- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.601
Kv okutma canım ne okuduğu belli olmaz mağzallahKızz ben çok esniyorum, başım ağrıyor hemen, kocama oku bana diyorum.
Bir kv dem birde kocam okuyunca rahatlıyorum ben, artık kv deme okutmuyorum ama
Amin canım amin sende, ben neler yaşadım eşim öyle değişti ki ooo.
İnsan artık kanıksıyor, kopuyor çoğu şeyler de yerine oturmuyor daha
Insallah kotuluk olmadan hal yoluna koyulur canim yaaaynen nego alttan alttan yapar
ve ben o kadına bu aileyi yedirmek istemiyorum.
benim oğlum o dengesiz yüzünden niye çok sevdiği amcasından büyükbabasindan uzak kalsin?? ha esim çözemez o da durmaz o zaman herkes kendi tarafını seçer.
Ayyy bayılazaam benim kv de hep okuyor. Ya bu konu çok derin uzun bir gün özel grup kurup size orda yazayım ben
Insallah kotuluk olmadan hal yoluna koyulur canim yaa
Samdan inanki gunumu senin anlattiklarina sasirarak gecirdim kiz bu ne bu anlattiklarin yaakız ben ilk evime çağırdım yatak odası karıştırırken yakaladim. ne bok yediyse odada bela kaza kavga evimizden eksik olmadi. kocam geceleri uyandirip benle konuşup uyurdu sonra da hatirlamazdi. ben sürekli karabasanlarla ugrasirdim. ben de normal şeyler beklemiyorum. ama Allah biliyo ya içim o kadar rahat ve vicdanim hafif ki anlatamam.
sonradan ailelerinden baska gelin bana büyü yaptılar diye kalkti taşındı aileyle irtibatı kesti. yapan da kaynanamin kiz kardesi ve gelini küçük geline yapmışlar öyle diyolar.
su an herşey kopabilir yani. umramda bile degil:) kocam kuracak dengeyi. kuramazsa da herkes bindigi dala sahip çıkacak.
Ben iki numarayı emzirirken çok meme ağrısı çektim, sürekli beze oluşurdu. Sütüm çok yağlı ve boldu, oğlumda tosun gibiydi. Kv dem görüyordu sürekli kim görecek, birde aynı yaşta bebeği olan eltimha birde oğluma bu çocuk tosun gibi bizim oğlan zayıf diyen kaynım
Ay ölürdüm ağrıdan, kv yi arardım gel diye, oluşturdum ondan sonra geçerdi ağrım.
Gözleriyle beni öldüreceklerdi
Benim o topaç gibi oğlan birden bire eridi aktı, öyle zayıfladı ki. Annem hala söyler, nazardan erittiler diye
Niye yazdım bunu benhaa kv efsunlu valla okudu mu esnemekten ağlıyor kadın.
Kına düğün virt zirt akraba topluluğuKim diye sormama gerek yok
Ne yaptı akros
kız işte kitap okumaya vakti olmayanlar size roman tadinda hayatımı yaziyomSamdan inanki gunumu senin anlattiklarina sasirarak gecirdim kiz bu ne bu anlattiklarin yaa
A ha ha bunu çok genç anladım dilos,Kv okutma canım ne okuduğu belli olmaz mağzallah
Canım mevzu o zaten adam burdan ayrılamıyor, biz burda sonradan oturmaya başladık üstelik. Eşim öncesinde beni gerçekten çok mutlu eden el üstünde tutan bir insandı. Ailesine düşkün de değil çok acayip bir durum samdannegom taşındıktan sonra duzeldi bizim. keşke taşınma şansın olsa. cidden zaman alsa da eşinin kafasının dank etmesinden sonrası çok güzel oluyo:)
ne deyim Allah seni kocandan güldürsün artık inşallahsen bile inanama çok içten ediyorum bu duayi Allah yardımcın olsun her daim
Amaa bende akros sandımKına düğün virt zirt akraba topluluğu
A ha ha bunu çok genç anladım dilos,
Canım mevzu o zaten adam burdan ayrılamıyor, biz burda sonradan oturmaya başladık üstelik. Eşim öncesinde beni gerçekten çok mutlu eden el üstünde tutan bir insandı. Ailesine düşkün de değil çok acayip bir durum samdan
A ha ha bunu çok genç anladım dilos,
Canım mevzu o zaten adam burdan ayrılamıyor, biz burda sonradan oturmaya başladık üstelik. Eşim öncesinde beni gerçekten çok mutlu eden el üstünde tutan bir insandı. Ailesine düşkün de değil çok acayip bir durum samdan
Şimdi ben sana benim hakkımda kötü konuşanları rüyamda görüyorum desemben de nazara okurum altıncı hissim kuvvetlidir negom. bide kim ne yapmaya çalışsa gözümün önünde ortaya dökülür kirli çamaşırları.
kaynanan iyiye okuyo olabilir ama bu yanlıs şeyler yapmadığı anlamina da gelmezdikkat et sen kendine her daim
nazara çok inanıyorum ben. insanin öyle dertleri oluyo ki nazardan inanamazsin
Tabi canım hep öyle olurlar, badem gözlü olurlar birdenBenimki de ailesine hiç düşkün değildir ama kv ye bi laf söylesem o öyle demek istemedi oluyor hep nedense.
Hani hep derler kötüydü sonradan akıllandı, bizde tam tersiben senin yerinde olsam müftüye gider derdimi açarım. cidden yol gösterirler. hani güvenilir hocalar oluyo onlar da hallediyo. ama sizin durumunuz da hiç normal değil.
bizim de aynen böyle oldu işte. ama benim sansim yaver gitti belki verilmiş sadakam vardi. üstüne dusmelisin kesinlikle
Tabi canım hep öyle olurlar, badem gözlü olurlar birden
Benimki de ailesine hiç düşkün değildir ama kv ye bi laf söylesem o öyle demek istemedi oluyor hep nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?