Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Davetlerine icab ettiğimde görmüştüm, onlar hiç aşşağı yatmamışlardı
O zaman günnnnn hamarat ve becerikli kişiliğini gösterme günüdür
hemen yattığın oturduğun yerden kalkkk silkelen veee temizliğe ikramlıklara gömülll come onnnnn

Ne gibiii canim

hemen yattığın oturduğun yerden kalkkk silkelen veee temizliğe ikramlıklara gömülll come onnnnn
Ay bende temizlige kalkacam da konusursunux diye birakamiyorum burayi

Come on maannn diyorum iki saattir wtf? Diye cevap alıyorum patili yaa

Epeydir diyete başlayamıyorum 2 sene önceki kiloma döndüm rahatsızlıklarım var kilodan olan. Bi yerden başlamam lazımdı biliyorum olmadı bi türlü.

Arkadaşlarımın desteğiyle bi programa başlıycam kendime çok güvenmesemde yapıcam. Onların hatırı büyük.

Sen hep bizim yanımızdaydın bırak şimdi biz sana yardım edelim demesi yok mu ağlattı beni.

Tanımasam da sana en çok inananlardan biri benim. Azmin elinden hiç bişey kurtulmazmış

Come on maannn diyorum iki saattir wtf? Diye cevap alıyorum patili yaa
Hmmmm o zaman durum sandığımdan daha ciddi
Şimdi biraz çocukluğuna inip dertleşmek istiyorum

neden böyle biraz anlatır mısın ?
Psikologlar gibi hmm anlıyorummm demek istiyorum

Yaaa ne guzelll canim o guzel kalpli insanlara dayan ve basar bunu basaririz herseyi yeterki gercekten.isteyelim ... insanoglunun isteyip yapamayacagi sey yok ...

Başarırsın sen

İyiyim canm.sen nasılsın

Yaaa ne guzelll canim o guzel kalpli insanlara dayan ve basar bunu basaririz herseyi yeterki gercekten.isteyelim ... insanoglunun isteyip yapamayacagi sey yok ...

Dayanıcam yayılacam üstlerine bak burda kaç ayda nasıl samimi olduk.
Dile kolay 8-9-10-12 senelik arkadaşlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…