- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.281
Koptum, gerçekten muhteşem bir hayırlama şekli olduilk tohumlar hayırlı olsun
OyyÇift canm. İlk başlarda zor değildi hareket etme vs. Ama vücut agrilastikca denge bozuluyor biraz tabi sırt bel ağrısı yatıp kalkmada zorluk oluyor ama bunlar artık doğum yaklaşınca oluyor Rabbimiz kolaylık vermiş bize. İlk başlarda zorlanmiyorsun.
İlk başta beklemedigimiz için bir şok oldu çok sevindik tabi.. sadece ben çalışmadığım için onlara yeterli bir gelecek verememe endişesi sarmıştı... Sonra geçti.
Helllooo kasımda aşk başkadıırrrGünaydın kertenkelelerim
Pek şukulu haberlerle geldim
Öncelikle dünü anlatmak isterim
@HayatSevinceGuzeell gözlerin hala kapalı dimi, açma sakın
Malum 1 kasımdı, şimdi 2 Kasım, Allahın işine bakın ki yarın da 3 KasımBen ♥Kasım
Geyşam okul çıkışı beni almaya geldi. Nereye gidiyoruz dedim. 1 milyoncuya dedi.Bende herhalde balondur, gül yapraklarıdır o tip şeyler alacak herhalde diye düşündüm. Hmmmm ne alacaksın bakalım dedim. Saksı alıcam dedi Bende düşünmüştüm ki.. Dedim. 1 milyoncudan ne düşünmüş olabilirsin ki beklentilerin o kadar düştü mü senin dedi neyse dedim. Sonra markete gittik ben balonlara gittim bakmaya. Şaşkın şaşkın bana bakıyo. Ambiyans hazırlamıcaz mı dedim. Balonla mı hazırlıcaksın kadına bak 23 Nisan kutlattıracak bize dedi
Gerçekten bu adam beni bazen deli ediyor
Her neyse. Evde gül yaprakları ve mumlar varmış.
Güzel bir yemek masası hazırladık. Mumları yaktık. Güzel kıyafetlerimizi giydik. Yedik içtik. Sonra film izledik. Sonrası anlatılmaz yaşanır
Yalnız geyşa ile bebek yapma konusundaki tereddütlerimin haklılığına git gide inanmaya başladım. Adam bana çok gülme karnın kasılıyo çocuk olduysa birşey olmasın çıkar mıkar demeye başladı.
5 sene arayınca böyle oluyorur demekki
Vallahi hiç acelem yok Allah hayırlı zamanda versin.
Onun dışında 1 ay içinde 1+1 e geri dönülecekmişşşşşşşşş
İnşallahhhh inşallah inşallah dönülür.
Ya aslında bir haberim daha var ama msj çok uzun oluyor anlatmayayım
Sizler nasılsınız bakalım, gün planlarını alalım ♥
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
Gebelik olsa bu adamla 9ay geçer mi mehlikamGünaydınn, hadi hayırlısı Cicim, sağlıcakla hayırlı bir zamanda gelsin yavrucak,
Geysaya da sesli güldüm,gülme çocuk çıkar kısmına, çocuklar başıma geldi ne okudun diye
İnşallahhhh inşallah inşallah limonsuzum. Vallahi 1+1 e geri dönsün 2 rekat şükür namazı kılıcam.B Brunello Cicinelli tatlım 1+1 e döner inşAllah bende çok mutlu oldum. Eee bebe gelecek insAllah babası evde olsun☺
İkinci haber ne
Güzel saçlım 1 kasımı hayırlamaya mı geldin hoşgeldinMutluluğunuz daim olsun, küçük tatlı minnakla taçlansın yuvanız kuzum
Sağol yavrumHelllooo kasımda aşk başkadıırrr
Hayırlısı olsun gazanız mübarek olsun hahahahaha
Bugün iyice soğudu havalar mutfağı temizlicem dolaplar raflar camı kapısı çok işim var anlıcanız heran vazgeçe bilirim bilemiyorum
İyiyim canım. Kahvaltı yaptım evi toparlayayıp pazara çıkacağım. Akşama ablam gelecek. Sen nasılsın nasıl oldu yavrunB Brunello Cicinelli madonnam nasılsın. 1 Kasım değerlendi demi
@samdan tatlım nasılsın. Geldi demi kaynanan? Sinir kat sayinda artış var mı
Oğlunla sen nasıl oldunuz?
