- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.201
Evde birileri varken daha ekşınlı olur şamdanahhh ahh için dişin erötik be hatun
şu an hiç uygun bi zaman degil bana bulastirma lütfen bu erötikligini
Oh afiyet olsun canım ben uyumaya kaciyom belki sonra sağolİyi bende bebişimm napayım ep aynı beaaaagörümcemle kayfe içiyokkk gel buyur
Yaparmi kibbubsaatte isten.gelipte kiz gene sana kalir isler
Yok bee benim pesimden kmse suruklenmez kaynvaldesi sut getirmismis oda bende sutlac yapaym iyi oldu fikir dedi cokta guzel yapmiskitleleri peşinden sürükleme gücün var demekki:) :) vaaayyyyy
Arkandayizzz haslamecbur yapacakyapmama gibi lüksü yok ki:) zaten dedim sunlar sunlar yapılacak diye sen dinlen ben gelince yaparım dedi
korkunun ecele faydası yok ama su an bana var gibi
tabiki yine de haslicam o bi gelsin de
onlar öyle görmüş ben ne biçim insanmisim ne kadar kendimi begenmis burnu havada biriymisim. ben nerde yetismisim benim gibi birini hiç görmemişler.... onlara sorsan benim derdim ne tosiam
daha bide herşeye rağmen üste cikiyolardiaman tosiam ya valla verilmis sadakam varmis ya da birinden çok büyük hayır duasi almışım yoksa atanmak cidden sikintiydi o dönem benim için:) çünkü esim de arızanın önde gideniydi ailesinden daha beterdi
gelsin de kalan isleri yapmicam cayim :) kendi yapsın yetistirebildigi kadar. vileda toz alma falan ona birakcam. güzelce bide zılgıt çekerim. aklı beş karış havada adam. hayal aleminde yaşıyo 30 yaşına geldi nerdeyse bu neyin rahatlığı görsün bakalım
Evde birileri varken daha ekşınlı olur şamdanhıncını çıkarırsın işte kocandan
Yok bee benim pesimden kmse suruklenmez kaynvaldesi sut getirmismis oda bende sutlac yapaym iyi oldu fikir dedi cokta guzel yapmis
Arkandayizzz hasla
Acimaaaha sürüklemisin işteellerinize sağlık çok güzel görünüyodu hepsi esim de simdi geldi
biraz çalışsın da yavaş yavaş dozaji artirarak haslicam:)
Ay bunlar nereli böyle yaa nerenin adetiymiş sürekli dip dibe olmak hayret ettim
Saygı da duymuyorlar küsüp defolup gitmiyorlar da.
Acimaaver eline kovayi viledayi parmak uclarinda silsin.yerleri
ankaralilar beybi:)
bence böyle bi adet yokkafalarından adet uyduruyolar saka bi yana bütün aile boyleler cidden. daha bunlar az yapiyo. esimin halasi iki üç ayda bir gidip iki ay falan kaliyo oglunda ve hepsi bunu normal karşılıyo
Ooooo cok feciiiii samdannyok yattığım yerden direktif veriyom. gitsin alsin kovanin yerini biliyo
Ay ne biliyim böyle Doğulular birbirine bağlı olur da bu kadar yüzsüzlük duymamıştım yani. Allah yardımcın oldun kuzum
kk birinci noteri alakasiz olacak ama esinle nasl tanistin
Taş gibi turp gibi hatunsenin elinden zehir olsa içer insan güzel ve havalı kadinellerine sağlık
Taş gibi turp gibi hatun
Jane jasey okuyacağıma geçmişi okuyayım, birileri senle uğraşmış sanırım. Gözüme öyle çarptı
hiç zahmet etme kuzu klasik kaynana mevzularikitap oku daha yararlı
ben sinirle durup durup aynı şeyleri yazmisimdir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?