- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.321
iş acele olduğu için cok vakit almadı kuzumsaç kurutma makinasıyla üfleseydiniz
iş acele olduğu için cok vakit almadı kuzum
Sumukler devam ediyor baya ama bir tık daha azaldı mandalin yiye yiye balım@Calcifer evlilik yıldönümünüz kutlu olsun balım nice güzel seneler diliyorum, ağız tadıyla
@tosia ilk iş günün nasıl geçti?
@Tatlianne20 sen işe başladın mı?
Biri kasiyerlik için görüşmeye gidecekti kimdi ya?
@Negohatun saçlar hayırlı olsun.
@_Gulnihal_ doğurmuyorsun dimi
@Limonsuzzcay çocuklar iyileşti mi?
ByNkoaLa sümüklerin durdu mu?
Bonus baş dönmen durdu mu?
Alp er tunga öldi mu
Issız Ajun Kaldi mu
@Calcifer evlilik yıldönümünüz kutlu olsun balım nice güzel seneler diliyorum, ağız tadıyla
Alp er tunga öldi mu
Issız Ajun Kaldi mu
İlla bu ay olsun diye düşüncem yok ki diloşum Allah nasip ederse olur. Hatta olur diye biraz korkmuyor da değilimH.g canim
Kızlar sana fikir verir canım
Sadece bu yumrtluyorum vs gibi şeyleri kafaya takma oluruna bırak ben çok yaşadım vücut isim arttı akıntım var ona endeksledim
Kendimi sadece kafan çok rahat olsun CNm
1 hafta boyunca hergün halim ne olur be PatilimB Brunello Cicinelli yarın dan itibaren 1 hafta boyunca sen gün aşırı ilişki dene yavrumm belki şansına ilk denemede tutar belli mi olur
ambiyans hmm bilemedimbence odana geç giyin süslen odayı biraz böyle kırmızıya boğabilirsin mesela ben şey yapmıştım kırmızı bir yatak örtüsü takımı alıp tüm yatağa kırmızı güller tavana uçan balonlar odanın kalan heryerni mumlarla süslemiştim bebek düşündüğümüz ilk vakit, tabi mumları falan söndürmek için epey zaman kaybediyorsun ama
Benim adam son 1 senedir sofu oldu içmezValla benim kafa belli
İçiyorsanız hazırla bir sofra
Ceviz badem meyve tabağı çikolata tabağı
8 10 tane mum bir büyük vokta
Sen bide giyinirsin çekersin jartiyeri
Çocuk büyüncede sen aşk çocuğusun deme hakkın sonuna kadar olur ☺
Sen okuma kız minik, kapa gözlerini. Ben sana aç derimOTURDUM TAVSİYELERİ OKicam ben daha miniğimahahahah
Aynen çayım. Vallahi illa bu ay olsun demiyorum. Hatta aksine biraz ya olursa korkum varKuzum suan evde deglm detayli uzun yazamadm da oncelikle sana tek onerecegi sey simdidrn sakin yumurtlama gunum akintim vs tip seyleri hic dusunme akisina birak lutfennn kafana takiyosun demiyorum biliyorum seni ve dusuncelerini az cok ... Allah im hakkinizda hayirli olan en kisa zamanda bebisinizi nasip etsn canim.insallah...
İmdi yürek uçuran bir tavsiye vereceğim.
Vakit kaybetmeden dümdüz yürüyosun.
Zaten yolun sonunda ışık var sen rotadan sapma.
İlla bu ay olsun diye düşüncem yok ki diloşum Allah nasip ederse olur. Hatta olur diye biraz korkmuyor da değilim
1 hafta boyunca hergün halim ne olur be Patilim
Alev alırız vallahi
Sende de ne yollar varmış kız o oda neydi bayıldım
Ya bende böyle mumlu istiyorum ama yangın çıkar diye korkuyorum
Benim adam son 1 senedir sofu oldu içmez
Ben senin planı meyve suyuyla kurayım
Sen okuma kız minik, kapa gözlerini. Ben sana aç derim
Aynen çayım. Vallahi illa bu ay olsun demiyorum. Hatta aksine biraz ya olursa korkum var
Ben olur diye değil de 5 senedir korunan biri olarak ilk kez bebek denemesi yapacak olmaya heyecanlıyım. İlk diye özel olsun istiyorum
Rota oluşturuldu. Tamam.İmdi yürek uçuran bir tavsiye vereceğim.
Vakit kaybetmeden dümdüz yürüyosun.
Zaten yolun sonunda ışık var sen rotadan sapma.
