- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.661
Ben de hep öyle yaparım aslında, böyle ölçülü tereyağı ve margarinim ayrıdır ona göre kullanırım ama kalmamış bu seferçikolata toplarına yemek kaşığı ölçüsü vermişler onu yaptım ben de güzel oldu
iyi denk gelmiş tarif ellerine sağlık çok güzel görünüyo
Tamam dostumm sen iyi ol da gerisi muhim deeeel
iyi denk gelmiş tarif ellerine sağlık çok güzel görünüyo
ya gören de beni çok zayıf zannedecek, bir de beğenmedim atmışİnsanlar diyette
Övmeyün şunun brovnilerini sonra sunumlu falan yapıyo
Seni sinir ettiğini hissetmemeli.karışmıyom zaten kendi kendine oynuyo parkta kumda oynayan bebeler gibi
sen niye nik degistircen ki
I inessa armand Yıl olmuş 2019 ölçümü kaldı, işim olmaz. Göz kararı denen bir maden var kullan
Benim elimden gelmez pek diyordum ama meğersem içimden gelmiyormuş, hamur işi kek börek falan yapmak.
Kağıt falan koymuşsun işte
Bu yüzden iş bulamadımNeyse ona da şükür dediğin gibi kuzum, çok kötü bir duygu cumartesi çalışmak
Yarım gün bile olsa
Allahın bildiğini kuldan saklama örtmenBakmam.
Bu akşam yine çok kötüydüm aşağıda zor durdum midem bulanıyo sürekli böyle olunca.
Acaba aldığım ilacın yan etkisimi oluyor onuda bilmiyorum.
Gündüz dışarı çıktım hava dokundu heralde başımda tuttu zonkluyo hepsi birbirine karıştı.
Mutfağım duruyo kızlar odalarını dağıtmış ora duruyo sepette çamaşır duruyo kurutucuda daha çıkaramadıklarım duruyo.
Ütüyü hiç demiyorum bile.
Karşıki dağları sevdiğimden bir of çekmiyorum.
Bu yüzden iş bulamadım
İlaçlar da yapıyor olabilir evet, prospektüste yazıyor mu?
Boşver işi gücü yapılır, kızların yetişiyor az kaldı dayan. Biraz sevdiğin şarkıları aç dinle uzan
Basınçlı bi kazana koymuşlar kafamı sanki.
Diyetin ilk günleride böyle oluyo bazen kimbilir belki ondan oluyo. Ölmiycek kadar su içmişim susuzluktan iyi ölmüyorum.
Kaktüs gibi yaşıyorum resmen
Çalışmak zorunda değilsen yani nasıl desem borç harç yoksa bekle sabret, cumartesi olmayan bir iş bulmaya çalış
Ben bugün de çalışıyor olsaydım ne yapardım bilmem
Hiç dinlenemedim bugün temizlik filan, belki yarın dinlenirim diyorum o da çok zor 3 4 günlük yemek yapmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?