- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.159
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.221
İşini ehli biri olarak @KendinisevenbiriiHmmm bencedeeeeyatak odana güzel şekiller şukullar yapmanın tam vakti
Geleyim yardım edeyim bariYarın misafirlerim var, dopdoluyum. Nerden başlasam ki acep
Bonus canım az önce ki yazdığını anlamadım ya
bakayım:) bi konu gördüm kv durumundan o kadar uzak ki ondan dedim. Eski üyelerden kubdef vardı üyeliği kapalıydı açmış
Merak edip baktım .
Hayat ne garip.
ay bu gerçek mi:) bi konu gördüm kv durumundan o kadar uzak ki ondan dedim. Eski üyelerden kubdef vardı üyeliği kapalıydı açmış
Merak edip baktım .
Hayat ne garip.
Gercek.ay bu gerçek mi
Gercek.
"O neydi gız "oldum:) bi konu gördüm kv durumundan o kadar uzak ki ondan dedim. Eski üyelerden kubdef vardı üyeliği kapalıydı açmış
Merak edip baktım .
Hayat ne garip.
Sağ ol bonuscum ben hissetmiyorum ama nst de çıktı doktor ikizlerde bu kadar olur falan dedi ama yatış yapacak diye korktum. Evde de bekleyen bir evladim var sonuçtaJawlensky sancın varmış dün okuyamadım ben şimdi nasılsın? En zor ayın allah sağlıkla kurtarsın üçünüzüde ❤
Evet canım hamileyim 32 haftalığim. Az kaldı sayılır@_Gulnihal_ hamile misin canım, ikizler mi
Maşallah, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Evet canım hamileyim 32 haftalığim. Az kaldı sayılır ☺
Höfff hiç içimden gelmiyorÖnce temizliksonra da ikramlıklar
Amannnnnn boşver yat aşağııı o zamanHöfff hiç içimden gelmiyor
Hemeenn konum atıyorum. Asla hayır diyemeyeceğim bir teklifGeleyim yardım edeyim bari
Davetlerine icab ettiğimde görmüştüm, onlar hiç aşşağı yatmamışlardıAmannnnnn boşver yat aşağııı o zaman
Sağ ol bonuscum ben hissetmiyorum ama nst de çıktı doktor ikizlerde bu kadar olur falan dedi ama yatış yapacak diye korktum. Evde de bekleyen bir evladim var sonuçtaşimdi evdeyim inşaallah haftaya bir daha var kontrol az kaldı artık sık sık alacak kontrole. Bir de şu sezaryen korkusu olmasa.. günlerim zehir oluyor belli etmemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?