- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.301
Olsun beybim ya bidahakine iceriz birlikte ...Tüh kaçırdım. İş görüşmesine gittim ya
At bakayım örnek model, yaa uzar be
Nasıl geçti ilk iş günü :)Başım ağrıdı bee
evde olmak ne güzelmiş
Müge naptı acaba sensiz
Nasıl geçti ilk iş günü :)
Kursum 4 Kasım pazartesi başlıyor kelebeğim. Hiç hatırlatma
FarkındayımB Brunello Cicinelli hoşgelmekle ne kadar haklısın cici 🕶
Her hafta görüşmeye gittiğim için bilmiyorum kiNe işi canım ?
Nasıl geçti ? Yıldönümü için ne yaptın peki
Valla benim kafa belliKertenkelelerim ben geldim
Size bugün saat 16. 01 'ekadar küsmüştüm. 16.02 itibariyle sizinle barıştım haberiniz olsun.
Ayrıca ben kızın geyşamda gözü var demedim lütfen, böyle şeyler okuyunca küsme süremi 16.11'e kadar uzatacaktım da hadi neyse dedim. Kızı asla suçlamıyorum böyle bir yakıştırma yapmadım
Neyse bu konuyu tarihe gömerek yeni bir konuyu açıyorum izninizle
Yarın 1 Kasım malumBazı bir takım çalışmalara başlıyacağımızı biliyorsunuz, anlarsınız ya
Ben yarının özel olmasını istiyorum. Geyşam izinli, evde olacak. Ben de 3 ü biraz geçe evde oluyorum.
Neler önerirsiniz. Nasıl bir ambiyas yaratayımşöyle romantik olsun
Bu arada kadere bakın ki sanırım ben akıntımdan anladığım kadarıyla bugün yumurtluyorum ama yapacak birşey yok, 1 kasımdan önce oluşacak gebelik yasak. Napalım belki yarın da yumurtalarım
Muhteşem romantik fikirlerinizi bekliyorum
Farkındayım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
B baby0101
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
Kertenkelelerim ben geldim
Size bugün saat 16. 01 'ekadar küsmüştüm. 16.02 itibariyle sizinle barıştım haberiniz olsun.
Ayrıca ben kızın geyşamda gözü var demedim lütfen, böyle şeyler okuyunca küsme süremi 16.11'e kadar uzatacaktım da hadi neyse dedim. Kızı asla suçlamıyorum böyle bir yakıştırma yapmadım
Yarın 1 Kasım malumBazı bir takım çalışmalara başlıyacağımızı biliyorsunuz, anlarsınız ya
Ben yarının özel olmasını istiyorum. Geyşam izinli, evde olacak. Ben de 3 ü biraz geçe evde oluyorum.
Bu arada kadere bakın ki sanırım ben akıntımdan anladığım kadarıyla bugün yumurtluyorum ama yapacak birşey yok, 1 kasımdan önce oluşacak gebelik yasak. Napalım belki yarın da yumurtalarım
Farkındayım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
B baby0101
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
Kuzum suan evde deglm detayli uzun yazamadm da oncelikle sana tek onerecegi sey simdidrn sakin yumurtlama gunum akintim vs tip seyleri hic dusunme akisina birak lutfennn kafana takiyosun demiyorum biliyorum seni ve dusuncelerini az cok ... Allah im hakkinizda hayirli olan en kisa zamanda bebisinizi nasip etsn canim.insallah...Kertenkelelerim ben geldim
Farkındayım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
B baby0101
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B Brunello Cicinelli yarın dan itibaren 1 hafta boyunca sen gün aşırı ilişki dene yavrumm belki şansına ilk denemede tutar belli mi olur
ambiyans hmm bilemedimbence odana geç giyin süslen odayı biraz böyle kırmızıya boğabilirsin mesela ben şey yapmıştım kırmızı bir yatak örtüsü takımı alıp tüm yatağa kırmızı güller tavana uçan balonlar odanın kalan heryerni mumlarla süslemiştim bebek düşündüğümüz ilk vakit, tabi mumları falan söndürmek için epey zaman kaybediyorsun ama
B Brunello Cicinelli şimdi aşağı bir resim ekledim, ben yatak odamı bu tarz yapmıştım; tabi tavanda daha fazla balon yaklaşık 15-20 tane ve yatak komple gül şeklindeydi.. Benim minnoş çalışıyordu o vakit güzelde bir sofra kurmuştum ( kötü örnek teşkil edeceğim ama, rakı sofrası) mezeler, sevdiği yemekler vs..
güzelce giyindim, giyimden kastım şekili ipli üst çamaşırlardan altıma da file çorapüzerime de minnoşumun beyaz gömleğinden giyip ( filmlerdeki gibi ) altıma da topuklu ayakkabı giymiştim.
bunu 5. ay denememizde yaptım tutturduksonra üzülmüştüm 5 ay neden denemedik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?