- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.301
Afiyyet olsun Cicim,Ben bir kahvaltı yapıp geleyim kertenkelelerim.
Sonra toplu etiket yapıp anlatayım bari.
Çünkü söylediği şeyler hakkaten enteresan.
İnanmayarak döktürdüm sırf meraktan. Ama şok oldum.
İşte o en kötüsüüüüü kalk ey cici titre ve kendine gelHemde sarı bomba
Ama yapmam gereken işler aklıma geldikçe imha edilmiş bir bombaya dönüyorum
Son zamanlarda duyduğum en iyi fikir
Mayıs Haziran gibi yapın( gerçi o zaman da geç olur ama),benim gibi kova burcu doğurun anacımHatta ayrı eve çıkın o aylar
Resimden olmasi tuhaf geldi canim sadece nazar degmesine iyi gelir derlerdi ..Teşekkür ederim çayım evet oldu
Ama balonsuz oldu işte
Diğer haberim de kurşun döktürdüm. Normalde böyle şeylere inanmam. Kadın fotoğraftan bakıyormuş.
Bu sabah kurşun dökmüş bana. Söylediği şeylere aklım durdu.
Varmış canm ama yaşayan yok. Ölü doğum olmuş hepOyy
Sülalede var mı peki ikiz kuzum.
Koptum, gerçekten muhteşem bir hayırlama şekli oldu
Hepimize heyecan yaptırdıı Ciicim eşiiinEmojilerde bıçağı unutmuşsun. Geyşa için. Şifası pıçakta
Aferin sana miniğim. Çalış bakalım. Çalışan demir ışıldar.
Ceviz ye balık ye kafan daha iyi çalışsın.
Bende esimi bekliyorum gelince pazara cikacagimİyiyim canım. Kahvaltı yaptım evi toparlayayıp pazara çıkacağım. Akşama ablam gelecek. Sen nasılsın nasıl oldu yavrun
Öğğreeetttmmeenniiimmm birrşşeeyy soorraabbiilliiirrmiiiiyyiiimmmSağol yavrum
Vallahi beni de evde bir sürü iş bekliyor. E okulda da yapmam gereken bir sürü şey var. Ama ben daha kalkıp kahvaltı bile yapmadım
Bende her an herşeyden vazgeçebilirim
Hayırlı olsun canim. Kac haftalık hamile bir de sezaryen mi olacakGünaydın hatunlarrr ❤
Herkese mutlu huzurlu hafta sonlarıneler yapıyorsunuz ?? Ben ablamın beybii şavırına geldim malum
Brommm canımmminşallah tek atışta tutmuşturrr cokk çokkk aminnnn ❤❤
hayırli olsun canim. rabbim hayirli, saglikli, vatanina milletine hayirli evlat versinGünaydın kertenkelelerim
Pek şukulu haberlerle geldim
Öncelikle dünü anlatmak isterim
HayatSevinceGuzel gözlerin hala kapalı dimi, açma sakın
Malum 1 kasımdı, şimdi 2 Kasım, Allahın işine bakın ki yarın da 3 KasımBen ♥Kasım
Geyşam okul çıkışı beni almaya geldi. Nereye gidiyoruz dedim. 1 milyoncuya dedi.Bende herhalde balondur, gül yapraklarıdır o tip şeyler alacak herhalde diye düşündüm. Hmmmm ne alacaksın bakalım dedim. Saksı alıcam dedi Bende düşünmüştüm ki.. Dedim. 1 milyoncudan ne düşünmüş olabilirsin ki beklentilerin o kadar düştü mü senin dedi neyse dedim. Sonra markete gittik ben balonlara gittim bakmaya. Şaşkın şaşkın bana bakıyo. Ambiyans hazırlamıcaz mı dedim. Balonla mı hazırlıcaksın kadına bak 23 Nisan kutlattıracak bize dedi
Gerçekten bu adam beni bazen deli ediyor
Her neyse. Evde gül yaprakları ve mumlar varmış.
Güzel bir yemek masası hazırladık. Mumları yaktık. Güzel kıyafetlerimizi giydik. Yedik içtik. Sonra film izledik. Sonrası anlatılmaz yaşanır
Yalnız geyşa ile bebek yapma konusundaki tereddütlerimin haklılığına git gide inanmaya başladım. Adam bana çok gülme karnın kasılıyo çocuk olduysa birşey olmasın çıkar mıkar demeye başladı.
5 sene arayınca böyle oluyorur demekki
Vallahi hiç acelem yok Allah hayırlı zamanda versin.
Onun dışında 1 ay içinde 1+1 e geri dönülecekmişşşşşşşşş
İnşallahhhh inşallah inşallah dönülür.
Ya aslında bir haberim daha var ama msj çok uzun oluyor anlatmayayım
Sizler nasılsınız bakalım, gün planlarını alalım
37 bitti canımmHayırlı olsun canim. Kac haftalık hamile bir de sezaryen mi olacak
Başladım kuzum 11 günlük maaşı bilem aldım dünEkşın♥ben
Başladın mı işe malim. Vardiyalı mı.
Evet çalışıyorumÇalışıyor musun
Alistirdin bizi resim beklerizGünaydın hatunlarrr ❤
Herkese mutlu huzurlu hafta sonlarıneler yapıyorsunuz ?? Ben ablamın beybii şavırına geldim malum
Brommm canımmminşallah tek atışta tutmuşturrr cokk çokkk aminnnn ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?