- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.781
Canım hastayken kuzu gibi olur kıymetimi bilir, iyileşince nankörher seferinde bakmıycam diyorum, Allah rızası için bakıyorum, vicdanım rahat etmiyor.
Allah şifa versin canım tez vakitte ❤
ben de üzerinize afiyet hastayim sifayi kapmisimbüyük temizlik yalan oldu. onu da gectim kaynanamlar gelecekmis yahu
gelecek zamani buldular vallahi
büyüksün negomben olsam bakmam
amin inşallah
I inessa armand cim hoşgeldin.
kk birinci noteri canım seni öyle iyi anlıyorum ki geçecek arkadaşım yavas da olsa geçecek
Tosia sen ne güzel kadınmışsın maaşallah hele dudaklarına ve saçlarına bayıldım. Eşinin peşinde koştuğu kadar var.... işinde de başarılar dilerim canım
Günaydın❤
Hayırlı cumalar
Soğuk soğuk hoşgelmiş kasım 🌧
Alttan giy içliğiniBuz gibi buuzz
Alttan giy içliğini
Hahaha2 senedir filan ilk defa bot giydim galiba dur, bi tuhafım zaten
Geçen kış boyu evdeydim
Hahahabende çizmelerimi çektim gocuğumu giyindim işyerindekiler değişik değişik bakıyor ne var yahu dedim bir bana mı soguk bu hava
Hadi ya samdan gecms olsun smdiden Allah yardmcn olsn kuzu
kk birinci noteri mmm gecmis olsun kuzumm
Aşk olsun. Evimin en baş köşesinde yeriniz hazır
Teşekkür ederim brom
gazan mübarek olsun cicişimÖğretmenler odasından sesleniyorum;
Bu kutlu gündenKK8:) hepinize günaydın
devlette de ücretliymiş canım, geçen kurumdan biriyle karşılaşmıştık hastanede, 3 dra göndermişler 3 ü ne de 50 tl vermesi gerekiyormuş, vazgeçti özele gidiyorum dediEsim git ozelden al dedi ugrasma dedi aksam ama bende devlete randevu almstim 15 gun sonraya yarn arayp soracagim tabi bide ulasabilme sorunu var ulastin cevap alabilme sorunu da var ogrenebilirsem.oda ucretliyse bosuna gitmem.zaten ... ucretsizse beklerim sonucta suan calismiyorum bi sknti olmaz gitmek sira beklemekte .
o kadar hazırlık yapıp sonra adam gaza gelip dayanamayıp 5 dk da bitirirse işi nolecekKertenkelelerim iyi geceler ben yatıyorum. Yarın yokum malum
Cumartesi görüşmek üzere.
Öpüldünüz. Gülü gülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?