Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah samdann geçmiş olsun her iki durum içinde canım,hastalık atlatılır da kv kp gelecekmiş onun stresi de yıpratır gelip gidene kadar

sorma kuzu vallahi gerildikce geriliyorum ama işte oğullarının da evi çok da bisey deme hakkim yok
inşallah yetişir herşey

sağolasın cayim
tam uyuyup dinleneyim dedim oğlan uyutmadi yine gece üşüttü galiba kustu falan. ayakta gecirdim geceyi
Hay Allah ya zaten annenin.hasta olmaya bile hakki olmaz hep birsey cikar oglanin hasta olmasi da kotu olmus kuzum ya Allah sifalar versn ikinize de krese baslaynca cok hasta oluyorlar diyorlar dogru demekki evdeyken bukdr oluyormuydu

devlette de ücretliymiş canım, geçen kurumdan biriyle karşılaşmıştık hastanede, 3 dra göndermişler 3 ü ne de 50 tl vermesi gerekiyormuş, vazgeçti özele gidiyorum dedi
Aynen boyle okudum bende int te emin olmak istemistim canim cok sagol valla esim.zaten.git.ugrasma demisti de guya naslsa calismiyorm diye devlete giderm.beklerm nolacak kafasndaydm smdi gerek.kalmadi ... ssk li olsakta ucret odeniyor yani devlette de he ne bicim is ya

dediğim kişi kurumun şoförü , onun ehliyeti e sınıfı sanırım, 3 dra yönlendirilmiş, hepsi ayrı ayrı para alıyormuş, kafası bozulmuş, özele gidiyorum şimdi demişti,
senin b sınıfıysa daha az dra gönderilme ihtimalin de var,

Hay Allah ya zaten annenin.hasta olmaya bile hakki olmaz hep birsey cikar oglanin hasta olmasi da kotu olmus kuzum ya Allah sifalar versn ikinize de krese baslaynca cok hasta oluyorlar diyorlar dogru demekki evdeyken bukdr oluyormuydu

kesin babası yüzünden hasta oldu cay
dün çocuğa bir tane greyfurt yedirmis yiyo diye minnacik cocuk koca greyfurtuy yiyince tabi kötü olur

sorma gece atesim de varmış eşim öyle dedi biz kim hasta olup yatmak kim

kresten olmadi bizim daha hepsi kendi becerimiz ama kışın da bol bol kresten kapacak sanırım:) emmeyi bıraktı ya bağışıklık zayifladi heralde

geçmiş olsun canım ya tekrar goturcek misin doktora peki Allah güç sabır versin bizlere beynim zonkluyo sabahtan beri
Bugün randevumuz var canım götürcem ikisini de. Sizde oğlunla hasta olmuşsunuz Allah şifa versin inşAllah canım benim Tam iyilesmediler canım. Dün gece kaç kere ateslerine baktım çıkmasın diye hatırlamiyorum bile Dün bir şişe antibiyotik alabilmek için 46 TL verdim her gitmemizde muayene ücreti diyorlar resmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…