Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım hastayken kuzu gibi olur kıymetimi bilir, iyileşince nankör her seferinde bakmıycam diyorum, Allah rızası için bakıyorum, vicdanım rahat etmiyor.
Allah şifa versin canım tez vakitte ❤

büyüksün negom ben olsam bakmam
amin inşallah

Tosia sen ne güzel kadınmışsın maaşallah hele dudaklarına ve saçlarına bayıldım. Eşinin peşinde koştuğu kadar var.... işinde de başarılar dilerim canım

Kız bu ben değilim deli hahahah :)) sabah sabah kendimi iyi hissettim ama teşekkür ederim her ne kadar o olmasam da teşekkür ederim tatlım

2 senedir filan ilk defa bot giydim galiba dur, bi tuhafım zaten
Geçen kış boyu evdeydim
Hahaha bende çizmelerimi çektim gocuğumu giyindim işyerindekiler değişik değişik bakıyor ne var yahu dedim bir bana mı soguk bu hava

devlette de ücretliymiş canım, geçen kurumdan biriyle karşılaşmıştık hastanede, 3 dra göndermişler 3 ü ne de 50 tl vermesi gerekiyormuş, vazgeçti özele gidiyorum dedi

Kertenkelelerim iyi geceler ben yatıyorum. Yarın yokum malum
Cumartesi görüşmek üzere.
Öpüldünüz. Gülü gülü
o kadar hazırlık yapıp sonra adam gaza gelip dayanamayıp 5 dk da bitirirse işi nolecek
yemekte etli yemek olsun mutlaka, bir de cevizli fındıklı bir tatlı olsun üstüne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…