Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

iyi denk gelmiş tarif ellerine sağlık çok güzel görünüyo

I inessa armand Yıl olmuş 2019 ölçümü kaldı, işim olmaz. Göz kararı denen bir maden var kullan
Benim elimden gelmez pek diyordum ama meğersem içimden gelmiyormuş, hamur işi kek börek falan yapmak.

Beceremem diyorum ben de ama bilemedim

Bu akşam yine çok kötüydüm aşağıda zor durdum midem bulanıyo sürekli böyle olunca.

Acaba aldığım ilacın yan etkisimi oluyor onuda bilmiyorum.

Gündüz dışarı çıktım hava dokundu heralde başımda tuttu zonkluyo hepsi birbirine karıştı.
Mutfağım duruyo kızlar odalarını dağıtmış ora duruyo sepette çamaşır duruyo kurutucuda daha çıkaramadıklarım duruyo.
Ütüyü hiç demiyorum bile.

Karşıki dağları sevdiğimden bir of çekmiyorum.

İlaçlar da yapıyor olabilir evet, prospektüste yazıyor mu?
Boşver işi gücü yapılır, kızların yetişiyor az kaldı dayan. Biraz sevdiğin şarkıları aç dinle uzan

Bu yüzden iş bulamadım

Çalışmak zorunda değilsen yani nasıl desem borç harç yoksa bekle sabret, cumartesi olmayan bir iş bulmaya çalış
Ben bugün de çalışıyor olsaydım ne yapardım bilmem
Hiç dinlenemedim bugün temizlik filan, belki yarın dinlenirim diyorum o da çok zor 3 4 günlük yemek yapmam lazım.

İlaçlar da yapıyor olabilir evet, prospektüste yazıyor mu?
Boşver işi gücü yapılır, kızların yetişiyor az kaldı dayan. Biraz sevdiğin şarkıları aç dinle uzan

Basınçlı bi kazana koymuşlar kafamı sanki.
Diyetin ilk günleride böyle oluyo bazen kimbilir belki ondan oluyo. Ölmiycek kadar su içmişim susuzluktan iyi ölmüyorum.
Kaktüs gibi yaşıyorum resmen

Basınçlı bi kazana koymuşlar kafamı sanki.
Diyetin ilk günleride böyle oluyo bazen kimbilir belki ondan oluyo. Ölmiycek kadar su içmişim susuzluktan iyi ölmüyorum.
Kaktüs gibi yaşıyorum resmen

Sen şu an zaten iyi değilsin diyet olayına neden girdin ki? Yani tamam sağlıklı beslen abartma hamur işi şeker vs ama bence çok da kısma yemekten, aç durma sakın
Suyu da bolca içmen lazım

Güzel bi düzen kurucan kuzum acele etme.
Bazı yemekleri akşamdan koyarsın sen çocukla uğraşırken pişer bile.
Baklagil falan ıslatıp haşlayıp koy dondurucuya pişme süreleri kısalır kolay olur.
Sana hazır malzeme iyi olur dondurucuda.

Bi makarna pilavı yapmak kolay.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…