Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızz ben çok esniyorum, başım ağrıyor hemen, kocama oku bana diyorum.
Bir kv dem birde kocam okuyunca rahatlıyorum ben, artık kv deme okutmuyorum ama
Kv okutma canım ne okuduğu belli olmaz mağzallah

Amin canım amin sende, ben neler yaşadım eşim öyle değişti ki ooo.
İnsan artık kanıksıyor, kopuyor çoğu şeyler de yerine oturmuyor daha

negom taşındıktan sonra duzeldi bizim. keşke taşınma şansın olsa. cidden zaman alsa da eşinin kafasının dank etmesinden sonrası çok güzel oluyo:)

ne deyim Allah seni kocandan güldürsün artık inşallah sen bile inanama çok içten ediyorum bu duayi Allah yardımcın olsun her daim

Insallah kotuluk olmadan hal yoluna koyulur canim yaa

Ayyy bayılazaam benim kv de hep okuyor. Ya bu konu çok derin uzun bir gün özel grup kurup size orda yazayım ben

yaz yaz :) cozulemeyen sır kalmayacak bu topikte negom. ben samdan teksoy

valla hayatta neler oluyo duy da inanma

Ben iki numarayı emzirirken çok meme ağrısı çektim, sürekli beze oluşurdu. Sütüm çok yağlı ve boldu, oğlumda tosun gibiydi. Kv dem görüyordu sürekli kim görecek, birde aynı yaşta bebeği olan eltim ha birde oğluma bu çocuk tosun gibi bizim oğlan zayıf diyen kaynım
Ay ölürdüm ağrıdan, kv yi arardım gel diye, okuturdum ondan sonra geçerdi ağrım.
Gözleriyle beni öldüreceklerdi
Benim o topaç gibi oğlan birden bire eridi aktı, öyle zayıfladı ki. Annem hala söyler, nazardan erittiler diye
Niye yazdım bunu ben haa kv efsunlu valla okudu mu esnemekten ağlıyor kadın.

Insallah kotuluk olmadan hal yoluna koyulur canim yaa

valla çay öyle bi yerden kistircam ki kuyruğunu tamam annem tamam annem diye aglayarak bitirecek o esimle konuşmasını

biraz daha patronculuk oynasin bakalım. sonra her ah dediğinde başına kakcam yaptıklarını honk diye kalacak ağzını acamadan.
hep yaptığım şey ısrarla akillanmiyo

Samdan inanki gunumu senin anlattiklarina sasirarak gecirdim kiz bu ne bu anlattiklarin yaa

ben de nazara okurum altıncı hissim kuvvetlidir negom. bide kim ne yapmaya çalışsa gözümün önünde ortaya dökülür kirli çamaşırları.
kaynanan iyiye okuyo olabilir ama bu yanlıs şeyler yapmadığı anlamina da gelmez dikkat et sen kendine her daim

nazara çok inanıyorum ben. insanin öyle dertleri oluyo ki nazardan inanamazsin

Kv okutma canım ne okuduğu belli olmaz mağzallah
A ha ha bunu çok genç anladım dilos,
Canım mevzu o zaten adam burdan ayrılamıyor, biz burda sonradan oturmaya başladık üstelik. Eşim öncesinde beni gerçekten çok mutlu eden el üstünde tutan bir insandı. Ailesine düşkün de değil çok acayip bir durum samdan

Benimki de ailesine hiç düşkün değildir ama kv ye bi laf söylesem o öyle demek istemedi oluyor hep nedense.

ben senin yerinde olsam müftüye gider derdimi açarım. cidden yol gösterirler. hani güvenilir hocalar oluyo onlar da hallediyo. ama sizin durumunuz da hiç normal değil.

bizim de aynen böyle oldu işte. ama benim sansim yaver gitti belki verilmiş sadakam vardi. üstüne dusmelisin kesinlikle

Şimdi ben sana benim hakkımda kötü konuşanları rüyamda görüyorum desem
O rüyayı görürüm ya peşine o kişiler ile sorun yaşamışımdır ya da o kişiler öncesinde bir araya gelmiştir.
Negatif his aldığım kimse yanıltmadı bugüne kadar.
Nazar gerçekten çok tehlikeli

Hani hep derler kötüydü sonradan akıllandı, bizde tam tersi
Bilmiyorum samdan ben artık uğraşmak istemiyorum, kendim okuyorum falan.

Benimki de ailesine hiç düşkün değildir ama kv ye bi laf söylesem o öyle demek istemedi oluyor hep nedense.

hep öyleler hep kendileri bakinca şeytan gördükleri kadin. sen ah desen annem der

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…