Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Temizlik yapmaya geleceğinizi bilseydim hiç iş yapmazdım deseydin
Eki Görüntüle 2550569

Bir de öpücük atıyor, kendi fotomu mu atacaktım :))
Ataydın ne olmuş yani surda biz bizeyiz
Milyonlarca yürek, akılda tek bir soru.
Hakkaten halıyı neden kaldırıyorlar
kk birinci noteri
Kız kahkaha attım Allah ta seni güldürsün

Neden evine bunu yapıyor
Temizlik programlarının etkisinde çok mu kalmışlar
Yat Allah aşkına boşver. Hasta hasta temizlikle mi uğraşacaksın.

ben de dedim esime. karismasinlar yapmasınlar diye. e deterjan isticekler ben kalkip vercem. bisey isticekler ben kalkcam. nasil yatilir ki kayınpederim başak burcu takıntılı. kaynanam da temiz geçinen bi tip. kocasi oturtmuyo

demin ayıptır söylemesi pide içi hazirliyolar. kayınpederim mutfağa girmiş biberleri ince ince dogruyo sonra baktim robottan gecirdi o biberleri anliyo musun takıntı seviyesini

İyiyim annem sağ olasın. Zaman ne güzel ilaç...yaşayınca idrak ediyoruz ancak...Ne derse desin üzme kendini...

Kuzular şu gebelik topiklerine gireyim acık, benim de bat'ım sat'ım olsun dedim.
Anaa Brunello Çiçinelli gelmiş dediler bana Evet Çiçinelli dediler tam olarak harf hatası yapmadım
Arizona kertenkelesi dediler tanıdılar çok gülüyorlarmış. Kendimi ünlü biri gibi hissettim bir anda gebelik topiği de geyiğe dönünce bırakıp kendi inime kaçtım

nerden tanıyolarmış gıııııı

Başak mı Benim kp de başak seni çok iyi anlıyorum üstelik ablam da başak
Yani evet çok iyi anlıyorum seni
Yakuza da gelince orayı burayı silmeye başlıyor bazen insanın alınası geliyor ya. Sanki piste
Ne zaman gidecekler yahu

bana kalmiyo ki yarin perdeleri yikayip kaynima astircaklarmis o arada camlari da silerler. ama işte kaynanam susmuyo ve o iş yaptı diye sürekli bana bi is buluyo sabahtan beri ayaktayim negom
altida kalkti oğlan

Ya var ya en nefret ettiğim şey, neden temizliyolarmis?

Yani bunu bana biri gelip anlatsa, cici kurşun döktürmüş hem de fotoğrafla dese yok artık derdim sen düşün
Yaa
@malii de diyor ya sana haftasonu tatili vermeden çalıştırsınlar sıkıntıdan napçağını şaşırıyorsun diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…