- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.701
Ben kendim için çalışmayı istiyorum. Evde durmak iyi gelmiyor bana. 4 aya yakındır iş arıyorum ama şartları uygun olmuyor.
Dediğin gibi cumartesi çalışsam neye yetişeceğim ki.
Bir yere görüşmeye gittim verdiği maaş 2.600 agi içinde sabah 8 akşam 6 cumartesi 3. Resmi tatil yok. Dedim saatler çok çok uzun bana dediği sen muhasebecinin ilk girip son çıkacaksın
Benim :))
Bir tarafım malatya, bir tarafım sivas. Ama aslında o sivas olan tarafım da sonradan sivasa bağlanmış. Yani yine malatya
Senle paslaşmayı seviyorum
Daha da iyi ol ve çıktığın yoldan dönme.Bende iyiyim sağol
Sivas sivasa bağlandı sonuç malatya he mi
Aşırı mantıklı
Daha da iyi ol ve çıktığın yoldan dönme.
Seni yoldan çikiliti tipliriyli çıkarmak isteyen olacaktır,aradığın kudret damarlarında mevcut olup damacana damacana su içmenle birlikte zafere ulaşıracaktır
Daha da iyi ol ve çıktığın yoldan dönme.
Seni yoldan çikiliti tipliriyli çıkarmak isteyen olacaktır,aradığın kudret damarlarında mevcut olup damacana damacana su içmenle birlikte zafere ulaşıracaktır
Ne alakası var instaya her girdiğimde döner kesiyorlar, şiş kebaplar çeviriyorlarYahu resmen diyet baltalayıcı oldum, bilerek yapmadım bee
Ah tosia ellerine sağlık toplardan çok tabağına aşık oldum nazarım değmesin maşallahGel beraber olsun Eki Görüntüle 2550661
Evet canım bu saatte hemde burda şaşırdın dimi
Kesin onu da yaptırırdıCamları da sileyim mi deseydin
Yahu resmen diyet baltalayıcı oldum, bilerek yapmadım bee
Ah tosia ellerine sağlık toplardan çok tabağına aşık oldum nazarım değmesin maşallahEnglish home yada Madame Coco'dan mi
Şaşırma kocam nöbette ondan mütevellit yani
Sen bi alındın
Kesin onu da yaptırırdı
Her zaman. 21 gün sözünden dönme gerisi otomatikİnşallah sizde destek olun bana.
Demek bütün gün gezdin
Yaram deşildi,bı ara talan etmiştim burda ki English home'larıEnglish home evet :))
yemiş yemiş yaralıyım diyo.
Eşin evde değilmiş şaşkınlığım geçtiAh tosia ellerine sağlık toplardan çok tabağına aşık oldum nazarım değmesin maşallahEnglish home yada Madame Coco'dan mi
Şaşırma kocam nöbette ondan mütevellit yani
Her zaman. 21 gün sözünden dönme gerisi otomatik
Evet gezdim iç organlarım bir ara alkış tutuyordu
Esmese gene bi derece ama soğuk. Yetti mi hayır yarın yine dışardayım ve bundan dolayı çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?