- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.641
Tereyagin nasil tip tereyaglarindan genelde ustlerinde 25 gr lik halde olcu cizgileri oluyor ama
Yok ayh, neye niye kızayımNiyeki kizdin mi
1 yemek kasigi tereyagi 15 gr yaziyo internette canim amaYok işte kuzum bu köyden gelen tereyağı, büyük bir saklama kabında
Normalde ben de öyle alıyorum poğaça kurabiye için ama kalmamış ondan ölçülü olandan
Canım da nasıl browni istedi
Bosver be degisince benimseyemiyoruz boyle cok tatlisinYok ayh, neye niye kızayım
cidden ne zamandır aklımda
1 yemek kasigi tereyagi 15 gr yaziyo internette canim ama
Yaparsin ya uc bes oynarsada pek farketmez un miktarni etkiler azicik unu az az koyarsin kuzu kolay geleEvet bakalım inşallah düzgün olcebilirim
Ahahhah dini konulara girince nasıl ifşa olacağım kiKiz hayret bu defa olmaz ifsa olurum yoksa dememissin
Off dostummAhahhah dini konulara girince nasıl ifşa olacağım ki
Yaparsin ya uc bes oynarsada pek farketmez un miktarni etkiler azicik unu az az koyarsin kuzu kolay gele
Afiyet olsunYağını ayarlayamam dedim hızlıca çikolata topları yaptım cevizlitatlı isteğimi bastırdı en azından
Ooo ellerine saglik ne guzel gorunuyorlar ... sagolasin ben kapanisi coktan yaptimGel beraber olsun Eki Görüntüle 2550661
A ha ha bunu çok genç anladım dilos,
Canım mevzu o zaten adam burdan ayrılamıyor, biz burda sonradan oturmaya başladık üstelik. Eşim öncesinde beni gerçekten çok mutlu eden el üstünde tutan bir insandı. Ailesine düşkün de değil çok acayip bir durum samdan
Şimdi ben sana benim hakkımda kötü konuşanları rüyamda görüyorum desem
O rüyayı görürüm ya peşine o kişiler ile sorun yaşamışımdır ya da o kişiler öncesinde bir araya gelmiştir.
Negatif his aldığım kimse yanıltmadı bugüne kadar.
Nazar gerçekten çok tehlikeli
kk birinci noteri Nasılsın canım
Fazladan temizlik malzemeleri al yahu
Show must go on de bırak temizlesin
Olmamış birdaha bak de uğraş şunla sinir zıplat biraz
Kızlar size birşey soracağım
Ben şimdi kurabiye yapmak istiyorum. Tereyağımı nasıl olcebilirim siz nasıl yapiyorsunuz. Mesela 125 gr tereyağını nasıl anlayabilirim
çorba kaşığı ile olabilir tosiam. bi kaşık 30 gram mi 50 gram mi ne oluyo galiba
1 kaşık 15 gr oluyormuş canım ama bir gün öyle poğaça yaptım çok yağlı oldu
ben evde margarin varsa onla ölçüyom tosia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?