- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.861
Kız tosyam Allah cızırtınıBugün eşimin doğum günü ve ben yeni farkettim
Pasta filan kutlama hiç sevmez, aynı zamanda babaannesinin ölüm yıldönümü, o yüzden kutlamazlar
Kendi kendime bir jest yapsam ama ne yapsam bilemedim ki
Evet canim Çarşamba gitmiştim bu Çarşamba nasipse tekrar gideceğim. Nst de hafif belkide bilmiyorum sancı ciktiBenim de öyle oluyordu. Nst ye girdin mi? Orada çıkıyor mu sancılar? Doktora gittin dimi
Benden vazgeçer de çocuktan vazgeçmez gibi bir hissiyata kapıldım nedense yazdığını okurken tosyam
Kaçıncı aya kadar zor geçti hamileliğin?
Yok canım nasipse 2. Olacak 3.5 yaşında bir kızım var.Anam
İlk doğumun mu olacaktı?
İnşaallah öyle olur çayımSana birsey diyimmi cici benim esimde okadar inanmistiki hemen ilk ay bebegmz olacagna ve oylede oldu bence senin esinde cok inaniyor bu ay mutlu haber gelecek sanirim
Biz 12 bucuk civari cekirdek ailecek kahvalti keyfi yapabildik esim gecen ctesi pazar ve sali gunu resmi tatil dahil calisti 15 gundur izinsizdi yani bugun de korkarimki grip oluyor gibi ...
Kahvalti sonrasi az biraz uyudu simdi biraz dolasmaya cikacagiz bakalim hava da soguk ama cockla ne kdr dolasabiliriz bakalim
Sende biraz islerini hallet dinlen esin gelnce onla vakit gecirirsin rahatca yarin sende ise gideceksin esinde gec geliyor ama olmassa gunduz biraz uyku depola
Kız tosyam Allah cızırtını
Evde mi şuan?
Hazırlık yapsan farketmez mi?
Cicim olduysa şayet temmuza geliyor sanırım dogumun benim gibi tatlı bir yengeç doğursunOhoo neler neler
1 kere korunmadan ilişki oldu diye diğer münasebetlerde içi rahat etmiyor çocuk olduysa birşey olur mu diye.
Fazla gülme çocuk çıkar mıkar diyo
Temizlik yapma çocuk çıkar mıkar diyo
Adam suya yanar gibi çocuğa yanmış resmen kopuyorum ya
Olmazsa çok büyük yıkım yaşayacak napıcam bilmiyorum
Gece 12 de gelecek tosyam ne kadar vakit geçirebiliriz ki, ama yine de tatlı birşeyler yapabilirim.
Cicim olduysa şayet temmuza geliyor sanırım dogumun benim gibi tatlı bir yengeç doğursun
Şimdi son adet tarihi Ekimse diye hesapladım ama yanlış da olabilir kuzum olsun aslan doğursun n'olacakBen Kasım sonu hamile kalmıştım, ağustos sonu doğum yaptım :)
Ayy çok zor geçirmişsin tosyam ya. Gerçekten cennet boşuna anaların ayağının altında değil.Kuzum benim hamilelik boyunca zordu diyebilirim, 5.aya kadar sürekli bulantı yaşadım. Kalça kemiğim apse yaptı, cerrahi müdahale bile geçirdim hamileyken. Dişim ağrımaya başladı, çürüdü kusmalardan dolayı. Zaten kansızdım iyice beter oldum. Kendime hiç bakmadım yani.
Bulantılar 5.ayin sonunda tamamen kesildi, şok olmuştum. 1 ay kadar rahat ettim
Bu sefer mide yanması başladı, yandığı için kusmaya başladım bu kez de. Hiçbirşey yiyemiyordum herşey mideme dokunuyordu, çünkü midem zaten rahatsızdı benim hamilelikten önce de. Öyle öyle doğuma gittiğim gün bile kötüydum yani. Bir de yaza denk geldi, ki senin de yaza gelecek son zamanlar şimdi hamile kalırsan. Biraz zorluyor havaların sıcaklığı, çalışıyordum, saatlerce duruşmaya çıkıyordum oturmaktan ayaklarım şişiyordu. Senin yaz tatiline denk gelir rahat edersin tatlım inşallah :))
Korkma ama bunları yazdım diye benim zaten sıkıntılarım vardı gebelikten önce de..
Şimdi son adet tarihi Ekimse diye hesapladım ama yanlış da olabilir kuzum olsun aslan doğursun n'olacak
Titiz mi titiz dediğim dedik başaklarAy insallah aslan olur, başak olmaz
Ben aslan olsun diye bekledim ama tutmadı :))
Ya yerim siziEvde valla, gidip öptüm az önce doğum günün kutlu olsun dedim. Param yok hediye alamadım dedim, maaş almadım daha malum filan. Sen benim hediyemsin diyor :))
Ayy çok zor geçirmişsin tosyam ya. Gerçekten cennet boşuna anaların ayağının altında değil.
Ben böyle olursam geyşayı gebertirim
MaşallahYok canım nasipse 2. Olacak 3.5 yaşında bir kızım var.❤
Ya yerim sizi
Ne kadar anlayışlı kocan var maşallah size ♥
Mutfakta tatlı birşeyler hazırla hemen.
Ya da pasta da alabilirsin.
Ne planlıyorsun kuzum?
Cicim olduysa şayet temmuza geliyor sanırım dogumun benim gibi tatlı bir yengeç doğursun
Ben Kasım sonu hamile kalmıştım, ağustos sonu doğum yaptım :)
Şimdi son adet tarihi Ekimse diye hesapladım ama yanlış da olabilir kuzum olsun aslan doğursun n'olacak
Biz aslan burcu olsun diye kasıma kadar erteledik sigortayı ona göre ayarladıkAy insallah aslan olur, başak olmaz
Ben aslan olsun diye bekledim ama tutmadı :))
Ya da akşam pisirecegin nohutu senin için yaptım dersinYa yerim sizi
Ne kadar anlayışlı kocan var maşallah size ♥
Mutfakta tatlı birşeyler hazırla hemen.
Ya da pasta da alabilirsin.
Ne planlıyorsun kuzum?
Kuzum benim hamilelik boyunca zordu diyebilirim, 5.aya kadar sürekli bulantı yaşadım. Kalça kemiğim apse yaptı, cerrahi müdahale bile geçirdim hamileyken. Dişim ağrımaya başladı, çürüdü kusmalardan dolayı. Zaten kansızdım iyice beter oldum. Kendime hiç bakmadım yani.
Bulantılar 5.ayin sonunda tamamen kesildi, şok olmuştum. 1 ay kadar rahat ettim
Bu sefer mide yanması başladı, yandığı için kusmaya başladım bu kez de. Hiçbirşey yiyemiyordum herşey mideme dokunuyordu, çünkü midem zaten rahatsızdı benim hamilelikten önce de. Öyle öyle doğuma gittiğim gün bile kötüydum yani. Bir de yaza denk geldi, ki senin de yaza gelecek son zamanlar şimdi hamile kalırsan. Biraz zorluyor havaların sıcaklığı, çalışıyordum, saatlerce duruşmaya çıkıyordum oturmaktan ayaklarım şişiyordu. Senin yaz tatiline denk gelir rahat edersin tatlım inşallah :))
Korkma ama bunları yazdım diye benim zaten sıkıntılarım vardı gebelikten önce de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?