I inessa armand kuzum nasıl gidiyor ☺
@Kendinisevenbirii bebişim güzel bir tatlı yapsan da yesek çayın yanında nasıl güzel olurdu
@Bonus nasılsın canım. İlaçlar iyi gelmeye başladı mı?
@RosSsS balım iyileştin mi. Su içiyorsun demi☺
@Amecey nasılsın gülüm. Yorgunluğun geçti mi☺
@Calciferr canım nasılsın
@Cay6 gel cay içelim
@patilibirhayat selam canım nasıl gidiyor hafta sonu. Kaçtınız mi biyerlere
@_Gulnihal_ bidonun yeni sahibi nasılsın
@_CaNanSu_ selam
@HayatSevinceGuzeell selam fıstık
@imzaben çaydaşım nasılsın
@hizuran hafta sonu geldi sen hâlâ gelmedin
Allahım etiketler çıkmış olsun. Amin
Geçer bence,el üstünde tutar seni, hiç bir iş yaptırmaz, bol bol nazlanirsin,sen demeden o meyveleri doldurur eve benceGebelik olsa bu adamla 9ay geçer mi mehlikam
Gerçi adama da yazık.
Kardeş istemiş evde kardeşim olsun diye pankartlar açarmış, çocuğa kardeş yapmamışlar. Tek çocuk.
Benle evlendi bende adama çocuk yapmadım 5 sene.
Nasıl bir kaderi varmış
Ondan böyle davranış bozuklukları gösteriyor şimdi
Diğer haber ne hakkaten,ben de merak ettimHayirli olsun cicidiger haberi de merak ettim
Ayrica ozendigin gibi bi aksam oldu mu mutlu musun bakalm
Teşekkür ederim çayım evet olduHayirli olsun cicidiger haberi de merak ettim
Ayrica ozendigin gibi bi aksam oldu mu mutlu musun bakalm
Geyşan a üzülmekle kahkahalarla gülmek arasında gidip geliyorumGebelik olsa bu adamla 9ay geçer mi mehlikam
Gerçi adama da yazık.
Kardeş istemiş evde kardeşim olsun diye pankartlar açarmış, çocuğa kardeş yapmamışlar. Tek çocuk.
Benle evlendi bende adama çocuk yapmadım 5 sene.
Nasıl bir kaderi varmış
Ondan böyle davranış bozuklukları gösteriyor şimdi
İnşAllah kuzum. Eee hadi ikinci haberin neİnşallahhhh inşallah inşallah limonsuzum. Vallahi 1+1 e geri dönsün 2 rekat şükür namazı kılıcam.
Ne dedi ne dediTeşekkür ederim çayım evet oldu
Ama balonsuz oldu işte
Diğer haberim de kurşun döktürdüm. Normalde böyle şeylere inanmam. Kadın fotoğraftan bakıyormuş.
Bu sabah kurşun dökmüş bana. Söylediği şeylere aklım durdu.
No no no asla asla asla.Geçer bence,el üstünde tutar seni, hiç bir iş yaptırmaz, bol bol nazlanirsin,sen demeden o meyveleri doldurur eve bence
Bir de çocuk işini şubata falan bırakmayın alım Allahburcu falan olur,hatta Şubat'ta ilişki detoksu yapın
ByNkoaLa ve I inessa armand hak verecektir bana
Güzel saçlım 1 kasımı hayırlamaya mı geldin hoşgeldinamin diyorum
Nasılsın ♥
Hatta ayrı eve çıkın o aylarNo no no asla asla asla.
Kesinlikle akrep olabilme ihtimali olan aylarda bırak denemeyi adamdan ayrı bile yatıcam
Diğer haber ne hakkaten,ben de merak ettim
Geyşan a üzülmekle kahkahalarla gülmek arasında gidip geliyorum
İnşAllah kuzum. Eee hadi ikinci haberin ne☺
Ben bir kahvaltı yapıp geleyim kertenkelelerim.Ne dedi ne dedi
Hemde sarı bombabalsınyaa iyiyim şükür kuzum sana sormama gerek yok bomba gibisin maşallah
Son zamanlarda duyduğum en iyi fikirHatta ayrı eve çıkın o aylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?