Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi be bonus. Allah bugünümüzü aratmasın. Asıl sen nasılsın, geçti mi baş dönmelerin. Emel sayından istemsiz soğudum

Amiinnn. Oluyor hala 2 gün ilaç içmemişim salaklık etmişim tabi içtim bugün hemen.
Ara ara tekrar olursa ilacı yeniden kullanıcaksın demişti.
Önümüzdeki çarşamba bide devlete gidicem bakim aynı şeyimi diycek.

Kendimde bir takım yenilikler derdindeyim allah utandırmasın.

Sen ne yaptın saçını hangi renk yapacağına karar verdin mi?
Canim ben samdan a fikir verdim o suan boyamayi benden dha yakin.dusunuyor bende suanda ombre var ama yapali baya oldu saclarim uzadi baya iyice uzasin ucta kalan.sarilari kestirip tamamen kendi rengimle bi sure duracagm esim ozlemis sonra boyayacagm yakin vadede bende boyama.yok yani tatlim .

Günaydın a dostlar

Slm canm. Uykusuz ve bitkin sen nasılsın

aa çok sevindim, erteleme negocum.Hadi bakalım. İnşallah çok mutlu olacağın bir saç modelin olur Kesin yakışır hatunuma
Boşboşum bugün. Ne yapacağımı şaşırdım ne yapsamki acep

Selam canim iyiyim smdi kahvalti yapacagiz minnos kizla ... sen neler yapiyorsun

İnsanoğlu işte kimse bulunduğu konumdan memnun değil
İlk defa bu kadar işsiz kalıyorum. Kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum (ev hanımlarını tenzih ediyorum) ev hanımlığı bana göre değil sanırım.

poncikvegece kv diyodun hep. Yeni konuya nutkum tutuldu şoklardayım.
Patilibirhayat ne demek istediğini anlamadı
ben şey dedim, burada tüm konu açanlar hep kaynanam şöyle, eltim böyle ya da sizce hamile miyim
özellikle kayınvalide

Daha da iyi ol inşallah
Amin inşallah, Allah utandırmasın hiç bir konuda

şimdi farkettin 3 hayırla seni uğurluyoruz
o zaman dediğim gibi epilasyon olayın yoksa hemen bir ağda arkasından manikür pedikür bir fön
Bebeyi hala ya göndereyim en iyisi

Ya aman iyi o zaman. Bende kurup durmuşum kendi kendime ☺
İlaçlarını ihmal etme lütfen ya. Buzdolabına falan mı yazsan hatırlamak için
Hadi hayırlısı olsun inşAllah canım. Senden çok umutluyum ilk denemede alırsın. Bak eşimden bile o kadar umutlu değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…