- 12 Haziran 2019
- 19.834
- 122.385
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.461
Kız limonsuzum bu aralar pek bı ponçik görünüyon gözüme haberin olsunistediğin tatlı varsa söyle yapıp sunuyum hemen ballimm
Yani bir köşede beni kistirabilir misinaklim tatlilarda buara. Hem kolay hem güzel bişey arıyorum senin düşünmen yeter bebisim
Burda nasıl tepki verdiğimi tahmin edebiliyosundur heralde cicimm
Yuh ulan kaç para ödedin onu de hele sen bu kadina
Sonuna kadar katılıyorum
Temizlik yapmaya geleceğinizi bilseydim hiç iş yapmazdım deseydinvalla mutfakta da ocaklı firin vardi onu da cekmisler altı pismis olaamaaaazzzzzznasil kirlenir dedim kendi kendime
kız limonsuzum ben ne diyorum ben size
sonra benim oğlan salon kapısının camını boyamıştı. baktim kayinpeder eline bez almış onu silmeye çalışıyoçıkmıyo baba ben de denedim dedim zaten çıkmıyo dedi
Ataydın ne olmuş yani surda biz bizeyiz
Kız kahkaha attım Allah ta seni güldürsün
Neden evine bunu yapıyor
Temizlik programlarının etkisinde çok mu kalmışlar
Yat Allah aşkına boşver. Hasta hasta temizlikle mi uğraşacaksın.
İyiyim annem sağ olasın. Zaman ne güzel ilaç...yaşayınca idrak ediyoruz ancak...Ne derse desin üzme kendini...Amin elhanım. Zaten beni yavru kertenkelelerimin duaları sevgileri koruyor hissediyorum
Bende bugün söylediklerinden sonra çok merak ettim açıkçası.
2.kurşunda herşeyi söyledi zaten. 3 de ne söyleyebilir ki artık bunun üstüne
Sen nasılsın elhanım. Daha iyi misin?
İşte burası öyledir minik. Kaç gündür girmezsen ilk gelip buraya yazarsın.
Kuzular şu gebelik topiklerine gireyim acık, benim de bat'ım sat'ım olsun dedim.
Anaa Brunello Çiçinelli gelmiş dediler banaEvet Çiçinelli dediler tam olarak harf hatası yapmadım
Arizona kertenkelesi dediler tanıdılar çok gülüyorlarmış. Kendimi ünlü biri gibi hissettimbir anda gebelik topiği de geyiğe dönünce bırakıp kendi inime kaçtım
Başak mıben de dedim esime. karismasinlar yapmasınlar diye. e deterjan isticekler ben kalkip vercem. bisey isticekler ben kalkcam. nasil yatilir kikayınpederim başak burcu takıntılı. kaynanam da temiz geçinen bi tip. kocasi oturtmuyo
demin ayıptır söylemesi pide içi hazirliyolar. kayınpederim mutfağa girmiş biberleri ince ince dogruyosonra baktim robottan gecirdi o biberleri anliyo musun takıntı seviyesini
Bilmem ki .nerden tanıyolarmış gıııııı
Bilmem ki .
Uslu bir çocuk olursan göbeğini imzalayabilirim ama alırım parasınıhele havalara bak helesarı saçlarınıda savur madem
bana kalmiyo ki yarin perdeleri yikayip kaynima astircaklarmiso arada camlari da silerler. ama işte kaynanam susmuyo ve o iş yaptı diye sürekli bana bi is buluyo sabahtan beri ayaktayim negom
altida kalkti oğlan
Bonus geliyor. Kurşun döktürdüğüm kısımları okumadan geçer misin rica edersem, az çok tepkini tahmin ediyorum da ihihi
Ne var azıcık kurşunlandıysam çılgınlar gibiBak ben okudum ama yorum yapmadım dikkat ettiysen
Ne var azıcık kurşunlandıysam çılgınlar gibi
KurşunNe diyeyim canım yaa ne diyeyim
Uslu bir çocuk olursan göbeğini imzalayabilirim ama alırım parasını
Kurşun ♥ Ben
Hobilerin nedir deseler kurşun döktürmek derim
Ne zaman iyileşecek dikişlergöbeğim olmaz huylarınırım dikişlihgagaagahga
YaaYani bunu bana biri gelip anlatsa, cici kurşun döktürmüş hem de fotoğrafla dese yok artık derdim sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?