- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.021
Sende haklısın ciciDemin wc'de hepinize küsme kararı aldım.
Şuan hepinize küsüyorum. Ve de küstüm.
Kaç paraydı ulan bir "Çok mantıklı düşünmüşsün Cici, sen zaten hep mantıklı düşünürsün" demek.
Kaç paraydı ulan vicdansızlar.
Kıydınız bana.
O kadar beynimi çalıştırıp plan kurmuştum.
Beynim hep ziyan oldu sizin yüzünüzden aktı gitti hep.
Kim verecek hesabını.
Kaç paraydı ulan bir haklı görülmek.
Kaç paraydı!!!
Eki Görüntüle 2549754
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
I inessa armand
@_CaNanSu_
B Brunello Cicinelli bak ben yazmıştımBence mantıklı ama sonucun kesinliği yok, ben de bazen durum bakarken başka bir işle uğraşmaya başlıyorum, durumlar sıra sıra açılıyor,sanki bakmışım gibi, unutuyorum kalıyor öyle
Tamam o zaman sana da küsmedimben mantıklı bulmuştum Ciciimama böyle şeylerde ben de olaycıyıım ve kıskancımm, yorumlara bakınca bir an dedim doğru olabilir kız masum olabiliir, sus kız körükleme dedim
Ben bebeksiyim beni üzmeyinSende haklısın cicibak hele bak koydu yumruğu masaya
Voov evet
eşinn gayett masumane olarakk çicek böcek atıyormuuş =) ne bakıp bakıp duruyorsa. Sen kızla yüzyüze geldin mi hiç Ciciim ?Tamam o zaman sana da küsmedim
Kız masum olamaz. Gözümle görmeden inanmam. Gözümle de göremiceğime göre..
Ben daha çok tuzak kurarım
O Zaman evet durumlardan engelle brom böylelikle göremez, senin de sinirlerini bozmasına sebep olamaz. Ama bu tarz şeyler de düşünüp beynini meşgul etme zaten yeteri kadar herşeyi fazlası ile düşünüyorsun ekstra bir iş daha çıkarma kendine..Silemem. Haberleşmek için wp kullanıyor birlik. Hatta grupları bile var alt devreye
Silmek de engel de mümkün değil Patilim.
Nasıl geleyim be ponçiğim. Şubenin yakınından kuş uçurtmuyorlar.eşinn gayett masumane olarakk çicek böcek atıyormuuş =) ne bakıp bakıp duruyorsa. Sen kızla yüzyüze geldin mi hiç Ciciim ?
Cici olmadı eşine kilici çek. Eşimin yanına gergin binip giden bir bayan hoca vardı bekardi o zaman. Binip kurulup gidiyordu kadın. Dönerken de biniyordu. Pencereden bir bakıyorum eşimin yanında. En sonunda eşime söyledim istemiyorum diye. Eşim de ben binme diyemiyorum kapıyı açıp biniyor. Yolunu değiştirerek ve herzamanki çıktığı saatten önce çıkarak gitti okula. Kadınla aynı apartmandaydik. Sonra binmedi. Şimdi evlendi piremses. Kocasının yanına eminim kimseyi oturtmazDemin wc'de hepinize küsme kararı aldım.
Şuan hepinize küsüyorum. Ve de küstüm.
Kaç paraydı ulan bir "Çok mantıklı düşünmüşsün Cici, sen zaten hep mantıklı düşünürsün" demek.
Kaç paraydı ulan vicdansızlar.
Kıydınız bana.
O kadar beynimi çalıştırıp plan kurmuştum.
Beynim hep ziyan oldu sizin yüzünüzden aktı gitti hep.
Kim verecek hesabını.
Kaç paraydı ulan bir haklı görülmek.
Kaç paraydı!!!
Eki Görüntüle 2549754
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
I inessa armand
@_CaNanSu_
Ya ben duşta bi karar aldıysamGeçti artık istemem.
Eğer ben bir küsme kararını wc de almışsam güven bana bu en tehlikelisidir.
Bunu daha müsait bi zamanda özel olarak dinlemek isterimYa ben duşta bi karar aldıysam
Toşimi etiketlerken içimden dedim ameceyi hiç etiketlemiyorum üzülmesin.
Aklımdan geçeni yazmışım
Ahahhaha özelde beni özel mi dinleyeceksin heBunu daha müsait bi zamanda özel olarak dinlemek isterim
Nasıl geleyim be ponçiğim. Şubenin yakınından kuş uçurtmuyorlar.
