Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tereyagin nasil tip tereyaglarindan genelde ustlerinde 25 gr lik halde olcu cizgileri oluyor ama

Yok işte kuzum bu köyden gelen tereyağı, büyük bir saklama kabında
Normalde ben de öyle alıyorum poğaça kurabiye için ama kalmamış ondan ölçülü olandan
Canım da nasıl browni istedi

Yok işte kuzum bu köyden gelen tereyağı, büyük bir saklama kabında
Normalde ben de öyle alıyorum poğaça kurabiye için ama kalmamış ondan ölçülü olandan
Canım da nasıl browni istedi
1 yemek kasigi tereyagi 15 gr yaziyo internette canim ama

Yaparsin ya uc bes oynarsada pek farketmez un miktarni etkiler azicik unu az az koyarsin kuzu kolay gele

Yağını ayarlayamam dedim hızlıca çikolata topları yaptım cevizli tatlı isteğimi bastırdı en azından

sarjim bitmişti yazamadim negom ne olursa olsun vazgecmemelisin ama

Allah selamet versin. cidden birden bu kadar değişmesine ben ihtimal vermiyorum açıkçası

ooooooiyi ki arkandan konusmuyoruz o zaman arkadaslar dikkat edin hatun radarli saka bi yana demekki kalbin temiz negom

kk birinci noteri Nasılsın canım
Fazladan temizlik malzemeleri al yahu
Show must go on de bırak temizlesin
Olmamış birdaha bak de uğraş şunla sinir zıplat biraz

karışmıyom zaten kendi kendine oynuyo parkta kumda oynayan bebeler gibi

sen niye nik degistircen ki

Kızlar size birşey soracağım
Ben şimdi kurabiye yapmak istiyorum. Tereyağımı nasıl olcebilirim siz nasıl yapiyorsunuz. Mesela 125 gr tereyağını nasıl anlayabilirim

çorba kaşığı ile olabilir tosiam. bi kaşık 30 gram mi 50 gram mi ne oluyo galiba

ben evde margarin varsa onla ölçüyom tosia

Ben de hep öyle yaparım aslında, böyle ölçülü tereyağı ve margarinim ayrıdır ona göre kullanırım ama kalmamış bu sefer çikolata toplarına yemek kaşığı ölçüsü vermişler onu yaptım ben de güzel oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…