Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sende haklısın cici bak hele bak koydu yumruğu masaya

ben mantıklı bulmuştum Ciciim ama böyle şeylerde ben de olaycıyıım ve kıskancımm, yorumlara bakınca bir an dedim doğru olabilir kız masum olabiliir, sus kız körükleme dedim
Tamam o zaman sana da küsmedim
Kız masum olamaz. Gözümle görmeden inanmam. Gözümle de göremiceğime göre..
Ben daha çok tuzak kurarım

Tamam o zaman sana da küsmedim
Kız masum olamaz. Gözümle görmeden inanmam. Gözümle de göremiceğime göre..
Ben daha çok tuzak kurarım
eşinn gayett masumane olarakk çicek böcek atıyormuuş =) ne bakıp bakıp duruyorsa. Sen kızla yüzyüze geldin mi hiç Ciciim ?

Silemem. Haberleşmek için wp kullanıyor birlik. Hatta grupları bile var alt devreye
Silmek de engel de mümkün değil Patilim.
O Zaman evet durumlardan engelle brom böylelikle göremez, senin de sinirlerini bozmasına sebep olamaz. Ama bu tarz şeyler de düşünüp beynini meşgul etme zaten yeteri kadar herşeyi fazlası ile düşünüyorsun ekstra bir iş daha çıkarma kendine..

Şuan düşünmen gereken başka şeyler var

Böyle bir konunun canını sıkmasına, beynini meşgul etmesine izin verme . Sonuçta ihale sende sevdiğin insanı kıskanmanı anlıyorum, aynılarını hepimiz yaşıyoruz ama bir de bunun belki de yoktur öyle bir şey ya.. sonuçta devreler arkadaşlar bakabilir diye düşünürsen kendi içini de yumuşatmış olursun.
Dediğim gibi çok rahatsız oluyorsan ama durumlara engelle görmesin. Keyfiniz de kaçmasın

eşinn gayett masumane olarakk çicek böcek atıyormuuş =) ne bakıp bakıp duruyorsa. Sen kızla yüzyüze geldin mi hiç Ciciim ?
Nasıl geleyim be ponçiğim. Şubenin yakınından kuş uçurtmuyorlar.
Geçen senelerde şubeye bombalı saldırı yapılmış 1 polis yaralanmış. Ondan beridir iyice sıkı denetim.
1 kere bak Allah çarpsın yalanım varsa yakınlarında gezerken (arkadaşın işi için gittim) yanlışlıkla otoparkına girmişim şubenin diye geyşam beni polislerin elinden kurtarıp yaka paça metrobüse fırlatmıştı sinirle
Beni gözetlemek içn bunu da mı yapacaktın diye 2 gün surat yaptı.
Bu şartlarda kızla yüz yüze gelme ihtimalim Bülent ersoyla gelme ihtimalimden düşük

Cici olmadı eşine kilici çek. Eşimin yanına gergin binip giden bir bayan hoca vardı bekardi o zaman. Binip kurulup gidiyordu kadın. Dönerken de biniyordu. Pencereden bir bakıyorum eşimin yanında. En sonunda eşime söyledim istemiyorum diye. Eşim de ben binme diyemiyorum kapıyı açıp biniyor. Yolunu değiştirerek ve herzamanki çıktığı saatten önce çıkarak gitti okula. Kadınla aynı apartmandaydik. Sonra binmedi. Şimdi evlendi piremses. Kocasının yanına eminim kimseyi oturtmaz
Eşine soyle onun bakmasini engelledim durum ayarından ya da paylaşmasın.

o derece diyosuunn.

O zmn Cicim şöyle diyim ben. Benim de çalıştığım yerde herkes benden büyük ama gençlerdi. İyiydik de ama ben eşleriyle tanışıp kaynaşana kadar hiç kimsenin birşeyine bakmadım. Sonra tanışınca kimin eşi hani daha böyle şeyleri takmayan insanlara benziyorsa denk geldikçe bakıyordum öyle. Eşleri biraz daha kıskanacak gibi olanlara bir sorun yada laf söz olmasın diye bakmıyordum hiç.. Bilemeyiz kız böyle düşünmeye de bilir tabiki yapı meselesi.

Bu arada çok tatlısınıızz siz maşallah Allahım konuyu biliyosun amin

Her gün yazacaktım lanet klavye gergin diye yazmış

Ay canım benim annemde Adanalı bir bayana baktirmis yıllar önce,evinizden bı cenaze çıkacak 10 gün içinde demiş ve 10.gun dedem sbh vefat etmişti hatırlıyorum o günü,onun için o gün bugündür özellikle Adanalı birine asla fal baktırmam bende
yufkayla denicem canım, eşim beğenir muhtemelen, ona et olsun yeterki
Afiye olsun şimdiden o zmn cnm deneyince yorum yap merak ederim
ama bak ben iyi gözlem yaparım o yüzden zaten fal bakmasam da çıkar dediklerim

gözlem gücü yüksek insandan korkma bence
Gözlem gücü yüksek olanla efsunlu kişiler bambaşka samdanim yine de korkarim
Canım gecmis olsun anca geldim,ben d şıkkıyım, gayet takintılıyım illa açarım o durumları sona aldıklarımda dahil elimde değil,ama o şarkıları kim paylaşırsa paylaşsın asla dinlemem sadece hızlıca hepsini acar gecerim,hatta çoğu videoyu da izlemem maksat açmak olsun.

Senin msji okudum canım kadınlar hissediyorsa doğrudur diye bı laf Varya kesinlikle katılırım bu lafa,bu kıza gıcık oldugun kadar var,kesin net çözüm engelleyip kurtulun durum kısmında,anlarsa da anlasın,eşinin rahatsız olduğunu düşünür belki

bu arada kırk yılda bir de benim esim paylaşır,bende tlfnu elimden bırakmam adamin,kim bakmış vs diye seni çok iyi anlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…