- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.661
Benim 6 cm olmuştu. Rahim vs her şey normaldi kuzum ama ben çok ağlayarak girdim, takmıştım normal doğuma. Ve iki yıl neredeyse kabullenemedim yaşadığım şeyi.
Sonra sonra mantığım devreye girdi. Mesela bende kist vardı, hamilelikte o erimiş yumurtama yapışmış, Dr onu temizledi patolojiye gönderdi, sezaryen olunca, normal doğum olsa bu farkedilmeyecekti belki de kötü sonuçlar olacaktı diyorum.
Benim rahim yana dönük biraz tek sıkıntım oydu
Canımm. Topikçe çıkıp gelseniz yadaha ne yapacaktın acabaMaşallah elelrine sağlık ameceyim
Hiç bilemiyorum, bana kalsa uzun zaman belli olmasa da olur şu anki yerim çok güzel ve rahat :)) korkuyorum eski mahkememe verirlerse diye orada katip eksikmiş.
Sağol kuzum inşallah güzel olack biraz daha içim rahatladı :)
sen gönlünü ferah tut kuzum ya
benim arkadaşım da tayin aldi gitti. çok korkuyodu kötü bi yere vercekler diye. müdür sağolsun çok güzel bi yere vermis :)
inşallah darısı başınabelki doğum sonrası geldin diye yoğun yere vermezler
Benim 6 cm olmuştu. Rahim vs her şey normaldi kuzum ama ben çok ağlayarak girdim, takmıştım normal doğuma. Ve iki yıl neredeyse kabullenemedim yaşadığım şeyi.
Sonra sonra mantığım devreye girdi. Mesela bende kist vardı, hamilelikte o erimiş yumurtama yapışmış, Dr onu temizledi patolojiye gönderdi, sezaryen olunca, normal doğum olsa bu farkedilmeyecekti belki de kötü sonuçlar olacaktı diyorum.
Benim rahim yana dönük biraz tek sıkıntım oydu
Canımm. Topikçe çıkıp gelseniz ya
Kesinlikle doktor çok çok önemli, hamilelik süreci doğum ve sonrası doktorla iletişim güzel olmalı.Evet böyle durumlarda güvenilir bir doktor bulup kendini ona bırakmak en iyisi aslında
Ben de normal doğuma takmıştım kafayı, neler neler yaptım açılma olsun diye ama yok
Zaten gören diyordu senin doğum olmaz hemen karnın çok yukarıda diye, oysa tam 40 hafta dolmuştu
Bebek strese girebilir zorlamadan sezaryene alalım korkma filan diye diye aldı beni, meğer kakasini yapmış bebek son anda almış beni yani.
Öyle samdan, bizi çok üzen ağlatan olaylar bazen bizim hayrımıza oluyor, işte bunu o an idrak edebilsek keşkeherşeyin bi sebebi varmis negom.
cidden herşey olabilirdi
Allah beterinden saklasın
İnsallah kuzum ya, bugün konuşabilirim aslında ama kendime yakistiramadim ne biliyim
Talepkar olmak istemedim yani
Sorulmadan şuraya buraya verin beni diyemedim :))
ahahaah kıyamam dicem enişteye bide yolla anneni demişkaçırmayın anam sizde giy saten geceliğini al sana özel masaya yumrukları vurun ve ciciyi artık ikna edin ahha
Ya cok guldummm cici gercekten erkekler aslnda bazen cok minnosta olabiliyorlar boyle ... esinin biyolojik saati gelmis Allah gonlunuze gore versin cnm
B Brunello Cicinelli
kuzum bizim ambiyans falan olmaz hiç
sezen aksu şarkıları gibiyiz biz hep
seni yerler yerler seni ham yapar bu zilliler....
iki gözüm seneler geciyoooorrrrrr gönül ektiğini biçiyor, bi selam lütfet bu ne cok hasret...
ateşle barut ah yan yana durmaz...
