- 12 Haziran 2019
- 19.834
- 122.385
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.421
Allah kolaylık versin canımIs guzel temizlik yapıyorum 8 6 gidip geliyorum bi kac arkadas var onlarda kafa denk anlaştık yardim sever şükür şimdilik sıkıntı yok eve geldiğimde ev isi yemek yaptiktan sonra yedigimde yorgun düştüğümü hissedip öyle geçiyor zaman.
Toplu akıl duası lazım bize mirandam, yağmur duası gibinBenim arkadaşlarım var kk da, o akıldan hepimize lazım deseydin
Geldim geldim eşim evde akşam nöbete gidecek onla ilgileniyorum sarı bombamSen gelene kadar neler neler oldu be seksü şempazem nerelerdesin
İyiyim tatlışım. Sen nasılsın. Nerelerdesin kaç gündür yahu. Başladın mı işe.Nasılsın cicim.
aynen şimdi girdim negom:)
evi bi derleyip toparlayıp üstünden aldim. esime de kalanları yaptırdım. sonra geldiler. gece bir buçukta cay demletti kayınpederimama tabiki karısına demlettirip bana yat dedi
bugün de bi baktim is bulamayinca salonun halısını kaldırmışlardidik didik iş ariyolar nereye dönsen ince is var
eşime dedim ben yapmam karismasinlar diye. iyice sifayi kapmisiz ana oğul ishal de oldukkarnım agriyo midem bulaniyo basım zonkluyo
etiket yapan beybiler etiketlerin hepsini göremedimölmedim ayaktayim
ama sinirliyim hala
Buralarda mı derken?Sen buralardamı takılıyon anişşşşşşşşşşşşş
Halıyı kaldırıp nerelerine. Şey yani ne yapacaklarmisaynen şimdi girdim negom:)
evi bi derleyip toparlayıp üstünden aldim. esime de kalanları yaptırdım. sonra geldiler. gece bir buçukta cay demletti kayınpederimama tabiki karısına demlettirip bana yat dedi
bugün de bi baktim is bulamayinca salonun halısını kaldırmışlardidik didik iş ariyolar nereye dönsen ince is var
eşime dedim ben yapmam karismasinlar diye. iyice sifayi kapmisiz ana oğul ishal de oldukkarnım agriyo midem bulaniyo basım zonkluyo
ama sinirliyim hala
Buralarda mı derken?
Hı hı evet tabi tabiAyy bu çalışan anne olayı çok zormuş, sabahtan beri temizlik yapıyorum, kızım ağlıyor ve ben daha yeni uyutup kahve yaptım oturdum
Amin elhanım. Zaten beni yavru kertenkelelerimin duaları sevgileri koruyor hissediyorumNazarlari kendilerine dönsün. Nasıl da etkilemişler kuzumu. O kadar yavrunun duası var hiç meraklanma sen. Üçüncü kurşunu çok merak ediyorum şimdi. Güzel şeyler anlatsın nolur...
Hı hı evet tabi tabi
aynen şimdi girdim negom:)
ama sinirliyim hala
İşte burası öyledir minik. Kaç gündür girmezsen ilk gelip buraya yazarsın.kaç gündür girmiyoda ilk bana yazcağına buraya yazmış küscektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?