Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
K Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii bebişim güzel bir tatlı yapsan da yesek çayın yanında nasıl güzel olurdu
Kız limonsuzum bu aralar pek bı ponçik görünüyon gözüme haberin olsun istediğin tatlı varsa söyle yapıp sunuyum hemen ballimm
Adam bana çok gülme karnın kasılıyo çocuk olduysa birşey olmasın çıkar mıkar demeye başladı.
Burda nasıl tepki verdiğimi tahmin edebiliyosundur heralde cicimm
Yuh ulan kaç para ödedin onu de hele sen bu kadina
Yani savaşmayalım sevişelim malim
Sonuna kadar katılıyorum

Halıyı kaldırıp nerelerine. Şey yani ne yapacaklarmis
Allah şifa versin kuzum bu günlerde geçecek kaç gün kalacaklarmis?

valla mutfakta da ocaklı firin vardi onu da cekmisler altı pismis olaamaaaazzzzzz nasil kirlenir dedim kendi kendime

kız limonsuzum ben ne diyorum ben size

sonra benim oğlan salon kapısının camını boyamıştı. baktim kayinpeder eline bez almış onu silmeye çalışıyo çıkmıyo baba ben de denedim dedim zaten çıkmıyo dedi

Koptum
Vallahi bugünde aksi gibi herşeye gülesim geliyor kesin çıktı çocuk. Aktı gitti hep
Vallahi çok birşey ödemedim seksü şempazem. Az vur

Krizi fırsata çevirme zamanı samdan
Hazır hastasınız, ne diyeceksin, ay ne iyi ettiniz de geldiniz, perişan olduk çocuk hasta ben hasta bakacak kimse yoktu
Yat sakın kalkma, oyy öldüm bittim diye sesler de çıkar
Temizlik yapıyordum desem inanır mısın öğretmenim
Öyle duygulandım ki, demek ki bir işe yarıyorum

Kolay gelsin canım

bana kalmiyo ki yarin perdeleri yikayip kaynima astircaklarmis o arada camlari da silerler. ama işte kaynanam susmuyo ve o iş yaptı diye sürekli bana bi is buluyo sabahtan beri ayaktayim negom
altida kalkti oğlan

Koptum
Vallahi bugünde aksi gibi herşeye gülesim geliyor kesin çıktı çocuk. Aktı gitti hep
Vallahi çok birşey ödemedim seksü şempazem. Az vur
Yok gıı ne vuracamaz odediysen bende araştırıp bulup döktürürüm belki diye sordumdu
O çocuk kolay kolay çıkıp akıp gitmez be gülüm senin geyşa gibi birine sahipken o seycikler

bana kalmiyo ki yarin perdeleri yikayip kaynima astircaklarmis o arada camlari da silerler. ama işte kaynanam susmuyo ve o iş yaptı diye sürekli bana bi is buluyo sabahtan beri ayaktayim negom
altida kalkti oğlan
Ya yapsın dursun samdan, hasta hasta kalkma. O ne ya hayret bir şey.

altida kalkti oğlan
Neden evine bunu yapıyor
Temizlik programlarının etkisinde çok mu kalmışlar
Yat Allah aşkına boşver. Hasta hasta temizlikle mi uğraşacaksın.

Yok gıı ne vuracamaz odediysen bende araştırıp bulup döktürürüm belki diye sordumdu
O çocuk kolay kolay çıkıp akıp gitmez be gülüm senin geyşa gibi birine sahipken o seycikler
Çok birşey değil
İnanıyorsan araştır kuzum. Ben meraktan şeyettim
Münasip yerlerimizden çocuk uydurduk da akıp gitmesini dert ediyoruz hep geyşanın akılları bunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…