Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben direk ekşını verme taraftariyim tosiam
kadinda rusluk var mi acaba dostoyevski gibi yaziyo galiba

Hala uyumadı kızım, ayağıma koyduğum an deliriyor
Uykusuzluktan kafayı yiycem az kaldı
Al sana ekşın :))

Hala uyumadı kızım, ayağıma koyduğum an deliriyor
Uykusuzluktan kafayı yiycem az kaldı
Al sana ekşın :))

tosiam benimki de çok direnirdi ayakta sallanmaya. emzirerek uyutsan uyumaz mi. ya da yanina yat masal falan anlat. sürekli sallasan sabah işe gidemezsin

tosiam benimki de çok direnirdi ayakta sallanmaya. emzirerek uyutsan uyumaz mi. ya da yanina yat masal falan anlat. sürekli sallasan sabah işe gidemezsin

Öyle de uyumuyor kuzum, normalde bazen emerken de uyuyor ama uyumuyor şu an inat etti sanki
Verdim babasına ne haliniz varsa görün dedim kahve yaptım içiyorum

Öyle de uyumuyor kuzum, normalde bazen emerken de uyuyor ama uyumuyor şu an inat etti sanki
Verdim babasına ne haliniz varsa görün dedim kahve yaptım içiyorum

ozlediyse tosiam. belki uyuyunca gidicen saniyodur. sakin sakin ben burdayim beraber uyicaz elini ver falan desen sakinlesir mi acaba. aklıma gelen tek şey o su an sabahlari veda edip mi gidiyodun işe uyurken mi cikiyosun

ozlediyse tosiam. belki uyuyunca gidicen saniyodur. sakin sakin ben burdayim beraber uyicaz elini ver falan desen sakinlesir mi acaba. aklıma gelen tek şey o su an sabahlari veda edip mi gidiyodun işe uyurken mi cikiyosun

Uyanık oluyor kuzum sabahları öpüp koklayıp öyle gidiyorum, peşimden hemen babannesi giriyor yanına sıkıntı etmemiş 2 gündür
Dün gece de o kadar güzel uyudu ki şaşırdım yani, hemen hemen deliksiz uyudu bir kaç kez uyandı ama geri daldı
Bu gece neden böyle oldu bilemiyorum akşam üstü uyumuş 1 saat kadar belki ondandır

akşamüstü uyanmisti gecen gün benim oğlan dört buçuk gibi falan. o gece sabaha kadar agladi kabus gördü belli saatten sonra uyumak iyi gelmiyo olabilir tosiam

bide dişi çıkıyo olabilir tosiam. salıncak gibi bisey yok demi en azından yorulmazdin sallarken

Evet kuzum o uyku kötü yaptı demek ki, sallattirmiyor ki zaten kalkıyor aglayarak, yanıma yatırdım şimdi emerken uyur belki

Ne yaptı senin psikopat kayın aile geldi mi :))

Evet kuzum o uyku kötü yaptı demek ki, sallattirmiyor ki zaten kalkıyor aglayarak, yanıma yatırdım şimdi emerken uyur belki

Ne yaptı senin psikopat kayın aile geldi mi :))

kiyamam yaaa inşallah uyur. bu gece yanından ayırma da sık sık aglayarak uyanabilir.

daha gelmediler eşim evi siliyo toz aldi o kadar eli ağır ki offff diyesim geldi

kiyamam yaaa inşallah uyur. bu gece yanından ayırma da sık sık aglayarak uyanabilir.

daha gelmediler eşim evi siliyo toz aldi o kadar eli ağır ki offff diyesim geldi

Biz hep beraber yatıyoruz hala :)) biraz kesintisiz uyuyana kadar birlikte yaticaz. Ayy benim eşim de öyle insanı delirtir  iyi yapmışsın silsin

Yarın iş yok
Senin yarın işin yok
İşin yok ki
Nereye gidiyon

Gözlerimi zor açık tutuyorum :) çok uykum geldi ve çok üşüdüm, yağmur yedim bugün biraz ondan galiba
Sokağa çıkmaya alışana kadar hasta olmazsam iyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…