Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
offf hiç sevmiyorum herkesin hasta olduğu zamanları
Allah kolaylık versin negom. bi arabasi çorbası yap kocana acılı acılı içi yansin hemen dipçik gibi olur
Şehriyeli tavuk suyu çorba yaptım kuzum. Nar sıktım içtiler bakalım

Aaaaaa geçmiş olsun
Ne zaman geliyorlarrr

dönülmez akşamın ufkunda gelecekler tosiam
tarih vermiyolar ki isleri bitince geleceklermis benim oğlanın doğum günü 12 sinde ona denk getirmeye caliscaklarmis

bilmiyom nolcak her yer her yerde bi ara operasyon düzenlemem lazım ama aynı gün ayni saat batiriyo velet bide iyilesemedim kaç zamandir geçmiyo bi türlü

bakalım ya Allah deyip dalacam islere

ben de üzerinize afiyet hastayim sifayi kapmisim büyük temizlik yalan oldu. onu da gectim kaynanamlar gelecekmis yahu

gelecek zamani buldular vallahi
Her ikisi içinde geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun negom hepinizeeee
En çok sana eşin hasta olması... Hmmm en nefret ettiğim.
Yaa çorbasını bile ben içirdim tosi anlıyor musun

evet bu duruma çok daha uygun oldu bak

yarın da cuma demi aksi gibi ah pazartesiye denk geleydi bi

ambiyansa karar verdin mi peki:)
Yarın dicem bakalım cuma mübarek gün olmaz diye beni vuracak mı vurmayacak mı sosyal deney yapıcam
Şamdanım bu adam insansı saatlerde gelseydi işten, ben isterdim ki okuldan geleyim ambiyansı ben kurayım. O da gelsin işte 7 8 gibi güzel bir akşam falan..
Ama ya tamamen evde ya da tamamen evde yok
Yarın izin günü. Ambiyansı beraber oluşturucaz o zaman çalıştığı bir gün olsa da diyemiyorum çünkü gecenin bir yarısı geliyor.
Of ya adamın mesleği ile ambiyas da yapılmıyor

Önce sen iyi ol kuzum, olmazsa bir gün yardımcı alırsın
Cam silme mutfak dolapları vs büyük işleri o yapar, beraber halledersiniz çabucak

Şehriyeli tavuk suyu çorba yaptım kuzum. Nar sıktım içtiler bakalım

ooooellerine sağlık canım benim:)
en güzel ilaç yatip istirahat etmek sanirim:) ben bi türlü yapmadigimdan bütün erkekelre gicigim

Cici ya ambiyans sensin başkaa şeye hacet yok

seni o kadar iyi anlıyorum ki o kadar iyi anlıyorum yani cici

allahy sabır versin. beraber tatlis tatlis hazırlanırsiniz o zaman :)

ya da gönder evden sana sürprizim var diye olmaz mi

İşkence niye ediyon Kasım öncesi korunurdunuz olup biterdi,sadece çocuk için mi birlikte olunur

Önce sen iyi ol kuzum, olmazsa bir gün yardımcı alırsın
Cam silme mutfak dolapları vs büyük işleri o yapar, beraber halledersiniz çabucak

alamicam gibi tosiam cevrem yok burda kimse düzgün birini bulamiyo. eşim de çalışıyo aksi gibi şehir dışı var sanırım bu hafta sonu. yarın da yok

inşallah canim ben iyi olsam en azından derli toplu hale getirirdim :)
bakalım artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…