- 11 Nisan 2007
- 88.141
- 518.739
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.201
İyi be bonus. Allah bugünümüzü aratmasın. Asıl sen nasılsın, geçti mi baş dönmelerin. Emel sayından istemsiz soğudum
Canim ben samdan a fikir verdim o suan boyamayi benden dha yakin.dusunuyor bende suanda ombre var ama yapali baya oldu saclarim uzadi baya iyice uzasin ucta kalan.sarilari kestirip tamamen kendi rengimle bi sure duracagm esim ozlemis sonra boyayacagm yakin vadede bende boyama.yok yani tatlim .Sen ne yaptın saçını hangi renk yapacağına karar verdin mi?
Solağım ben. Sanırım sağdan kalktımSoldanmı kalktın çen bugün
Boşboşum bugün. Ne yapacağımı şaşırdımGünaydın a dostlar
Slm canm. Uykusuz ve bitkinsen nasılsın
aa çok sevindim, erteleme negocum.Hadi bakalım. İnşallah çok mutlu olacağın bir saç modelin olurKesin yakışır hatunuma
Selam canim iyiyim smdi kahvalti yapacagiz minnos kizla ... sen neler yapiyorsunI inessa armand ilk iş günün hayırlı olsun insallah sorunsuz geçer ❤
Limonsuzzcay çok geçmiş olsun canım ❤
@Kendinisevenbirii duşakabini kullanmadan önce yada temizle bir sprey var onu sıkınca su lekesi ve kireç tutmuyor camlar. Bir ara duşakabin imalatında çalışmıştım biz satıyorduk. Temizleyebilirsen o ürünü bir araştır derim.
@Negohatun
@samdan
Amecey
poncikvegece
C Cay6
@RosSsS
B Brunello Cicinelli
Selam nasılsınız
Alışverişe gitBoşboşum bugün. Ne yapacağımı şaşırdımne yapsamki acep
İlk defa bu kadar işsiz kalıyorum. Kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum (ev hanımlarını tenzih ediyorum) ev hanımlığı bana göre değil sanırım.İnsanoğlu iştekimse bulunduğu konumdan memnun değil
Bugün evlilik YıldönümümüzAlışverişe gitmanikür pediküre git camları sil kek börek bişeyler yap kayınvalidene kahveye git
Patilibirhayat ne demek istediğini anlamadıponcikvegece kv diyodun hep. Yeni konuya nutkum tutuldu şoklardayım.
Daha da iyi ol inşallahAmiinnn. Oluyor hala 2 gün ilaç içmemişim salaklık etmişim tabi içtim bugün hemen.
Ara ara tekrar olursa ilacı yeniden kullanıcaksın demişti.
Önümüzdeki çarşamba bide devlete gidicem bakim aynı şeyimi diycek.
Kendimde bir takım yenilikler derdindeyim allah utandırmasın.
şimdi farkettinBugün evlilik Yıldönümümüz ❤şimdi farkettim
Hangisi ya merak ettim ip ucu verir misin birazponcikvegece kv diyodun hep. Yeni konuya nutkum tutuldu şoklardayım.
Bebeyi hala ya göndereyim en iyisişimdi farkettin3 hayırla seni uğurluyoruz
o zaman dediğim gibi epilasyon olayın yoksa hemen bir ağda arkasından manikür pedikür bir fön
Hmmm bencedeeeeBebeyi hala ya göndereyim en iyisi
Yarın misafirlerim var, dopdoluyum. Nerden başlasam ki acepBoşboşum bugün. Ne yapacağımı şaşırdımne yapsamki acep
Ya aman iyi o zaman. Bende kurup durmuşum kendi kendime ☺Yok kuzucum ya olurmu öyle şey okuyup çıkınca bazen unutuyorum cvp vermeyi.
Dün akşam bak 2 veli grubuna bişeyler yazıyodum arada kk da 2 topikteyim bide eşime çay verip oturup devam ediyorum
En son bırak telefonu bana bak dedi iyi miilaçları unutmuşum bi güzelde başım dönüyodu en son bıraktım uzandım.
Ehliyeti sormuştun bu pazar değil haftaya pazar e-sınav. Onu geçersem direksiyon dersleri başlıyacak.
Önce temizlikYarın misafirlerim var, dopdoluyum. Nerden başlasam ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?