beni yak kendini yak herşeyi yak bir kıvılcım yeter ben hazırım bak
iki dengesiz bi arada olunca böyle oluyo galiba:)
ben olsam kocami geri cevirmezdim
Cicim kırma kocani. Kıvama gelmiş
B Brunello Cicinelli hahahahahahah
Ya çok güldümnihahahaahhaah yazık hiç cevapta vermemişsin yalnız öğlen yazdıklarına boşvermişlik seviyem kalp ben
Eşine bu 4-5 günün önemli olduğunu ve bu gece olmasa bile kalan 4 gecenin de önemli olduğunu açıkla brom
Ya da anneni Doğum kontrol yöntemi olarak görmekten bu gece acilen vazgeç
Geyşa 5 senedir kıvamda. Şu haliyle 5 sene tuttum onu 1 gün daha tutamazsam yazık banaYumurta 3 gün canlı kalıyor,yarını iyi değerlendirin
aynen zamana bırak bakalım tosiam :) belki sormuyosun diye rahat bi yere verirler insanlar çeşit çeşit :)
ben ilk ise başladığım gün üç kişi başladık. müdür odasına aldi nereyi istiyosunuz demedi ama diğerleri lafi oraya getirip vergilendirme olsa iyi olur is orda öğreniliyo üstat dediler.
müdür beni vergilendirmeye verdi onlariyda herkesin kaçtığı evrak kaydasonra da işi burdan daha iyi hiç bi yerde ogrenemezsiniz bütün evraklar elinizden geciyo dedi
bakalım inşallah düzgün bi yer olur
Kesinlikle doktor çok çok önemli, hamilelik süreci doğum ve sonrası doktorla iletişim güzel olmalı.
Öyle samdan, bizi çok üzen ağlatan olaylar bazen bizim hayrımıza oluyor, işte bunu o an idrak edebilsek keşke
Geyşa 5 senedir kıvamda. Şu haliyle 5 sene tuttum onu 1 gün daha tutamazsam yazık bana
Ula siz beni anlamıyor mu, siz suriyeli mi. Sigortada Kasım öncesi oluşacak gebelik yasak. Yassahhhh. Yasak yasak.
Kasım öncesi gebelik no.
Yoksa işkence çektirir miydim adama. Evet çektirirdim.Ama bunun konumuzla bir alakası yok
Tamam 4 günü iyi değerlendiririz
aynen zamana bırak bakalım tosiam :) belki sormuyosun diye rahat bi yere verirler insanlar çeşit çeşit :)
ben ilk ise başladığım gün üç kişi başladık. müdür odasına aldi nereyi istiyosunuz demedi ama diğerleri lafi oraya getirip vergilendirme olsa iyi olur is orda öğreniliyo üstat dediler.
müdür beni vergilendirmeye verdi onlariyda herkesin kaçtığı evrak kaydasonra da işi burdan daha iyi hiç bi yerde ogrenemezsiniz bütün evraklar elinizden geciyo dedi
bakalım inşallah düzgün bi yer olur
Nego Allah korumuş kuzum. Bence de herşeyde bir hayır vardır. ♥
I inessa armand hoşgeldin tosican. Nasıldı ilk günün. Meslek neydi senin ya unutuyorum hep
Amecey döktürmüşsün kız brom, eline sağlık
Evt onlar haketmisler gerçekten ama adliyede pek işler öyle yürümüyor, kimin torpili büyükse onun borusu ötüyor
Benim gibi torpilsiz mecburen aldıklarını da artık ne yaparlar bilemiyorum
hiç belli olmaz tosiam :) ona bile bakmayan adamlar vardenk gelmeye bakiyo. inşallah sen de denk gelirsin. ve çalışma arkadaşların coooooookkkkk iyi olur :)
kaçta evde oluyosun tosiam:)
Vazgeçirdim.güneş görünce romanlar gibi karardığım doğrudur o yüzden Suriyeli geni vardir belki de kim bilir cici
son durum ne peki engelleyebildin mi :)
Hiç zabıt katibi arkadaşım olmamıştıHoşbulduk cici, zabıt katibiyim ben
Güzel geçti şükür ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?