir kızı var isabel adında.
Sonraki kitaplarda bu adamla aşk yaşarsa, kitapları götürüp bir yere bırakıcam. Benden olabildiğince uzak bir yere
Çocuğun çantasının içi sağlam doluydu birdeben de geçen hafta telefonumu parkta unuttumbirileri bulmuş da beklemis gelir diye oğlanın kreşte de hep eşyalarını unutmuşum
bugün de aldığımız şeyleri unutmusum bi kaç yerde. Allah'tan eşim yanımdaydı hepsinde
seni çok iyi anlıyorum
İyi gecelerBenimki kanser hastası ve tüm vücuda yayılmış. O da kocasına yeni bir eş bulmaya çabalıyor. Bulunca da kıskanma triplerine giriyor. Hastalıktan ölmese kıskançlıktan ölecek.
Poff bayılacak gibi oluyorum :)
Ben yatayım artık, iyi geceler canım
Çocuğun çantasının içi sağlam doluydu birdehem çocuktan sonra oldu. Bütün vitaminimi emdi
Birinciyim diye gelmiştim ki bonuscum coktaaan günaydın yazmış beni 2. Yazsınlar
Yarım topuz yapicam galiba mecburen
Samdan ise giderken ben de asla sali gunlerini sevmezdim kara sali derdim hatta arkadaslarm gulerdi .. pazartesi sendromum olmazdi hafta sonu 2 gunden sonra degisiklk gelirdi ise gitmek ama sali gunlerini sevemzdim dunde calisilmis bugun cezbetmiyor haftasonuna da daha coookk ... kara sali
Bende seni yerim canooo
hmmm bu tavsiyenii değerlendiricem Samdanım ödül gibii mantıklıı))
Amiin amiin inşallah Samdanıım =) Senin de gönlünde istediğin ne varsa olsun inşallahhherkesin
Ya ama yarım saate anca çay demini alır mısın nasıl kahvaltı yapayimseni tebrik ediyorum balım idolümsün. Ben yetistiremezdim sanirim
Kıyamam yabozma moralini tatlım hersekilde harika gozukeceksin
Eve geldim kuzum dinleniyom sen napıyon
benimde çocuktan sonra beter oldu herşey:)Çocuğun çantasının içi sağlam doluydu birdehem çocuktan sonra oldu. Bütün vitaminimi emdi
biz cumaya kadar anca yeriz onu canım, daha yarısı duruyor,Kız cuma günü yapaydin tatlıyı da madem
Seksülük baağbında seyettiydim ameceyytarikat marikat yok bam bam bam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?