Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyy
Sülalede var mı peki ikiz kuzum.

Helllooo kasımda aşk başkadıırrr
Hayırlısı olsun gazanız mübarek olsun hahahahaha

Bugün iyice soğudu havalar mutfağı temizlicem dolaplar raflar camı kapısı çok işim var anlıcanız heran vazgeçe bilirim bilemiyorum

Günaydınn, hadi hayırlısı Cicim, sağlıcakla hayırlı bir zamanda gelsin yavrucak,
Geysaya da sesli güldüm,gülme çocuk çıkar kısmına, çocuklar başıma geldi ne okudun diye
Gebelik olsa bu adamla 9ay geçer mi mehlikam
Gerçi adama da yazık.
Kardeş istemiş evde kardeşim olsun diye pankartlar açarmış, çocuğa kardeş yapmamışlar. Tek çocuk.
Benle evlendi bende adama çocuk yapmadım 5 sene.
Nasıl bir kaderi varmış
Ondan böyle davranış bozuklukları gösteriyor şimdi

Sağol yavrum
Vallahi beni de evde bir sürü iş bekliyor. E okulda da yapmam gereken bir sürü şey var. Ama ben daha kalkıp kahvaltı bile yapmadım
Bende her an herşeyden vazgeçebilirim

İyiyim canım. Kahvaltı yaptım evi toparlayayıp pazara çıkacağım. Akşama ablam gelecek. Sen nasılsın nasıl oldu yavrun

Geçer bence,el üstünde tutar seni, hiç bir iş yaptırmaz, bol bol nazlanirsin,sen demeden o meyveleri doldurur eve bence
Bir de çocuk işini şubata falan bırakmayın alım Allah burcu falan olur,hatta Şubat'ta ilişki detoksu yapın
ByNkoaLa ve I inessa armand hak verecektir bana

Hayirli olsun cici diger haberi de merak ettim
Ayrica ozendigin gibi bi aksam oldu mu mutlu musun bakalm
Teşekkür ederim çayım evet oldu
Ama balonsuz oldu işte
Diğer haberim de kurşun döktürdüm. Normalde böyle şeylere inanmam. Kadın fotoğraftan bakıyormuş.
Bu sabah kurşun dökmüş bana. Söylediği şeylere aklım durdu.

Geyşan a üzülmekle kahkahalarla gülmek arasında gidip geliyorum
İnşallahhhh inşallah inşallah limonsuzum. Vallahi 1+1 e geri dönsün 2 rekat şükür namazı kılıcam.
İnşAllah kuzum. Eee hadi ikinci haberin ne

Ne dedi ne dedi

No no no asla asla asla.
Kesinlikle akrep olabilme ihtimali olan aylarda bırak denemeyi adamdan ayrı bile yatıcam

Diğer haber ne hakkaten,ben de merak ettim
Geyşan a üzülmekle kahkahalarla gülmek arasında gidip geliyorum
İnşAllah kuzum. Eee hadi ikinci haberin ne☺
Ben bir kahvaltı yapıp geleyim kertenkelelerim.
Sonra toplu etiket yapıp anlatayım bari.
Çünkü söylediği şeyler hakkaten enteresan.
İnanmayarak döktürdüm sırf meraktan. Ama şok oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…