- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.701
Şehriyeli tavuk suyu çorba yaptım kuzum. Nar sıktım içtiler bakalımofff hiç sevmiyorum herkesin hasta olduğu zamanları
Allah kolaylık versin negom. bi arabasi çorbası yap kocana acılı acılı içi yansinhemen dipçik gibi olur
Aaaaaa geçmiş olsun
Ne zaman geliyorlarrr
tabikii =) ben de diyoruum doğum vs ben ne alaka takip ediyorum amaaBakayım cnm
Yaaa aklıma gelmem.kalp ben
Samdanıım geçmiş olsuun her ikisi için dee
Her ikisi içinde geçmiş olsun canımben de üzerinize afiyet hastayim sifayi kapmisimbüyük temizlik yalan oldu. onu da gectim kaynanamlar gelecekmis yahu
gelecek zamani buldular vallahi
Yaa çorbasını bile ben içirdim tosi anlıyor musunÇok geçmiş olsun negom hepinizeeee
En çok sanaeşin hasta olması... Hmmm en nefret ettiğim.
Yarın dicem bakalım cuma mübarek gün olmaz diye beni vuracak mı vurmayacak mı sosyal deney yapıcamevet bu duruma çok daha uygun oldu bak
yarın da cuma demi aksi gibiah pazartesiye denk geleydi bi
ambiyansa karar verdin mi peki:)
dönülmez akşamın ufkunda gelecekler tosiam
tarih vermiyolar ki isleri bitince geleceklermisbenim oğlanın doğum günü 12 sinde ona denk getirmeye caliscaklarmis
bilmiyom nolcak her yer her yerdebi ara operasyon düzenlemem lazım ama aynı gün ayni saat batiriyo velet bide iyilesemedim kaç zamandir geçmiyo bi türlü
bakalım ya Allah deyip dalacam islere
sen de şöyle sıcak bi çorba yapsann aslında yaptın mıı samdanıım ?sağol kuzum benim geçmiyor bı türlü yainşallah yarına toplarim
Şehriyeli tavuk suyu çorba yaptım kuzum. Nar sıktım içtiler bakalım
Her ikisi içinde geçmiş olsun canım
Yaa çorbasını bile ben içirdim tosi anlıyor musun
Şimdiden hazirsin evlenince çocuğun olunca ne olacağını biliyorsuntabikii =) ben de diyoruum doğum vs ben ne alaka takip ediyorum amaahoşuma gidiyoduu demekk kii sanaymış Roscum =)
Cici ya ambiyans sensin başkaa şeye hacet yokYarın dicem bakalım cuma mübarek gün olmaz diye beni vuracak mı vurmayacak mı sosyal deney yapıcam
Şamdanım bu adam insansı saatlerde gelseydi işten, ben isterdim ki okuldan geleyim ambiyansı ben kurayım. O da gelsin işte 7 8 gibi güzel bir akşam falan..
Ama ya tamamen evde ya da tamamen evde yok
Yarın izin günü. Ambiyansı beraber oluşturucaz o zamançalıştığı bir gün olsa da diyemiyorum çünkü gecenin bir yarısı geliyor.
Of ya adamın mesleği ile ambiyas da yapılmıyor
Yarın dicem bakalım cuma mübarek gün olmaz diye beni vuracak mı vurmayacak mı sosyal deney yapıcam
Şamdanım bu adam insansı saatlerde gelseydi işten, ben isterdim ki okuldan geleyim ambiyansı ben kurayım. O da gelsin işte 7 8 gibi güzel bir akşam falan..
Ama ya tamamen evde ya da tamamen evde yok
Yarın izin günü. Ambiyansı beraber oluşturucaz o zamançalıştığı bir gün olsa da diyemiyorum çünkü gecenin bir yarısı geliyor.
Of ya adamın mesleği ile ambiyas da yapılmıyor
Yarın herkes evdeyse kesin temizlik yaparsınKocam serumu yedi rahatladı
Oğluma yine antibiyotik başlandı
Yarın okula göndermem, bugün de gitme dedim dinlemedi daha kötü oldu.
Yarın evde herkes yaşasınnnn
İşkence niye ediyon Kasım öncesi korunurdunuz olup biterdi,sadece çocuk için mi birlikte olunurGeyşa 5 senedir kıvamda. Şu haliyle 5 sene tuttum onu 1 gün daha tutamazsam yazık bana
Ula siz beni anlamıyor mu, siz suriyeli mi. Sigortada Kasım öncesi oluşacak gebelik yasak. Yassahhhh. Yasak yasak.
Kasım öncesi gebelik no.
Yoksa işkence çektirir miydim adama. Evet çektirirdim.Ama bunun konumuzla bir alakası yok
Tamam 4 günü iyi değerlendiririz
Bende gıcığımooooellerine sağlık canım benim:)
en güzel ilaç yatip istirahat etmek sanirim:) ben bi türlü yapmadigimdan bütün erkekelre gicigim
Yaa nerdee, üçü ayrı yerden istekler, ühüüüYarın herkes evdeyse kesin temizlik yaparsın
Önce sen iyi ol kuzum, olmazsa bir gün yardımcı alırsın
Cam silme mutfak dolapları vs büyük işleri o yapar, beraber halledersiniz çabucak
Evet evettŞimdiden hazirsin evlenince çocuğun olunca ne olacağını biliyorsun
Tecrubelendin
Valla benmkilern de istekleri bitmzdiBende gıcığım
Yaa nerdee, üçü ayrı yerden istekler, ühüüü
Bende gıcığım
Yaa nerdee, üçü ayrı yerden istekler, ühüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?