- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.341
Sperm kalitesini arttırdığını söylemişti benim doktorumbu gerçekmiii
1 fincan türk kahvesi içmesi spermler için iyi olacak
Allah razı olsun canım. Evet kendimi rahatlatmam lazım ama gece olunca basıyor beni düşünceler.Korkma desemde senin içinden geçmeyecek tedirginlik. Oldukça kötü düşünmemeye çalış.
Sezeryan ikizler için en uygunu ve senin içinde.
Allah kolaylaştırsın inşallah.
Hastanede yatışda gerekliyse mecbur olucak ne yapalım inş gerek kalmaz.
Senin model tarzında istedim küt gibi bir şey kestiAt bakayım örnek model, yaa uzar besıkma canını
Benmki ondan full çalışıyor attığı tutuyorSperm kalitesini arttırdığını söylemişti benim doktorum
yani ulaşma hızını etkiliyormuş daha hızlı hareket sağlıyormus sperm üzerinde uyarıcı etki olduğu için ben demiyorum öyle diyolaaabende bilgi paylaşımı yapıyorum
Bak hala burdabu gerçekmiii
1 fincan türk kahvesi içmesi spermler için iyi olacak
Yapmadım ne bileyimJawlensky niye gebelik takvimin yok kız
Allah razı olsun canım inşaallahNihalim canım Allah tam vaktinde bir avazda kurtarsın inşallah canım hiç sıkıntı yapıp korkup gerilme sezeryandan da inşallah hayırla alırsın kucağına yavrularını❤
Yok canım şimdi evdeyim ama korktum nst de sancı çıkınca.
Canım bence üzülme çünkü akıntı sonrası oluyor asıl yumurtlama, yani yarın taaam zamanıKertenkelelerim ben geldim
Size bugün saat 16. 01 'ekadar küsmüştüm. 16.02 itibariyle sizinle barıştım haberiniz olsun.
Ayrıca ben kızın geyşamda gözü var demedim lütfen, böyle şeyler okuyunca küsme süremi 16.11'e kadar uzatacaktım da hadi neyse dedim. Kızı asla suçlamıyorum böyle bir yakıştırma yapmadım
Neyse bu konuyu tarihe gömerek yeni bir konuyu açıyorum izninizle
Yarın 1 Kasım malumBazı bir takım çalışmalara başlıyacağımızı biliyorsunuz, anlarsınız ya
Ben yarının özel olmasını istiyorum. Geyşam izinli, evde olacak. Ben de 3 ü biraz geçe evde oluyorum.
Neler önerirsiniz. Nasıl bir ambiyas yaratayımşöyle romantik olsun
Bu arada kadere bakın ki sanırım ben akıntımdan anladığım kadarıyla bugün yumurtluyorum ama yapacak birşey yok, 1 kasımdan önce oluşacak gebelik yasak. Napalım belki yarın da yumurtalarım
Muhteşem romantik fikirlerinizi bekliyorum
Kursum 4 Kasım pazartesi başlıyor kelebeğim. Hiç hatırlatma
Farkındayım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
Aaa sancın mi geldi canmYok canım şimdi evdeyim ama korktum nst de sancı çıkınca.
yaaaaa kahkahaaa attım suannBenmki ondan full çalışıyor attığı tutuyor
İşin sırrını smdi çözdüm bir daha kahve yapar mıyım
Aslaaaaayasak bundan sonra bnm herife kahve
Hahababsbsbsnsm
Tüh kixim Yaaa bu bilgiyi bana dört ay önce vermen lazmdiyaaaaa kahkahaaa attım suannişyerinde resme hönkürdüm
kız vallaha yeminle bakkyemin etmeyeyim de neyse öyleymiş yanii sperm kalitesine ve hızını arttırmaya yarıyormus etki ediyormuş yani uyarıcı etken olduğu için
Canım hoş geldin. Tekrar başınız sağ olsunH.g canim
Kızlar sana fikir verir canım
Sadece bu yumrtluyorum vs gibi şeyleri kafaya takma oluruna bırak ben çok yaşadım vücut isim arttı akıntım var ona endeksledim
Kendimi sadece kafan çok rahat olsun CNm
Artık kendini korumaya alabilirsin rosscumTüh kixim Yaaa bu bilgiyi bana dört ay önce vermen lazmdi
İş işten gecti
Hahahahshshshshsh
Valla deli gbi türk kahvesi içer sever bnmki
Ama bundan sonraki şeylerde lazım olur artık
Kız minik psikolojin bozulmasınOTURDUM TAVSİYELERİ OKicam ben daha miniğimahahahah
Ahaha olabilir ciciiYa bende böyle mumlu istiyorum ama yangın çıkar diye korkuyorum
Kız anam hatun evliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?