Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cooook begendimm ikinizde birbirinzden guzelsiniz hele masallah sendeki enerjiye bayiliyorum cok poziitif gulec bi insansin yaa
Cokkk enerjikimdir
Çünkü bu hayattt yaşamaya değerrrr kiiii
Teşekkür ederizzz canımmm; güzellik önemli değil.. kalbimiz temiz olsun O senin güzelliğin, minnoşluğun

Allah ablana hayirli saglikli kolay bi dogumla evladini kucagna almayi nasip etsin insallah
İnşallahhh yaaa
Zaman yaklaştıkça ağlıyor sürekli arkada 3 tane var ya bir şey oLursa kim bakacak onlara nasıl olacak; bak ben Doğuma girerken karınlarını falan doyurun iyice aç bırakmayın bilmem ne sanırım anne psikolojisi

Anlayabiliyorum

Rabbim hepinize sağlık sıhhat ve kolay Doğum nasip etsin nihalim
Karartmayın içinizi, ablama da diyorum evet zor belki ama pozitif düşünmek zorundasınız.. hiç bir şey olmadan girip çıkacaksınız inşallahhh

Amin inşaallah canım çok sağ ol. Demek normal doğuma girenler de korkuyormus bazı şeylerden.. Rabbim ablana bana ve tüm hamilelere sağlıklı doğum nasip etsin sağlıkla kavusalim inşaallah

Amin inşaallah canım çok sağ ol. Demek normal doğuma girenler de korkuyormus bazı şeylerden.. Rabbim ablana bana ve tüm hamilelere sağlıklı doğum nasip etsin sağlıkla kavusalim inşaallah
Aminnn canımmm inşallaahhhh

Kuzular diğer anlatacağım şeyde şuydu:
Gerçekten böyle şeylere inanan biri değilim ama kurşun döken bir şahsın ismini ve methini duyunca hadi dedim döktüreyim. Sırf meraktan. 3 seans şeklinde döküyormuş. Gidebilecek durumda değilsen fotoğraftan da dökebiliyormuş önemli olan niyet dedi. Geyşa da asla böyle bir şeye müsaade etmeyeceği için gizli ve fotoğraftan döktürdüm. Kendime ve geyşama.
İlk Kurşun tamamen çürümüş sadece bunu söylemişti. Aşırı nazar var dedi.
Bu sabah ezanında 2.kurşunu dökmüş ses kaydı attı.
Şok oldum söylediği şeylere:
Çok tereddütlü olduğun bir bebek konusu var ama tereddütü bırak artık çünkü bu bebek olmuş dedi Bebeğin var mı bilmiyorum ama ben eşinle aranızda bir bebek görüyorum. Sanırım hamilesin dedi dünden sonra sabah sabah bunu görmesi.. Yemin ederim dinlerken ağzımdan meyve suyunu fışkırttım duyunca bunu.
Aşırı nazar var eşinle ikinizde, çevrenizde çok kıskanılan bir çiftsiniz dedi.
Bir de hazır olun şunu da bildi; eşinle alakalı güvensizlik yaşayıp kafanda sürekli şeyler kuruyorsun bunu yapma eşin güvenilecek biri dedi
(buraya dikkat) Aranıza girmeye çalışanlar var ama eşin buna müsaade etmez eşine güven kocana sahip çık dedi.
Son 1 kurşun daha dökülecek. Onda daha çok bilgi çıkıyor dedi.

Bu arada kadın beni hiçbir şekilde tanımıyor. Ortak tanıdık da yok. Sosyal medya hesaplarımız da kilitli. Zaten bu bebek tereddütlerimi falan inanın sizden başka aile üyelerime dahi anlatmadım..

Vallahi şok olmuş vaziyetteyim. Hala etkisinden çıkamadım
@RosSsS a attım kadının ses kaydını, ben sana bunları hep söyledim ama bana para vermedin dedi koptum
Bu enteresan anımı anlatmasam çatlardım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…