Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet böyle durumlarda güvenilir bir doktor bulup kendini ona bırakmak en iyisi aslında
Ben de normal doğuma takmıştım kafayı, neler neler yaptım açılma olsun diye ama yok
Zaten gören diyordu senin doğum olmaz hemen karnın çok yukarıda diye, oysa tam 40 hafta dolmuştu
Bebek strese girebilir zorlamadan sezaryene alalım korkma filan diye diye aldı beni, meğer kakasini yapmış bebek son anda almış beni yani.

sen gönlünü ferah tut kuzum ya
benim arkadaşım da tayin aldi gitti. çok korkuyodu kötü bi yere vercekler diye. müdür sağolsun çok güzel bi yere vermis :)

inşallah darısı başına belki doğum sonrası geldin diye yoğun yere vermezler

İnsallah kuzum ya, bugün konuşabilirdim aslında ama kendime yakistiramadim ne biliyim
Talepkar olmak istemedim yani
Sorulmadan şuraya buraya verin beni diyemedim :))

herşeyin bi sebebi varmis negom.
cidden herşey olabilirdi
Allah beterinden saklasın

Kesinlikle doktor çok çok önemli, hamilelik süreci doğum ve sonrası doktorla iletişim güzel olmalı.
herşeyin bi sebebi varmis negom.
cidden herşey olabilirdi
Allah beterinden saklasın
Öyle samdan, bizi çok üzen ağlatan olaylar bazen bizim hayrımıza oluyor, işte bunu o an idrak edebilsek keşke

İnsallah kuzum ya, bugün konuşabilirim aslında ama kendime yakistiramadim ne biliyim
Talepkar olmak istemedim yani
Sorulmadan şuraya buraya verin beni diyemedim :))

aynen zamana bırak bakalım tosiam :) belki sormuyosun diye rahat bi yere verirler insanlar çeşit çeşit :)

ben ilk ise başladığım gün üç kişi başladık. müdür odasına aldi nereyi istiyosunuz demedi ama diğerleri lafi oraya getirip vergilendirme olsa iyi olur is orda öğreniliyo üstat dediler.

müdür beni vergilendirmeye verdi onlariyda herkesin kaçtığı evrak kayda sonra da işi burdan daha iyi hiç bi yerde ogrenemezsiniz bütün evraklar elinizden geciyo dedi
bakalım inşallah düzgün bi yer olur

ahahaah kıyamam dicem enişteye bide yolla anneni demiş kaçırmayın anam sizde giy saten geceliğini al sana özel masaya yumrukları vurun ve ciciyi artık ikna edin ahha
Ya cok guldummm cici gercekten erkekler aslnda bazen cok minnosta olabiliyorlar boyle ... esinin biyolojik saati gelmis Allah gonlunuze gore versin cnm
Cicim kırma kocani. Kıvama gelmiş
Yumurta 3 gün canlı kalıyor,yarını iyi değerlendirin
Geyşa 5 senedir kıvamda. Şu haliyle 5 sene tuttum onu 1 gün daha tutamazsam yazık bana
Ula siz beni anlamıyor mu, siz suriyeli mi. Sigortada Kasım öncesi oluşacak gebelik yasak. Yassahhhh. Yasak yasak.
Kasım öncesi gebelik no.
Yoksa işkence çektirir miydim adama. Evet çektirirdim. Ama bunun konumuzla bir alakası yok
Tamam 4 günü iyi değerlendiririz

öyle tabi canım negom :) Allah bize de akıl fikir versin:) hemen dünyamız yıkılıyo basimiza :) ama böyle böyle öğrenicez biz de :)

güneş görünce romanlar gibi karardığım doğrudur o yüzden Suriyeli geni vardir belki de kim bilir cici

son durum ne peki engelleyebildin mi :)

Evt onlar haketmisler gerçekten ama adliyede pek işler öyle yürümüyor, kimin torpili büyükse onun borusu ötüyor
Benim gibi torpilsiz mecburen aldıklarını da artık ne yaparlar bilemiyorum

Evt onlar haketmisler gerçekten ama adliyede pek işler öyle yürümüyor, kimin torpili büyükse onun borusu ötüyor
Benim gibi torpilsiz mecburen aldıklarını da artık ne yaparlar bilemiyorum

hiç belli olmaz tosiam :) ona bile bakmayan adamlar var denk gelmeye bakiyo. inşallah sen de denk gelirsin. ve çalışma arkadaşların coooooookkkkk iyi olur :)
kaçta evde oluyosun tosiam:)

hiç belli olmaz tosiam :) ona bile bakmayan adamlar var denk gelmeye bakiyo. inşallah sen de denk gelirsin. ve çalışma arkadaşların coooooookkkkk iyi olur :)
kaçta evde oluyosun tosiam:)

Bugün yağmurdan dolayı çok trafik vardı, 18 15 gibi evde oldum tatlım, normalde en geç 6 da olurum sanırım inşallah :))

güneş görünce romanlar gibi karardığım doğrudur o yüzden Suriyeli geni vardir belki de kim bilir cici

son durum ne peki engelleyebildin mi :)
Vazgeçirdim.
Nasıl dersen..
Adam gelecek şubeden bu gece 1 de.
Dedim ki senin eve gelişin zaten 1 Kasım. 31 ekimde sen evde tamamen yoksun. Ha gece 1 de olmuş ha ben okuldan gelince ne farkedecek. 31 Ekimi zaten kaçırıyoruz her halikarda. Yumurtladıysam da gitti bitti yapacak birşey yok.
İkna oldu
Bir de o gelmeden uyuyup işimi garantiye alayım diyorum
Kendimi geyşadan korumak için atla karayı seçmem şu son 1 haftadır şaka gibi cidden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…