- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.061
Değilim işte değilim
Herkes bana ne kadar haksız olduğumu, çok mantıksız olduğumu, düşüncemde en haksızın ben olduğumu söyledi. Herkes bana çok kötü şeyler söyledi işte
Allah yardımcın olsun canım benim yolun açık olsun. Unutma herşey çok daha iyi olacak insAllahEvet tatlım, yarın sabah mesai başlıyor
Akşamları uğramaya çalışırım, hafta sonları kesin gelirim
Oyy ellerine sağlık tatlımKiz gel cay demledimm
Gel arkadas ol bana esim pes etti 1 bardakta midesi agriyodu yattiOyy ellerine sağlık tatlımdaha bardağım yanımda yeni bitirdim. Ama olsun yine icerim
Allah yardımcın olsun canım benim yolun açık olsun. Unutma herşey çok daha iyi olacak insAllah ❤❤❤
Ama haksız mi
Sende sağol canım benim seviyoruz seniİnsallah canım benimmmmm hepiniz sağolun var olun ❤
Tamam konum atGel arkadas ol bana esim pes etti 1 bardakta midesi agriyodu yatti
Ama haksız mi
Sende sağol canım benim seviyoruz seni❤
Tamam konum at
Valla wc de herkese küsüyor bilgin olsun. Sonra yok ben bilmiyordum, yok limonsuzum bana demedi demeBaşıma bir iş gelmeyecekse haksız diyorum
Bilemedim eldeki bu kadarcık veriyle kadının geyşada gözü olduğu kanısına varmak çok zor, ama kadınlar da genelde hissediyorlar bu tip şeyleri sanki.
Kalbinden geçeni yap B Brunello Cicinelli
Valla wc de herkese küsüyor bilgin olsun. Sonra yok ben bilmiyordum, yok limonsuzum bana demedi deme
Bende oyumu kadınlar hissederden yana kullanıyorum.
Gelebilecegni bilsem durmam atardmAma haksız mi
Sende sağol canım benim seviyoruz seni❤
Tamam konum at
Tam da şaşırmıştım ben de zaten
Misafirler vardı canm. Uğurladıktan sonra etrafı topladım biraz
Hayırlı olsun tosii güle güle kullan. Eminim çok yakışmıştırEvet canım kısa Saç sevmeyen eşim bile bayıldı
Kızım da çığlık atarak beğenisini ifade etti
Şu an mutluyum saç konusunda. Ama hala kalbim gum gum yarin icin :)
I inessa armand canıım işe ilk dönüş günün güzel geçsin inşallah ❤ başta biraz zor olsa da inanıyorum sana da iyi gelecek
Hayırlı olsun tosii güle güle kullan. Eminim çok yakışmıştır
Malicim durum attığımızda kimlerin baktığını gördüğümüz bir yer mi varmış? Cehalet mutlulukmuş gerçekten.Of yaaniye şaşırmadım acaba
Herifine söyle durum atmicaksın bundan sonra diye.o ne öyle herif kısmı durum mu atarmış ergen gibi
Ooo cok guzelll olmuss valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?