Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün yağmurdan dolayı çok trafik vardı, 18 15 gibi evde oldum tatlım, normalde en geç 6 da olurum sanırım inşallah :))

inşallah kuzum zaten gec kalsan da babaannesi bakiyo masallah keyfi de yerindeymis sanirim pıtırcık hanımın :)

bu şarkıyı sana armağan ediyorum cici ah geyşa vah geyşa sen neymissin sen

ve seni üstün performansından ötürü tebrik ediyorum canım:)

ay yerim yaaaa aralarındaki ilişki hep böyle olur inşallah

senin de için rahat eder keyfi yerinde olmasa aglamazdi babaannenin arkasından:)

Evet canım ya çok şükür içim rahat etti bugün. Amcası da vardiyalı çalışıyor gündüzleri evde oluyor bazen, öyle içim daha rahat etti onunla da oynuyor vakit geçiriyor

bu şarkıyı sana armağan ediyorum cici ah geyşa vah geyşa sen neymissin sen

ve seni üstün performansından ötürü tebrik ediyorum canım:)
Bu muhteşem eser için teşekkür ederim şamdanım
Geyşayla ben:

Evet canım ya çok şükür içim rahat etti bugün. Amcası da vardiyalı çalışıyor gündüzleri evde oluyor bazen, öyle içim daha rahat etti onunla da oynuyor vakit geçiriyor

kalabalık ailede büyüyen çocuğun duyarlılığı daha gelişmiş olurmuş tosiam :) cok şanslı bi ponçik o. hep şansı yaver gitsin

bol bol oyun zaten onun ihtiyacı da :)

Bu muhteşem eser için teşekkür ederim şamdanım
Geyşayla ben:

evet bu duruma çok daha uygun oldu bak

yarın da cuma demi aksi gibi ah pazartesiye denk geleydi bi

ambiyansa karar verdin mi peki:)

Kocam serumu yedi rahatladı
Oğluma yine antibiyotik başlandı
Yarın okula göndermem, bugün de gitme dedim dinlemedi daha kötü oldu.
Yarın evde herkes yaşasınnnn

Çok geçmiş olsun negom hepinizeeee
En çok sana eşin hasta olması... Hmmm en nefret ettiğim.

Kocam serumu yedi rahatladı
Oğluma yine antibiyotik başlandı
Yarın okula göndermem, bugün de gitme dedim dinlemedi daha kötü oldu.
Yarın evde herkes yaşasınnnn

offf hiç sevmiyorum herkesin hasta olduğu zamanları
Allah kolaylık versin negom. bi arabasi çorbası yap kocana acılı acılı içi yansin hemen dipçik gibi olur

Ya ben cidden ne zaman akıllanıcam hani yazmıştım ya şu tehdit eden veli. Çocuğu başka okula almışlar. Yine korkuyorum kadından, siz sebep oldunuz deyip bir şey yapar diye ama çok şükür elinden geleni yapıp sabredince yoluna giriyor her şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…