Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaparmi kibbubsaatte isten.gelipte kiz gene sana kalir isler

mecbur yapacak yapmama gibi lüksü yok ki:) zaten dedim sunlar sunlar yapılacak diye sen dinlen ben gelince yaparım dedi
korkunun ecele faydası yok ama su an bana var gibi
tabiki yine de haslicam o bi gelsin de

mecbur yapacak yapmama gibi lüksü yok ki:) zaten dedim sunlar sunlar yapılacak diye sen dinlen ben gelince yaparım dedi
korkunun ecele faydası yok ama su an bana var gibi
tabiki yine de haslicam o bi gelsin de
Arkandayizzz hasla

Ay bunlar nereli böyle yaa nerenin adetiymiş sürekli dip dibe olmak hayret ettim
Saygı da duymuyorlar küsüp defolup gitmiyorlar da.

Yok bee benim pesimden kmse suruklenmez kaynvaldesi sut getirmismis oda bende sutlac yapaym iyi oldu fikir dedi cokta guzel yapmis

aha sürüklemisin işte ellerinize sağlık çok güzel görünüyodu hepsi esim de simdi geldi

Arkandayizzz hasla

biraz çalışsın da yavaş yavaş dozaji artirarak haslicam:)

aha sürüklemisin işte ellerinize sağlık çok güzel görünüyodu hepsi esim de simdi geldi

biraz çalışsın da yavaş yavaş dozaji artirarak haslicam:)
Acimaa ver eline kovayi viledayi parmak uclarinda silsin.yerleri

Ay bunlar nereli böyle yaa nerenin adetiymiş sürekli dip dibe olmak hayret ettim
Saygı da duymuyorlar küsüp defolup gitmiyorlar da.

ankaralilar beybi:)
bence böyle bi adet yok kafalarından adet uyduruyolar saka bi yana bütün aile boyleler cidden. daha bunlar az yapiyo. esimin halasi iki üç ayda bir gidip iki ay falan kaliyo oglunda ve hepsi bunu normal karşılıyo

Ay ne biliyim böyle Doğulular birbirine bağlı olur da bu kadar yüzsüzlük duymamıştım yani. Allah yardımcın oldun kuzum

Ay ne biliyim böyle Doğulular birbirine bağlı olur da bu kadar yüzsüzlük duymamıştım yani. Allah yardımcın oldun kuzum

sağolasın beybim yok ya dogulularin adı çıkmış yaoan her yerde yapıyo. ic Anadolu da doğudan çok farklı değil bu konularda

Taş gibi turp gibi hatun
Jane jasey okuyacağıma geçmişi okuyayım, birileri senle uğraşmış sanırım. Gözüme öyle çarptı

hiç zahmet etme kuzu klasik kaynana mevzulari kitap oku daha yararlı

ben sinirle durup durup aynı şeyleri yazmisimdir kesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…