- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.241
O zaman günnnnn hamarat ve becerikli kişiliğini gösterme günüdürDavetlerine icab ettiğimde görmüştüm, onlar hiç aşşağı yatmamışlardı
Ne gibiii canimAmiinnn. Oluyor hala 2 gün ilaç içmemişim salaklık etmişim tabi içtim bugün hemen.
Ara ara tekrar olursa ilacı yeniden kullanıcaksın demişti.
Önümüzdeki çarşamba bide devlete gidicem bakim aynı şeyimi diycek.
Kendimde bir takım yenilikler derdindeyim allah utandırmasın.
Ay bende temizlige kalkacam da konusursunux diye birakamiyorum burayiO zaman günnnnn hamarat ve becerikli kişiliğini gösterme günüdür
hemen yattığın oturduğun yerden kalkkk silkelen veee temizliğe ikramlıklara gömülll come onnnnn
Come on maannn diyorum iki saattir wtf? Diye cevap alıyorum patili yaaO zaman günnnnn hamarat ve becerikli kişiliğini gösterme günüdür
hemen yattığın oturduğun yerden kalkkk silkelen veee temizliğe ikramlıklara gömülll come onnnnn
Ne gibiii canim
Tanımasam da sana en çok inananlardan biri benim. Azmin elinden hiç bişey kurtulmazmışEpeydir diyete başlayamıyorum 2 sene önceki kiloma döndüm rahatsızlıklarım var kilodan olan. Bi yerden başlamam lazımdı biliyorum olmadı bi türlü.
Arkadaşlarımın desteğiyle bi programa başlıycam kendime çok güvenmesemde yapıcam. Onların hatırı büyük.
Sen hep bizim yanımızdaydın bırak şimdi biz sana yardım edelim demesi yok mu ağlattı beni.
Sen git 50sayfa konuşacağızAy bende temizlige kalkacam da konusursunux diye birakamiyorum burayi
Hmmmm o zaman durum sandığımdan daha ciddiCome on maannn diyorum iki saattir wtf? Diye cevap alıyorum patili yaa
Yaaa ne guzelll canim o guzel kalpli insanlara dayan ve basar bunu basaririz herseyi yeterki gercekten.isteyelim ... insanoglunun isteyip yapamayacagi sey yok ...Epeydir diyete başlayamıyorum 2 sene önceki kiloma döndüm rahatsızlıklarım var kilodan olan. Bi yerden başlamam lazımdı biliyorum olmadı bi türlü.
Arkadaşlarımın desteğiyle bi programa başlıycam kendime çok güvenmesemde yapıcam. Onların hatırı büyük.
Sen hep bizim yanımızdaydın bırak şimdi biz sana yardım edelim demesi yok mu ağlattı beni.
Başarırsın senEpeydir diyete başlayamıyorum 2 sene önceki kiloma döndüm rahatsızlıklarım var kilodan olan. Bi yerden başlamam lazımdı biliyorum olmadı bi türlü.
PisssSen git 50sayfa konuşacağız
Tanımasam da sana en çok inananlardan biri benim. Azmin elinden hiç bişey kurtulmazmış
İyiyim canm.sen nasılsın@tosia ilk iş günün hayırlı olsun insallah sorunsuz geçer ❤
@Limonsuzzcay çok geçmiş olsun canım ❤
@Kendinisevenbirii duşakabini kullanmadan önce yada temizle bir sprey var onu sıkınca su lekesi ve kireç tutmuyor camlar. Bir ara duşakabin imalatında çalışmıştım biz satıyorduk. Temizleyebilirsen o ürünü bir araştır derim.
Nego
@samdan
Amecey
poncikvegece
C Cay6
ByNkoaLa
B Brunello Cicinelli
Selam nasılsınız
Haber et. Beraber içelim kahveyiPisssgitcem zaten mecburen uca uca bi ev temizleyim bi kayfeee alip buraya geleyim insssallah
Bende iyiyim çok şükürİyiyim canm.sen nasılsın
Yaaa ne guzelll canim o guzel kalpli insanlara dayan ve basar bunu basaririz herseyi yeterki gercekten.isteyelim ... insanoglunun isteyip yapamayacagi sey yok ...
Tamam gelnce seni etiketlerimHaber et. Beraber içelim kahveyi
Hayr olsun inşallah canımBugün yine acayip rüya görme gunumdu sanirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?