- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.101
Hahah olduuu :))Öğretmenin dediğini yap yaptığını yapma
İnşallah senii çok zorlamayacak şekilde olsun Tosim ❤
Olmadı mı yoksammmHahah olduuu :))
İnsallah canım benimm❤
Olmadı mı yoksammm
Bazen cok salıyorum bazen cok sıkı tutuyorum kendimi elimin ayarı yokOlmadı
Sen de sık sık kendine hatırlat :))
SuperArkalarını düz kestirdim kuzum ama önleri biraz kısa oldu mecburen dün kestiğim için allahtan fazla dolaştırmamis benim hanim kiz da hala toplanıyor :)
Onu da yeni aldım denedim canım ama o da çıkarmadı pek:)cif power&shine banyo yu al bana dua edeceksin
Aaaaa power and shine mi yoksa yüzey temizleyicisi miOnu da yeni aldım denedim canım ama o da çıkarmadı pek:)
Yok balım sen benim dediğimi al 5 sn beklet bi bezle ovala sonra gelsin mis gibi duşakabinEki Görüntüle 2549788
Buymuş benim aldığım canım power and shine değilmiş,ama o daha mi etkili
Cici bütün gün temizlik yaptım nevrim döndü.Demin wc'de hepinize küsme kararı aldım.
Şuan hepinize küsüyorum. Ve de küstüm.
Kaç paraydı ulan bir "Çok mantıklı düşünmüşsün Cici, sen zaten hep mantıklı düşünürsün" demek.
Kaç paraydı ulan vicdansızlar.
Kıydınız bana.
O kadar beynimi çalıştırıp plan kurmuştum.
Beynim hep ziyan oldu sizin yüzünüzden aktı gitti hep.
Kim verecek hesabını.
Kaç paraydı ulan bir haklı görülmek.
Kaç paraydı!!!
Eki Görüntüle 2549754
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
C Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
Bu arada ben de haklı buldum. Bu tarz şeyler bana da ters. Mesela bi komşum var evine gitmem muhabbetim merhaba merhaba. Bu hanım eşimi gördüğü yerde selam veriyor ve muhabbet oluyor bazen. Eşim bana söyledi çok önemsemedim başta. E sonra düşündüm ben bu kadına bile selam vermezken onun benim eşim ile ne işi var. Kızdım bi daha selam vermek yok diye.Sen, limonsuz, nego, Bonus beni haklı buldu. Diğerlerinde vicdan micdan kalmamış.
Tam da şaşırmıştım ben de zaten
Gayri ihtiyari olsa da gördüm evetAklımdan geçtiğini gözünle görmedin mi
Tövbe YarabbiBu arada ben de haklı buldum. Bu tarz şeyler bana da ters. Mesela bi komşum var evine gitmem muhabbetim merhaba merhaba. Bu hanım eşimi gördüğü yerde selam veriyor ve muhabbet oluyor bazen. Eşim bana söyledi çok önemsemedim başta. E sonra düşündüm ben bu kadına bile selam vermezken onun benim eşim ile ne işi var. Kızdım bi daha selam vermek yok diye.
Sinek küçüktür ama mide bulandırır
Kızlar iyi geceler hepinize. Bana şans dileyin, kızım rahat olsun mutlu olsun, ağlayıp üzülmesin arkamdan ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?