- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.881
Biz aslan burcu olsun diye kasıma kadar erteledik sigortayı ona göre ayarladık
Çok istiyorum aslan olmasını, babası gibi ♥
Aslan burçlarına çok ayrı bir hayranlığım var
Sat kac cicim?Biz aslan burcu olsun diye kasıma kadar erteledik sigortayı ona göre ayarladık
Biz aslan burcu olsun diye kasıma kadar erteledik sigortayı ona göre ayarladık
Yaaaa tosyam vallahi gözlerim doldu okurken.Valla eşim çok destek oldu ama. Ev temizletmedi hiç mesela. Evde 9 ay neredeyse yemek pişmedi, aylarca annemde kaldım. Her kokudan midem bulanıyordu dışarıdan yemek alıp geliyordu, apartmanda yiyordu düşün yani benim midem bulanmasın diye. Git dışarıda ye, arkadaşlarınla ye diyordum yok diyordu gitmiyordu :))
Acıda bi bergen bi toşi hep derim
Yaaaa tosyam vallahi gözlerim doldu okurken.
Ne kadar mükemmel bir eşin var ya..
Ama sana da böylesi yakışırdı zaten
Allah mutluluğunuzu hep daim etsin inşallah
Süper planBakalım tatlım kızım uyuyor şu an, uyanınca kv ye gideceğiz. Kızıma oda hazırlamış kendi evinde onu görmeye gidicem ❤
Belki oradan erken çıkar gelirim, kızımı da babannesinde bırakırız evde baş başa yemek filan yeriz :)
Heç sorma tam acılar kadını
Ya ama öyle birşey ki, hayatımın her döneminde depresyona giren ben hamileyken o sıkıntılara rağmen melek olmuştum. Herkes diyordu ki ne kadar yumuşak, munis olmuşsun
Annemle senelerdir kavga eden ben bir kere kavga etmedim mesela. Böyle sanki herşey mükemmelmiş gibi acayip bir rahatlık vardı üzerimde
B Brunello Cicinelli yani fiziksel olarak çöktüm ama psikolojik olarak zirvedeydim diyebilirim iyi tarafından bak
Yok yok yok1 2 ay geçerse akrep olur görürsün gününübir de erkek olursa tamam artik Allah geline sabır versin şimdiden
Sıradan olmadığını ilk günden anlamıştım 🕶🕶
Sat hangisiydiSat kac cicim?
Valla herkes benden aylarca sürecek bir lohusa depresyonu beklerken, yaşanacaklardan korkarken ben acayip yumuşak biri oldum. Nasıl oldu bilemiyorum :)) Allah yardım etti herhalde
❤❤ Bonus qalp ben
Yok yok yok
Hayır
Asla asla asla
Akrep olabilme ihtimali olan ayları pas geçeceğim. O riski asla alamam
Sat hangisiydi
Son geçirdiğim regl di mi.
21 ekim
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Herkese mutlu pazarlar
Kocanızla çoluğunuzla çocuğunuzla harika bir gün geçirin kertenkelelerim
Benim geyşama bu haftasonu izin vurmadı. 2 gün üst üste çalışmanın kötü yanlarından biri de bu. Cumartesi pazara çalışma günü denk gelebiliyor. Koca haftasonunu 3lü'de tek başıma yayılarak geçirdim
-------
Kuzularım topiğe getirdiğim yeni ödül kuralını dün yazmıştım ama bugün toplu etiketle yeniden yazayım görmeyenler olmuştur.
Bundan böyle ödül 5K da bir kazanılacak. 45K, 50K, 55K şeklinde 5'in katlarına denk gelenler ödül sahibi olacak.
Üye ve muhabbet çoğalması dolayısıyla sayfalar çok hızlı ilerlediği için bu kararı verdim.
ÖNEMLİ= Yeni üyeler ve profili kapalı üyeler ödülden faydalanamayacak. Bir kişi 2 kere üst üste kazanamayacak.
--------
Hadi bakalım alalım pazar planlarını
(Etiketler aşağıdadır)
Sat hangisiydi
21 ekim
Belgesel geyşayı izlesin.Ertesi güne olmayacağını biliyosunuz dimi?
Nasıl oluştuğuna dair belgesel falan mı izletsen enişteye
Evet cicim o demek. 27 temmuz diyor sonuna kadar durursa aslan olur eğer birkaç gün önce gelirse bizim takım yengecspor kazanırSat hangisiydi
21 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?