Gönderdiğim ses kaydı tam da bu kısımla alakalı gülom. Cevabını bekliyürümSumukler devam ediyor baya ama bir tık daha azaldı mandalin yiye yiye balım
Çiçekler mumlar romantik müzikler tam çocuğa uygun bir hava aslnda bugün gece saat 00.00 da 1 kasım olmuş oluyor hatirlatayim da illa yarın gündüze akşama bırakma isi
Dıtbananeymiş belki lazım olurduuuuuuuuuuuu
Teşekkür ederim canım@Calcifer evlilik yıldönümünüz kutlu olsun balım nice güzel seneler diliyorum, ağız tadıyla
Alp er tunga öldi mu
Issız Ajun Kaldi mu
Eve gideyim ilk isim onu dinlemek olacakGönderdiğim ses kaydı tam da bu kısımla alakalı gülom. Cevabını bekliyürüm
SümüklerSen
bu gerçekmiiiB Brunello Cicinelli bebeğim sakin olyangın çıkmıyor sadece halı örtü vs var ise sen tedbiri elden bırakma ve onları kaldır ross'un da dediği gibi bugün gece 12den sonra 1 kasım geyşan evde yok ise bi şekil şukul yapabilirsin adet gününe kadar 2 güne 1 ilişki şarttt :) ilk deneme özel olsun diğerleri görev gibi oluyor zaten
onun haricinde bu akşam geyşana fıstk, muz, ceviz bol bol yedir senhatta gece ilişki denemek istersen 1 fincan türk kahvesi içmesi spermler için iyi olacak
Ayy Allah korumuş yine canım bir iki siyrikla atlatmis valla,Allah bidaa göstermesinYok bir şey olmadı canım maşallahı vardı kabinin içinde ikensadece elin ve kolu biraz çizildi kanadı o kadar artık nasıl bir iman gücü ile sildiyse camı patlattı
O kişi ben oluyorumSıkışmıyo ya tekerlek çıkıyo mesela yerinden sende kapatıyon normal şekilde dengesiz durunca tehlikeli.
En tehlikeliside banyoda denge kaybı yaşayıp cama çarpmak.
Instagram yasak malesef canım bana eşim izin vermiyor acmamaK Kendinisevenbirii bu sayfaya bak canım benim çıkmam lazım diğerlerini atamadım. Duşa kabin ile ilgili bir sürü var
Eki Görüntüle 2549855
Neymiş o temizlik ürününün adı canım?K Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii duşakabini kullanmadan önce yada temizle bir sprey var onu sıkınca su lekesi ve kireç tutmuyor camlar. Bir ara duşakabin imalatında çalışmıştım biz satıyorduk. Temizleyebilirsen o ürünü bir araştır derim
Sende ciciye dediğimi yap,herifler hazır bekleyince daha bı hoş oluyolarİşini ehli biri olarak @Kendinisevenbirii
Nihalim canım Allah tam vaktinde bir avazda kurtarsın inşallah canım hiç sıkıntı yapıp korkup gerilme sezeryandan da inşallah hayırla alırsın kucağına yavrularınıSağ ol bonuscum ben hissetmiyorum ama nst de çıktı doktor ikizlerde bu kadar olur falan dedi ama yatış yapacak diye korktum. Evde de bekleyen bir evladim var sonuçtaşimdi evdeyim inşaallah haftaya bir daha var kontrol az kaldı artık sık sık alacak kontrole. Bir de şu sezaryen korkusu olmasa.. günlerim zehir oluyor belli etmemeye çalışıyorum
CiciiKertenkelelerim ben geldim
Size bugün saat 16. 01 'ekadar küsmüştüm. 16.02 itibariyle sizinle barıştım haberiniz olsun.
Ayrıca ben kızın geyşamda gözü var demedim lütfen, böyle şeyler okuyunca küsme süremi 16.11'e kadar uzatacaktım da hadi neyse dedim. Kızı asla suçlamıyorum böyle bir yakıştırma yapmadım
Neyse bu konuyu tarihe gömerek yeni bir konuyu açıyorum izninizle
Yarın 1 Kasım malumBazı bir takım çalışmalara başlıyacağımızı biliyorsunuz, anlarsınız ya
Ben yarının özel olmasını istiyorum. Geyşam izinli, evde olacak. Ben de 3 ü biraz geçe evde oluyorum.
Neler önerirsiniz. Nasıl bir ambiyas yaratayımşöyle romantik olsun
Bu arada kadere bakın ki sanırım ben akıntımdan anladığım kadarıyla bugün yumurtluyorum ama yapacak birşey yok, 1 kasımdan önce oluşacak gebelik yasak. Napalım belki yarın da yumurtalarım
Muhteşem romantik fikirlerinizi bekliyorum
Kursum 4 Kasım pazartesi başlıyor kelebeğim. Hiç hatırlatma
Farkındayım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
C Calcifer
@tosia
@_CaNanSu_
Geldim geldim
Dıt
Bana bak erkekler kötüdür erkeklerden uzak dur erkeklere güven olmaz miniğim
kız evliyim ben 1 yıldır sadece afilli şeyler yapmadım ahahha
Afillilik iyidir arada şartkız evliyim ben 1 yıldır sadece afilli şeyler yapmadım ahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?