Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl olur nasıl hepsini bilir gerçekten şok oldum. Canım nazara geldiğiniz belliydi zaten. Üzme kendini.

Haftasonu da okul olmalı bence sana izin yapmak yaramıyo kız ne işin var senin kurşuncularla

Nasıl olur nasıl hepsini bilir gerçekten şok oldum. Canım nazara geldiğiniz belliydi zaten. Üzme kendini.
İlk kurşundan sonra seni yatağa düşürecek kadar büyük bir nazar var üstünde döktüğüm gibi çürüdü dedi.
Vallahi bende şok içindeyim.
Korktum

Haftasonu da okul olmalı bence sana izin yapmak yaramıyo kız ne işin var senin kurşuncularla
Koptum
Merakımın kurbanı oldum.
Hep merak ederdim nasıl birşey olduğunu. Ama şuan bir hayli tırsmaktayım

Cici özele bakarmısın örtmenim

Koptum
Merakımın kurbanı oldum.
Hep merak ederdim nasıl birşey olduğunu. Ama şuan bir hayli tırsmaktayım
Çok kaptırma kendini bak bağımlılık yapar böle şeylersonra herifin silahındaki kurşunları eritip tependen dökerken bulursun kendini

E sizde nazar var hep ondan bu haller diye bende demiştim, ByNkoaLa a katılıyorum

Son düzenleme:
Çok kaptırma kendini bak bağımlılık yapar böle şeylersonra herifin silahındaki kurşunları eritip tependen dökerken bulursun kendini
Sonradan geyşaya söyledim zaten kızdı.
Çok kurşun istiyorsan ben boşaltırdım alnının çatından 2 şarjör niye kurşunu uzaklarda aradın dedi
Yok bir daha hayatta yaptırmam malim aman aman tövbe. Korktum. Meraktandı sırf

Yani bende inanmam ve yaptırmam böyle şeyler ama sana iyi geldiyse iyidir
ByNkoaLa a para vermemekte ne bileyimmm ayıp mı etmişsin ne

Ya banyo yaptım kafamı kaldıramıyorum acaip ağırlık çöktü, gece 12 olur mu
Bende saat 10 olur mu diyorum malim
10 olsa da geyşam gelse.. Gerçi 10 da gelecek mi o da belli değil. Bir umut
İşte misin şuan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…