- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.681
Bugün yağmurdan dolayı çok trafik vardı, 18 15 gibi evde oldum tatlım, normalde en geç 6 da olurum sanırım inşallah :))
. Ay evet maşallah, arkasından ağladı babaannesinin :)))inşallah kuzum zaten gec kalsan da babaannesi bakiyomasallah keyfi de yerindeymis sanirim pıtırcık hanımın :)
Vazgeçirdim.
Nasıl dersen..
Adam gelecek şubeden bu gece 1 de.
Dedim ki senin eve gelişin zaten 1 Kasım. 31 ekimde sen evde tamamen yoksun. Ha gece 1 de olmuş ha ben okuldan gelince ne farkedecek. 31 Ekimi zaten kaçırıyoruz her halikarda. Yumurtladıysam da gitti bitti yapacak birşey yok.
İkna oldu
Bir de o gelmeden uyuyup işimi garantiye alayım diyorum
Kendimi geyşadan korumak için atla karayı seçmem şu son 1 haftadır şaka gibi cidden
. Ay evet maşallah, arkasından ağladı babaannesinin :)))
ay yerim yaaaaaralarındaki ilişki hep böyle olur inşallah
senin de için rahat eder keyfi yerinde olmasa aglamazdi babaannenin arkasından:)
Öyle canom aynenNego Allah korumuş kuzum. Bence de herşeyde bir hayır vardır. ♥
I inessa armand hoşgeldin tosican. Nasıldı ilk günün. Meslek neydi senin ya unutuyorum hep
@Amecey döktürmüşsün kız brom, eline sağlık
Bu muhteşem eser için teşekkür ederim şamdanım
bu şarkıyı sana armağan ediyorum ciciah geyşa vah geyşa sen neymissin sen
ve seni üstün performansından ötürü tebrik ediyorum canım:)
Evet canım ya çok şükür içim rahat etti bugün. Amcası da vardiyalı çalışıyor gündüzleri evde oluyor bazen, öyle içim daha rahat etti onunla da oynuyor vakit geçiriyor
Bu muhteşem eser için teşekkür ederim şamdanım
Geyşayla ben:
Evet normal.ostiyorm olursa ins canmmrosss yaaaama sen normal istiyosun demi doktoru da arastirmistin :) inşallah gönlünce olur herşey
ben de üzerinize afiyet hastayim sifayi kapmisimbüyük temizlik yalan oldu. onu da gectim kaynanamlar gelecekmis yahu
gelecek zamani buldular vallahi
Samdanıım geçmiş olsuun her ikisi için deeben de üzerinize afiyet hastayim sifayi kapmisimbüyük temizlik yalan oldu. onu da gectim kaynanamlar gelecekmis yahu
gelecek zamani buldular vallahi
Kocam serumu yedi rahatladı
Oğluma yine antibiyotik başlandı
Yarın okula göndermem, bugün de gitme dedim dinlemedi daha kötü oldu.
Yarın evde herkes yaşasınnnn
Kocam serumu yedi rahatladı
Oğluma yine antibiyotik başlandı
Yarın okula göndermem, bugün de gitme dedim dinlemedi daha kötü oldu.
Yarın evde herkes yaşasınnnn
Bakayım cnmByNkoaLa cum SSDV için Hacer Cemre Kaplan'dan bahsetmiştim ya o youtube videosu atmış onunla ilgili bir bak istersen. Görünce hemen sen geldin aklıma =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?