- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.761
I inessa armand herseyn yolunda olmasna cok sevndim
Insallah cnm iyigecelerSağol çay, inşallah hep böyle gider ❤
Iyi geceler canım
İyi geceler canımSağol çay, inşallah hep böyle gider ❤
Iyi geceler canım
Ah samdann geçmiş olsun her iki durum içinde canım,hastalık atlatılır da kv kp gelecekmiş onun stresi de yıpratır gelip gidene kadarben de üzerinize afiyet hastayim sifayi kapmisimbüyük temizlik yalan oldu. onu da gectim kaynanamlar gelecekmis yahu
gelecek zamani buldular vallahi
İyi geceler canımKertenkelelerim iyi geceler ben yatıyorum. Yarın yokum malum
Cumartesi görüşmek üzere.
Öpüldünüz. Gülü gülü
Memlekete izne gidcez abla eşim uzman çavuş ya yıllık iznımz var iyice bunaldım burda tek başıma komşum yok yalnızım böylede insan arıyor sosyalıgı böyle işte ablacımKuzucuk ne iznine gideceksin?
İyi geceler canımİyi geceler kızlar. Geçmişi okumadım okuyamam sanırım. Görüşürüz
Canm hiçbir fikrim yok bu konuda yani yapıldığını da bilmiyordum inşaallah güzel bir biçimde halledebilirsinKizlar ya ehliyet yenileme yapan var mi suan cok giciklandim dun saglik ocagma gittim 1 saate yakin sira bekledim ve dr raporu verip sevk etti muayene alanini doldurmadi goz muayenesi ol diye goz doktoeuna gt dedi..halbuki bircok kisi asm den alabiliyor kendi kafalarina gore kimi veriyor kimi vermiyor mu smdi bu nasl oluyor ayrica devlet hastanesine dr gidilse 50 tl heyet ucreti oldugu yaziyor in.te bunaldm valla bu ne ya... doktora dedm gecen.hafta arkadasm asm doktorundan aldi saglik raporunu dedim o onun aldigi sorumluluk beni ilgilendirmez dedi muayene olmadan ben vermiyorum direk dedi
Ya haksizliga gelemiyorum veriliyorsa baska asm doktorlari verebiliyorsa yetkisi var demektir herkese verilsin, verilmiyorsa kimse alamasin . Ucretle alsin. Ama biri verip biri ucretle ordan oraya suruklenerek aldiriliyosa sinirleniyorum iste bu iseCanm hiçbir fikrim yok bu konuda yani yapıldığını da bilmiyordum inşaallah güzel bir biçimde halledebilirsin
Bugün nasilsin canım minişler rahat duruyor muGünaydın canım
Tosia sen ne güzel kadınmışsın maaşallah hele dudaklarına ve saçlarına bayıldım. Eşinin peşinde koştuğu kadar var.... işinde de başarılar dilerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?