Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de uzun sure istemedik bebek istedgmz ilk ay ben naslsa olmaz dedm hic olacagna ihtimal vermedim esim cok kesin hamilesin falan dedi inandi olacagina da ben herkes ugrasiyo yedgmz ictgmz ne belli degl pko var 45 50 gunde adet oluyorm diye hiiic umursamadim hatta o ay cok az vakit olmstu o halde bile baktm hamileyim ... kismete elbet inaniyruz ama gercekten kafani rahat olmasi olayi da gercekmis yasadim...

Sumukler devam ediyor baya ama bir tık daha azaldı mandalin yiye yiye balım

Çiçekler mumlar romantik müzikler tam çocuğa uygun bir hava aslnda bugün gece saat 00.00 da 1 kasım olmuş oluyor hatirlatayim da illa yarın gündüze akşama bırakma isi

İmdi yürek uçuran bir tavsiye vereceğim.

Vakit kaybetmeden dümdüz yürüyosun.

Zaten yolun sonunda ışık var sen rotadan sapma.

H.g canim
Kızlar sana fikir verir canım
Sadece bu yumrtluyorum vs gibi şeyleri kafaya takma oluruna bırak ben çok yaşadım vücut isim arttı akıntım var ona endeksledim
Kendimi sadece kafan çok rahat olsun CNm
İlla bu ay olsun diye düşüncem yok ki diloşum Allah nasip ederse olur. Hatta olur diye biraz korkmuyor da değilim
1 hafta boyunca hergün halim ne olur be Patilim
Alev alırız vallahi
Sende de ne yollar varmış kız o oda neydi bayıldım
Ya bende böyle mumlu istiyorum ama yangın çıkar diye korkuyorum
Benim adam son 1 senedir sofu oldu içmez
Ben senin planı meyve suyuyla kurayım

OTURDUM TAVSİYELERİ OKicam ben daha miniğim ahahahah
Sen okuma kız minik, kapa gözlerini. Ben sana aç derim
Aynen çayım. Vallahi illa bu ay olsun demiyorum. Hatta aksine biraz ya olursa korkum var
Ben olur diye değil de 5 senedir korunan biri olarak ilk kez bebek denemesi yapacak olmaya heyecanlıyım. İlk diye özel olsun istiyorum

bananeymiş belki lazım olurduuuuuuuuuuuu

Gönderdiğim ses kaydı tam da bu kısımla alakalı gülom. Cevabını bekliyürüm
Sümükler Sen

B Brunello Cicinelli bebeğim sakin ol yangın çıkmıyor sadece halı örtü vs var ise sen tedbiri elden bırakma ve onları kaldır ross'un da dediği gibi bugün gece 12den sonra 1 kasım geyşan evde yok ise bi şekil şukul yapabilirsin adet gününe kadar 2 güne 1 ilişki şarttt :) ilk deneme özel olsun diğerleri görev gibi oluyor zaten
onun haricinde bu akşam geyşana fıstk, muz, ceviz bol bol yedir sen hatta gece ilişki denemek istersen 1 fincan türk kahvesi içmesi spermler için iyi olacak

Teşekkür ederim canım

bu gerçekmiii
1 fincan türk kahvesi içmesi spermler için iyi olacak

Yok bir şey olmadı canım maşallahı vardı kabinin içinde iken sadece elin ve kolu biraz çizildi kanadı o kadar artık nasıl bir iman gücü ile sildiyse camı patlattı
Ayy Allah korumuş yine canım bir iki siyrikla atlatmis valla,Allah bidaa göstermesin
Sıkışmıyo ya tekerlek çıkıyo mesela yerinden sende kapatıyon normal şekilde dengesiz durunca tehlikeli.
En tehlikeliside banyoda denge kaybı yaşayıp cama çarpmak.
O kişi ben oluyorum çok başım döner dengem sarsilir dusta,sürekli sağa sola carparim çıkana kdr
K Kendinisevenbirii bu sayfaya bak canım benim çıkmam lazım diğerlerini atamadım. Duşa kabin ile ilgili bir sürü var

Eki Görüntüle 2549855
Instagram yasak malesef canım bana eşim izin vermiyor acmama ama araştırırim yine de saol saçlarında hayırlı olsun bu aradaesinle kritiğini yaparsınız aksam
Neymiş o temizlik ürününün adı canım?
İşini ehli biri olarak @Kendinisevenbirii
Sende ciciye dediğimi yap,herifler hazır bekleyince daha bı hoş oluyolar altta yazdim
Nihalim canım Allah tam vaktinde bir avazda kurtarsın inşallah canım hiç sıkıntı yapıp korkup gerilme sezeryandan da inşallah hayırla alırsın kucağına yavrularını
Cicii hiç ambians falan uğraşma,direk cıbıldak bı şekilde gir yatağa herifini bekle daa bişi demiyom çok sonuç odakliyim dimi
Geldim geldim çok güldürüyon sende az güldür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…