- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.181
Mmm içtim içtimİçtiniz mi siz de yolladığım kahveleri
Ahaha kız msjlar gitmiyor,gidince de iki kere gidiyor ve yine takılıyor forum diye öyle dedimdi
Yaparmi kibbubsaatte isten.gelipte kiz gene sana kalir isleronlar öyle görmüş ben ne biçim insanmisim ne kadar kendimi begenmis burnu havada biriymisim. ben nerde yetismisim benim gibi birini hiç görmemişler.... onlara sorsan benim derdim ne tosiam
daha bide herşeye rağmen üste cikiyolardiaman tosiam ya valla verilmis sadakam varmis ya da birinden çok büyük hayır duasi almışım yoksa atanmak cidden sikintiydi o dönem benim için:) çünkü esim de arızanın önde gideniydi ailesinden daha beterdi
gelsin de kalan isleri yapmicam cayim :) kendi yapsın yetistirebildigi kadar. vileda toz alma falan ona birakcam. güzelce bide zılgıt çekerim. aklı beş karış havada adam. hayal aleminde yaşıyo 30 yaşına geldi nerdeyse bu neyin rahatlığı görsün bakalım
Bu kadar da olmaz ki. Pess...sorma kuzum ankaradayken de esimi ariyolardi biz sizde kalcaz gel bizi al diyearamiz 20 dk arabayla haftada en az üç gün gittiğimiz halde gelip iki üç kalirlardi iki haftada bir. iki haftada bir kalacaniz diye emir verip sorun cikarirlardi. evlendim ertesi gün başladılar huzursuzluk yaratmaya.
düşün yani ben kpss ye hazirlaniyorum. program yapıyorum ya geliyolar ya kaliyolar ya cagiriyolar ya kalcaniz diye diretiyolar. eşimle sürekli kavga ediyoduk. inan nasil atandim o sorunlarla o psikolojiyle sasiyorum kendime
Aklin fikrinAhaha yaa pataklama isteğinize katılırken bile malum emojiyle karşılık veriyorum allahm kafam nasıl çalışıyor bilmem ki
Karşılıklı keyif kahvesi ohhh missben de istiyom ben de ben de
Ben diyecektim pataklama derken gerçek manada pataklamaAhaha yaa pataklama isteğinize katılırken bile malum emojiyle karşılık veriyorum allahm kafam nasıl çalışıyor bilmem ki
İşte bu işler hiç bana göre değil görBen diyecektim pataklama derken gerçek manada pataklama
Benden esinlendi kendinisevenbiri de
Ahaha kız msjlar gitmiyor,gidince de iki kere gidiyor ve yine takılıyor forum diye öyle dedimdiama suçlu koca varsa pataklamakta yardımcı olabilirim kuzum saol balim benim sütüm vardı baya,ziyan olmasın diye yaptım
Kız 5 kilo sütle mi çimeydimsüt banyosu da yapabilirdin kız
çok da güzel olurdu
Ahaha yaa pataklama isteğinize katılırken bile malum emojiyle karşılık veriyorum allahm kafam nasıl çalışıyor bilmem ki
Kız 5 kilo sütle mi çimeydim
Kaç bakalımHadi iyi geceler gızlaa ben kactim
İyi bende bebişimm napayım ep aynı beaaaaTamam o zmn benden sana 3 tanebirini de eşin yesin guvvet olur
İyim napim cnm öyle boş boş tv izliyorum işte,sıkıldım bugün
Sen napiyosun ne var ne yok
Karşılıklı keyif kahvesi ohhh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?