Geçen senelerde şubeye bombalı saldırı yapılmış 1 polis yaralanmış. Ondan beridir iyice sıkı denetim.
1 kere bak Allah çarpsın yalanım varsa yakınlarında gezerken (arkadaşın işi için gittim) yanlışlıkla otoparkına girmişim şubenin diye geyşam beni polislerin elinden kurtarıp yaka paça metrobüse fırlatmıştı sinirle
Beni gözetlemek içn bunu da mı yapacaktın diye 2 gün surat yaptı.
Bu şartlarda kızla yüz yüze gelme ihtimalim Bülent ersoyla gelme ihtimalimden düşük
Her gün yazacaktım lanet klavye gergin diye yazmışCici olmadı eşine kilici çek. Eşimin yanına gergin binip giden bir bayan hoca vardı bekardi o zaman. Binip kurulup gidiyordu kadın. Dönerken de biniyordu. Pencereden bir bakıyorum eşimin yanında. En sonunda eşime söyledim istemiyorum diye. Eşim de ben binme diyemiyorum kapıyı açıp biniyor. Yolunu değiştirerek ve herzamanki çıktığı saatten önce çıkarak gitti okula. Kadınla aynı apartmandaydik. Sonra binmedi. Şimdi evlendi piremses. Kocasının yanına eminim kimseyi oturtmaz
Eşine soyle onun bakmasini engelledim durum ayarından ya da paylaşmasın.
Ay canım benim annemde Adanalı bir bayana baktirmis yıllar önce,evinizden bı cenaze çıkacak 10 gün içinde demiş ve 10.gun dedem sbh vefat etmişti hatırlıyorum o günü,onun için o gün bugündür özellikle Adanalı birine asla fal baktırmam bendeBenim babam çok güzel fal bakarmış zamanında.. ailede herkes söyler.
Bir gün kardeşine ( amcama ) öylesine bakmış; nedendir, nasıldır bilinmez. Bir ölü görmüş, mezar vs .. bunu da amcama yormuş.
fal'ı bırakmış devam etmemiş; anneme 1 -2 gün sonra; Selma, Mehmet'e bir şey olacak demiş. 1 hafta sonra kurban bayramı arefesi amcam deniz de boğularak ölmüş bundan 28 yıl önce ben 2 yaşındaymışım.
28 yıldır değil fal, kahve bile içmez
Afiye olsun şimdiden o zmn cnm deneyince yorum yap merak ederimyufkayla denicem canım, eşim beğenir muhtemelen, ona et olsun yeterki
Gözlem gücü yüksek olanla efsunlu kişiler bambaşka samdanim yine de korkarimama bak ben iyi gözlem yaparımo yüzden zaten fal bakmasam da çıkar dediklerim
gözlem gücü yüksek insandan korkma bence
Canım gecmis olsun anca geldim,ben d şıkkıyım, gayet takintılıyım illa açarım o durumları sona aldıklarımda dahilKuzularım sizlere hasta yatağımdan sesleniyorum
Hastalığım= cırcır
Tüm gece ve hala karnımın ağrısından kıvrım kıvrım kıvranıyorum. Okulda günü zor geçirdim. Geldim eve attım kendimi yatıyorum, sizler nasılsınız inşallah cırcır değilsinizdir
Şimdi sizlere bir sorum var. Bir çeşit kamuoyu araştırması yapıyorum. Neden yaptığımın, amacımın sorulardan sonra cevabını vericem.
Sorum şu:
WhatsApp durumları kısmına girdiniz. Birisi (karşı cins) parça parça birkaç durum atmış sizde tıkladınız. Baktınız bir şarkının bölümü. Hadi merak edip bir tane daha tıkladınız baktınız şarkının devamı. Belli ki geri kalan parçalar da şarkının geri kalan kısımları ve 4 5 adet parça var...
(Bir şıkkı seçerek cümleyi kendinize uygun tamamlayınız)
A) Kim olduğu önemli değil tüm parçalara tıklayıp şarkıyı sonuna dek dinlerim.
B) Sadece benim için önemli biriyse tüm parçalara tıklayıp şarkıyı sonuna dek dinlerim.
D) Tikim var benim bakılmamış durum bırakmam ne bulursam tıklarım dolayısıyla tüm parçalara tıklarım.
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
M mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
I inessa armand
@_CaNanSu_
C Cay6
Sana gaz mi verelim onu mu istiyosun derdine dert dusuncelerine dusunceler mi ekleyeydik daha mi mutlu olacagidinnnTamam o zaman sana küsmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?