Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün eşimin doğum günü ve ben yeni farkettim
Pasta filan kutlama hiç sevmez, aynı zamanda babaannesinin ölüm yıldönümü, o yüzden kutlamazlar
Kendi kendime bir jest yapsam ama ne yapsam bilemedim ki
Kız tosyam Allah cızırtını
Evde mi şuan?
Hazırlık yapsan farketmez mi?

Benden vazgeçer de çocuktan vazgeçmez gibi bir hissiyata kapıldım nedense yazdığını okurken tosyam
Kaçıncı aya kadar zor geçti hamileliğin?

Kuzum benim hamilelik boyunca zordu diyebilirim, 5.aya kadar sürekli bulantı yaşadım. Kalça kemiğim apse yaptı, cerrahi müdahale bile geçirdim hamileyken. Dişim ağrımaya başladı, çürüdü kusmalardan dolayı. Zaten kansızdım iyice beter oldum. Kendime hiç bakmadım yani.
Bulantılar 5.ayin sonunda tamamen kesildi, şok olmuştum. 1 ay kadar rahat ettim
Bu sefer mide yanması başladı, yandığı için kusmaya başladım bu kez de. Hiçbirşey yiyemiyordum herşey mideme dokunuyordu, çünkü midem zaten rahatsızdı benim hamilelikten önce de. Öyle öyle doğuma gittiğim gün bile kötüydum yani. Bir de yaza denk geldi, ki senin de yaza gelecek son zamanlar şimdi hamile kalırsan. Biraz zorluyor havaların sıcaklığı, çalışıyordum, saatlerce duruşmaya çıkıyordum oturmaktan ayaklarım şişiyordu. Senin yaz tatiline denk gelir rahat edersin tatlım inşallah :))
Korkma ama bunları yazdım diye benim zaten sıkıntılarım vardı gebelikten önce de..

İnşaallah öyle olur çayım
Eşin ne kadar temiz kalple istemişse hemen nasip olmuş ne güzel
İnşallah bize de nasip olur.
Beni biliyorsun 5 sene daha ertelemeye çok müsait biriyim
Ama onun bu heyecanını, çocuksu hallerini gördükçe olmazsa diye kafaya takmaya başladım.
Sabah msj atmış bana olmuş mudur diyo, ne bileyim olmuş mudur bana soruyor yav ben ne bileyim

Kız tosyam Allah cızırtını
Evde mi şuan?
Hazırlık yapsan farketmez mi?

Evde valla, gidip öptüm az önce doğum günün kutlu olsun dedim. Param yok hediye alamadım dedim, maaş almadım daha malum filan. Sen benim hediyemsin diyor :))

Cicim olduysa şayet temmuza geliyor sanırım dogumun benim gibi tatlı bir yengeç doğursun

Ayy çok zor geçirmişsin tosyam ya. Gerçekten cennet boşuna anaların ayağının altında değil.
Ben böyle olursam geyşayı gebertirim

Evde valla, gidip öptüm az önce doğum günün kutlu olsun dedim. Param yok hediye alamadım dedim, maaş almadım daha malum filan. Sen benim hediyemsin diyor :))
Ya yerim sizi
Ne kadar anlayışlı kocan var maşallah size
Mutfakta tatlı birşeyler hazırla hemen.
Ya da pasta da alabilirsin.
Ne planlıyorsun kuzum?

Ayy çok zor geçirmişsin tosyam ya. Gerçekten cennet boşuna anaların ayağının altında değil.
Ben böyle olursam geyşayı gebertirim

Valla eşim çok destek oldu ama. Ev temizletmedi hiç mesela. Evde 9 ay neredeyse yemek pişmedi, aylarca annemde kaldım. Her kokudan midem bulanıyordu dışarıdan yemek alıp geliyordu, apartmanda yiyordu düşün yani benim midem bulanmasın diye. Git dışarıda ye, arkadaşlarınla ye diyordum yok diyordu gitmiyordu :))

Ya yerim sizi
Ne kadar anlayışlı kocan var maşallah size ♥
Mutfakta tatlı birşeyler hazırla hemen.
Ya da pasta da alabilirsin.
Ne planlıyorsun kuzum?

Bakalım tatlım kızım uyuyor şu an, uyanınca kv ye gideceğiz. Kızıma oda hazırlamış kendi evinde onu görmeye gidicem
Belki oradan erken çıkar gelirim, kızımı da babannesinde bırakırız evde baş başa yemek filan yeriz :)

Cicim olduysa şayet temmuza geliyor sanırım dogumun benim gibi tatlı bir yengeç doğursun
Ben Kasım sonu hamile kalmıştım, ağustos sonu doğum yaptım :)
Şimdi son adet tarihi Ekimse diye hesapladım ama yanlış da olabilir kuzum olsun aslan doğursun n'olacak
Ay insallah aslan olur, başak olmaz
Ben aslan olsun diye bekledim ama tutmadı :))
Biz aslan burcu olsun diye kasıma kadar erteledik sigortayı ona göre ayarladık
Çok istiyorum aslan olmasını, babası gibi
Aslan burçlarına çok ayrı bir hayranlığım var

Acıda bi bergen bi toşi hep derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…