Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah kolaylık versin canım
Ağaç

aynen şimdi girdim negom:)

evi bi derleyip toparlayıp üstünden aldim. esime de kalanları yaptırdım. sonra geldiler. gece bir buçukta cay demletti kayınpederim ama tabiki karısına demlettirip bana yat dedi
bugün de bi baktim is bulamayinca salonun halısını kaldırmışlar didik didik iş ariyolar nereye dönsen ince is var

eşime dedim ben yapmam karismasinlar diye. iyice sifayi kapmisiz ana oğul ishal de olduk karnım agriyo midem bulaniyo basım zonkluyo

etiket yapan beybiler etiketlerin hepsini göremedim ölmedim ayaktayim
ama sinirliyim hala

Sen gelene kadar neler neler oldu be seksü şempazem nerelerdesin
Geldim geldim eşim evde akşam nöbete gidecek onla ilgileniyorum sarı bombam bı yandan yemek hazirliyorum,adam garnım açç diye dilliyip duruyor derken geldim ama du şimdi alıntıları bı cevapliyim

geçmiş olsun canlarrrrrrrrrr

Halıyı kaldırıp nerelerine. Şey yani ne yapacaklarmis
Allah şifa versin kuzum bu günlerde geçecek kaç gün kalacaklarmis?

Nazarlari kendilerine dönsün. Nasıl da etkilemişler kuzumu. O kadar yavrunun duası var hiç meraklanma sen. Üçüncü kurşunu çok merak ediyorum şimdi. Güzel şeyler anlatsın nolur...
Amin elhanım. Zaten beni yavru kertenkelelerimin duaları sevgileri koruyor hissediyorum
Bende bugün söylediklerinden sonra çok merak ettim açıkçası.
2.kurşunda herşeyi söyledi zaten. 3 de ne söyleyebilir ki artık bunun üstüne
Sen nasılsın elhanım. Daha iyi misin?

Halıyı kaldırıp ne yapıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…