- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.801
Ah samdann geçmiş olsun her iki durum içinde canım,hastalık atlatılır da kv kp gelecekmiş onun stresi de yıpratır gelip gidene kadar
Neler olmamışNe olmuş Kubdef e?
O kutlu o muhteşem.olaylarin koptuğuÖğretmenler odasından sesleniyorum;
Bu kutlu gündenKK8:) hepinize günaydın
Hay Allah ya zaten annenin.hasta olmaya bile hakki olmaz hep birsey cikar oglanin hasta olmasi da kotu olmus kuzum ya Allah sifalar versn ikinize de krese baslaynca cok hasta oluyorlar diyorlar dogru demekki evdeyken bukdr oluyormuydusağolasın cayim
tam uyuyup dinleneyim dedim oğlan uyutmadi yine gece üşüttü galiba kustu falan. ayakta gecirdim geceyi
Aynen boyle okudum bende int te emin olmak istemistim canim cok sagol valla esim.zaten.git.ugrasma demisti de guya naslsa calismiyorm diye devlete giderm.beklerm nolacak kafasndaydm smdi gerek.kalmadi ... ssk li olsakta ucret odeniyor yani devlette de he ne bicim is yadevlette de ücretliymiş canım, geçen kurumdan biriyle karşılaşmıştık hastanede, 3 dra göndermişler 3 ü ne de 50 tl vermesi gerekiyormuş, vazgeçti özele gidiyorum dedi
her 2 yönden de geçmiş olsun cnaım
Geçmiş olsun gül yüzlü
Off hayattaki şansım
Hemen yerim belli olmuş bile
3 gün rahatlık çok geldi :))
dediğim kişi kurumun şoförü , onun ehliyeti e sınıfı sanırım, 3 dra yönlendirilmiş, hepsi ayrı ayrı para alıyormuş, kafası bozulmuş, özele gidiyorum şimdi demişti,Aynen boyle okudum bende int te emin olmak istemistim canim cok sagol valla esim.zaten.git.ugrasma demisti de guya naslsa calismiyorm diye devlete giderm.beklerm nolacak kafasndaydm smdi gerek.kalmadi ... ssk li olsakta ucret odeniyor yani devlette de he ne bicim is ya
Hay Allah ya zaten annenin.hasta olmaya bile hakki olmaz hep birsey cikar oglanin hasta olmasi da kotu olmus kuzum ya Allah sifalar versn ikinize de krese baslaynca cok hasta oluyorlar diyorlar dogru demekki evdeyken bukdr oluyormuydu
sağol canım benimher cepheden savaşıyorum dualarınızı eksik etmeyin benden :)
Bugün randevumuz var canım götürcem ikisini de. Sizde oğlunla hasta olmuşsunuzgeçmiş olsun canım yatekrar goturcek misin doktora peki Allah güç sabır versin bizlere beynim zonkluyo sabahtan beri
Tam iyilesmediler canım. Dün gece kaç kere ateslerine baktım çıkmasın diye hatırlamiyorum bile@Calcifer evlilik yıldönümünüz kutlu olsun balım nice güzel seneler diliyorum, ağız tadıyla
I inessa armand ilk iş günün nasıl geçti?
@Tatlianne20 sen işe başladın mı?
Biri kasiyerlik için görüşmeye gidecekti kimdi ya?
Nego saçlar hayırlı olsun.
@_Gulnihal_ doğurmuyorsun dimi
Limonsuzzcay çocuklar iyileşti mi?
ByNkoaLa sümüklerin durdu mu?
@Bonus baş dönmen durdu mu?
Alp er tunga öldi mu
Issız Ajun Kaldi mu
Dün bir şişe antibiyotik alabilmek için 46 TL verdimAynen boyle okudum bende int te emin olmak istemistim canim cok sagol valla esim.zaten.git.ugrasma demisti de guya naslsa calismiyorm diye devlete giderm.beklerm nolacak kafasndaydm smdi gerek.kalmadi ... ssk li olsakta ucret odeniyor yani devlette de he ne bicim is ya
Okudum canım çoktan :)Neler olmamış
öyle vallahsilahları iyi kuşan :)
I inessa armand kuzum nasılsın iş günün nasıl geçiyor. Kızın nasıl oldu? Merak ettim ama girip soramadım. Ay vefasız hissettim kendimi
I inessa armand iyi mi bari verdikleri yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?