- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.221
Jane casey den iyi anlatıyorsun :))
o sizi sıkıntıdan bayan kitapların yazari kadin mitüm aksiyonu sona saklayan hani
Evet canım aynen o
Sen gereksiz gizem yaratıp insanı eli böğründe bırakmıyorsun en azından
ben direk ekşını verme taraftariyim tosiam
kadinda rusluk var mi acaba dostoyevski gibi yaziyo galiba
Hala uyumadı kızım, ayağıma koyduğum an deliriyor
Uykusuzluktan kafayı yiycem az kaldı
Al sana ekşın :))
tosiam benimki de çok direnirdi ayakta sallanmaya. emzirerek uyutsan uyumaz mi. ya da yanina yat masal falan anlat. sürekli sallasan sabah işe gidemezsin
Öyle de uyumuyor kuzum, normalde bazen emerken de uyuyor ama uyumuyor şu an inat etti sanki
Verdim babasına ne haliniz varsa görün dedim kahve yaptım içiyorum
ozlediyse tosiam. belki uyuyunca gidicen saniyodur. sakin sakin ben burdayim beraber uyicaz elini ver falan desen sakinlesir mi acaba. aklıma gelen tek şey o su ansabahlari veda edip mi gidiyodun işe uyurken mi cikiyosun
Uyanık oluyor kuzum sabahları öpüp koklayıp öyle gidiyorum, peşimden hemen babannesi giriyor yanına sıkıntı etmemiş 2 gündür
Dün gece de o kadar güzel uyudu ki şaşırdım yani, hemen hemen deliksiz uyudu bir kaç kez uyandı ama geri daldı
Bu gece neden böyle oldu bilemiyorum akşam üstü uyumuş 1 saat kadar belki ondandır
akşamüstü uyanmisti gecen gün benim oğlan dört buçuk gibi falan. o gece sabaha kadar agladi kabus gördübelli saatten sonra uyumak iyi gelmiyo olabilir tosiam
bide dişi çıkıyo olabilir tosiam. salıncak gibi bisey yok demi en azından yorulmazdin sallarken
Evet kuzum o uyku kötü yaptı demek ki, sallattirmiyor ki zaten kalkıyor aglayarak, yanıma yatırdım şimdi emerken uyur belki
Ne yaptı senin psikopat kayın aile geldi mi :))
kiyamam yaaa inşallah uyur. bu gece yanından ayırma da sık sık aglayarak uyanabilir.
daha gelmediler eşim evi siliyotoz aldi o kadar eli ağır ki offff diyesim geldi
Yorgunluğumun üstüne iyi geldi. Teşekkür ederim
Bence de senin anlatım tarzın, betimlemelerin daha iyihiç zahmet etme kuzu klasik kaynana mevzularikitap oku daha yararlı
ben sinirle durup durup aynı şeyleri yazmisimdir kesin
Yarın iş yokIyi geceler
Yarın iş yok
Senin yarın işin yok
İşin yok ki
Nereye gidiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?