- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.441
Kız limonsuzum bu aralar pek bı ponçik görünüyon gözüme haberin olsunK Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii bebişim güzel bir tatlı yapsan da yesek çayın yanında nasıl güzel olurdu
Burda nasıl tepki verdiğimi tahmin edebiliyosundur heralde cicimmAdam bana çok gülme karnın kasılıyo çocuk olduysa birşey olmasın çıkar mıkar demeye başladı.
Yuh ulan kaç para ödedin onu de hele sen bu kadinaKuzular diğer anlatacağım şeyde şuydu:
Gerçekten böyle şeylere inanan biri değilim ama kurşun döken bir şahsın ismini ve methini duyunca hadi dedim döktüreyim. Sırf meraktan. 3 seans şeklinde döküyormuş. Gidebilecek durumda değilsen fotoğraftan da dökebiliyormuş önemli olan niyet dedi. Geyşa da asla böyle bir şeye müsaade etmeyeceği için gizli ve fotoğraftan döktürdüm. Kendime ve geyşama.
İlk Kurşun tamamen çürümüş sadece bunu söylemişti. Aşırı nazar var dedi.
Bu sabah ezanında 2.kurşunu dökmüş ses kaydı attı.
Şok oldum söylediği şeylere:
Çok tereddütlü olduğun bir bebek konusu var ama tereddütü bırak artık çünkü bu bebek olmuş dediBebeğin var mı bilmiyorum ama ben eşinle aranızda bir bebek görüyorum. Sanırım hamilesin dedi dünden sonra sabah sabah bunu görmesi.. Yemin ederim dinlerken ağzımdan meyve suyunu fışkırttım duyunca bunu.
Aşırı nazar var eşinle ikinizde, çevrenizde çok kıskanılan bir çiftsiniz dedi.
Bir de hazır olun şunu da bildi; eşinle alakalı güvensizlik yaşayıp kafanda sürekli şeyler kuruyorsun bunu yapma eşin güvenilecek biri dedi
(buraya dikkat) Aranıza girmeye çalışanlar var ama eşin buna müsaade etmez eşine güven kocana sahip çık dedi.
Son 1 kurşun daha dökülecek. Onda daha çok bilgi çıkıyor dedi.
Bu arada kadın beni hiçbir şekilde tanımıyor. Ortak tanıdık da yok. Sosyal medya hesaplarımız da kilitli. Zaten bu bebek tereddütlerimi falan inanın sizden başka aile üyelerime dahi anlatmadım..
Vallahi şok olmuş vaziyetteyim. Hala etkisinden çıkamadım
@RosSsS a attım kadının ses kaydını, ben sana bunları hep söyledim ama bana para vermedin dedi koptum
Bu enteresan anımı anlatmasam çatlardım.
Sonuna kadar katılıyorumYani savaşmayalım sevişelim malim
Halıyı kaldırıp nerelerine. Şey yani ne yapacaklarmis
Allah şifa versin kuzum bu günlerde geçecekkaç gün kalacaklarmis?
At at at
Milyonlarca yürek, akılda tek bir soru.Halıyı kaldırıp ne yapıyorlar
bi anlasam tosiaHalıyı kaldırıp ne yapıyorlar
KoptumKız limonsuzum bu aralar pek bı ponçik görünüyon gözüme haberin olsunistediğin tatlı varsa söyle yapıp sunuyum hemen ballimm
Burda nasıl tepki verdiğimi tahmin edebiliyosundur heralde cicimm
Yuh ulan kaç para ödedin onu de hele sen bu kadina
Sonuna kadar katılıyorum
Nolurdu ataydın da acık gözümüz gönlümüz şenleneydi işkadınım benim
Krizi fırsata çevirme zamanı samdanaynen şimdi girdim negom:)
evi bi derleyip toparlayıp üstünden aldim. esime de kalanları yaptırdım. sonra geldiler. gece bir buçukta cay demletti kayınpederimama tabiki karısına demlettirip bana yat dedi
bugün de bi baktim is bulamayinca salonun halısını kaldırmışlardidik didik iş ariyolar nereye dönsen ince is var
eşime dedim ben yapmam karismasinlar diye. iyice sifayi kapmisiz ana oğul ishal de oldukkarnım agriyo midem bulaniyo basım zonkluyo
etiket yapan beybiler etiketlerin hepsini göremedimölmedim ayaktayim
ama sinirliyim hala
Öyle duygulandım ki, demek ki bir işe yarıyorumTemizlik yapıyordum desem inanır mısın öğretmenim
Nolurdu ataydın da acık gözümüz gönlümüz şenleneydi işkadınım benim
Krizi fırsata çevirme zamanı samdan
Hazır hastasınız, ne diyeceksin, ay ne iyi ettiniz de geldiniz, perişan olduk çocuk hasta ben hasta bakacak kimse yoktu
Yat sakın kalkma, oyy öldüm bittim diye sesler de çıkar
Öyle duygulandım ki, demek ki bir işe yarıyorum
Kolay gelsin canım
Yok gıı ne vuracamKoptum
Vallahi bugünde aksi gibi herşeye gülesim geliyor kesin çıktı çocuk. Aktı gitti hep
Vallahi çok birşey ödemedim seksü şempazem. Az vur
Hangimiz değiliz kiHahahah sanmıyorum bebeğim hiç şenleneceğini, külkedisi gibiyim şu an
Tam sitcomluk aile yaa
Ya yapsın dursun samdan, hasta hasta kalkma. O ne ya hayret bir şey.bana kalmiyo ki yarin perdeleri yikayip kaynima astircaklarmiso arada camlari da silerler. ama işte kaynanam susmuyo ve o iş yaptı diye sürekli bana bi is buluyo sabahtan beri ayaktayim negom
altida kalkti oğlan
Azrail de bı melek be samdanimneydi oya başarin dizisi vardi ya benim annem melek miydi
onun kötüsünü düşün
Hangimiz değiliz ki
Beni görsen geyşaya baş sağlığı dilersin. Öyle bir tipim var
Neden evine bunu yapıyorbana kalmiyo ki yarin perdeleri yikayip kaynima astircaklarmiso arada camlari da silerler. ama işte kaynanam susmuyo ve o iş yaptı diye sürekli bana bi is buluyo sabahtan beri ayaktayim negom
altida kalkti oğlan
Azrail de bı melek be samdanimeşittir senin kaynana
Çok birşey değilYok gıı ne vuracamaz odediysen bende araştırıp bulup döktürürüm belki diye sordumdu
O çocuk kolay kolay çıkıp akıp gitmez be gülüm senin geyşa gibi birine sahipken o seycikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?