Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de üzerinize afiyet hastayim sifayi kapmisim büyük temizlik yalan oldu. onu da gectim kaynanamlar gelecekmis yahu

gelecek zamani buldular vallahi
Ah samdann geçmiş olsun her iki durum içinde canım,hastalık atlatılır da kv kp gelecekmiş onun stresi de yıpratır gelip gidene kadar

Kizlar ya ehliyet yenileme yapan var mi suan cok giciklandim dun saglik ocagma gittim 1 saate yakin sira bekledim ve dr raporu verip sevk etti muayene alanini doldurmadi goz muayenesi ol diye goz doktoeuna gt dedi..halbuki bircok kisi asm den alabiliyor kendi kafalarina gore kimi veriyor kimi vermiyor mu smdi bu nasl oluyor ayrica devlet hastanesine dr gidilse 50 tl heyet ucreti oldugu yaziyor in.te bunaldm valla bu ne ya... doktora dedm gecen.hafta arkadasm asm doktorundan aldi saglik raporunu dedim o onun aldigi sorumluluk beni ilgilendirmez dedi muayene olmadan ben vermiyorum direk dedi

Canm hiçbir fikrim yok bu konuda yani yapıldığını da bilmiyordum inşaallah güzel bir biçimde halledebilirsin

Canm hiçbir fikrim yok bu konuda yani yapıldığını da bilmiyordum inşaallah güzel bir biçimde halledebilirsin
Ya haksizliga gelemiyorum veriliyorsa baska asm doktorlari verebiliyorsa yetkisi var demektir herkese verilsin, verilmiyorsa kimse alamasin . Ucretle alsin. Ama biri verip biri ucretle ordan oraya suruklenerek aldiriliyosa sinirleniyorum iste bu ise

Esim git ozelden al dedi ugrasma dedi aksam ama bende devlete randevu almstim 15 gun sonraya yarn arayp soracagim tabi bide ulasabilme sorunu var ulastin cevap alabilme sorunu da var ogrenebilirsem.oda ucretliyse bosuna gitmem.zaten ... ucretsizse beklerim sonucta suan calismiyorum bi sknti olmaz gitmek sira beklemekte .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…