- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.321
Atıcam canım da kaldırCam geri hemen, tek olsam neyse de ablam var malumAlistirdin bizi resim bekleriz
Cooook begendimm ikinizde birbirinzden guzelsiniz hele masallah sendeki enerjiye bayiliyorum cok poziitif gulec bi insansin yaaSağlıkla gelsin
Zeynep Ece’miz ❤❤
Cokkk enerjikimdirCooook begendimm ikinizde birbirinzden guzelsiniz hele masallah sendeki enerjiye bayiliyorum cok poziitif gulec bi insansin yaa
İnşallahhh yaaaAllah ablana hayirli saglikli kolay bi dogumla evladini kucagna almayi nasip etsin insallah
Harikasini maşaallah çok güzelsinizSağlıkla gelsin
Zeynep Ece’miz ❤❤
Anlayabiliyorumİnşallahhh yaaa
Zaman yaklaştıkça ağlıyor sürekli arkada 3 tane var ya bir şey oLursa kim bakacak onlara nasıl olacak; bak ben Doğuma girerken karınlarını falan doyurun iyice aç bırakmayın bilmem ne sanırım anne psikolojisi
Rabbim hepinize sağlık sıhhat ve kolay Doğum nasip etsin nihalimAnlayabiliyorum
Amin inşaallah canım çok sağ ol. Demek normal doğuma girenler de korkuyormus bazı şeylerden.. Rabbim ablana bana ve tüm hamilelere sağlıklı doğum nasip etsin sağlıkla kavusalim inşaallahRabbim hepinize sağlık sıhhat ve kolay Doğum nasip etsin nihalim
Karartmayın içinizi, ablama da diyorum evet zor belki ama pozitif düşünmek zorundasınız.. hiç bir şey olmadan girip çıkacaksınız inşallahhh
Aminnn canımmm inşallaahhhhAmin inşaallah canım çok sağ ol. Demek normal doğuma girenler de korkuyormus bazı şeylerden.. Rabbim ablana bana ve tüm hamilelere sağlıklı doğum nasip etsin sağlıkla kavusalim inşaallah
Anne olacak ya kuvvetli yemesi lazım
Canım hiçbir fikrim yok kapatıp tekrar aç ya da moderatör lerden yardım alAy resmî dilemiyorum neden
Telefondan silinmiyor mu ? Bilgisayardan girince düzenle kısmı çıkıyor, telefon da neden çıkmıyor
Yesin tabi canım yediğinde gözümüz yokAnne olacak ya kuvvetli yemesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?