- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.841
Evet bir arkadaşım daha tavsiye etmiş tiCanım Doğan Cüceloğlu mutlaka okumalısın, bende Geliştiren Anne Baba var, İçimizde ki Çocuk okumak istediğim, bütün kitapları çok değerli.
Cicimmm şiirim için çok teşekkür ederim harikasn bayıldımmmmm...Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Herkese mutlu pazarlar
Kocanızla çoluğunuzla çocuğunuzla harika bir gün geçirin kertenkelelerim
Benim geyşama bu haftasonu izin vurmadı. 2 gün üst üste çalışmanın kötü yanlarından biri de bu. Cumartesi pazara çalışma günü denk gelebiliyor. Koca haftasonunu 3lü'de tek başıma yayılarak geçirdim
-------
Kuzularım topiğe getirdiğim yeni ödül kuralını dün yazmıştım ama bugün toplu etiketle yeniden yazayım görmeyenler olmuştur.
Bundan böyle ödül 5K da bir kazanılacak. 45K, 50K, 55K şeklinde 5'in katlarına denk gelenler ödül sahibi olacak.
Üye ve muhabbet çoğalması dolayısıyla sayfalar çok hızlı ilerlediği için bu kararı verdim.
ÖNEMLİ= Yeni üyeler ve profili kapalı üyeler ödülden faydalanamayacak. Bir kişi 2 kere üst üste kazanamayacak.
--------
Hadi bakalım alalım pazar planlarını
(Etiketler aşağıdadır)
Geyşasız ve bir başımayımdaha atamadan yarın yeniden iş
Dünden beri çamaşırlarla filan uğraşıyorum, temizlikle uğraşıyorum
Yine de daha iyi hissediyorum kendimi, evdeyken çok uyuşuktum çalışmak bana iyi gelecek sanırım
Sen nasılsın cicim? Geyşan da yok ama
Beğenmene çok sevindim güzel hamişimCicimmm şiirim için çok teşekkür ederim harikasn bayıldımmmmm...
Amin amin amin çok teşekkürler❤❤
Geyşasız ve bir başımayım
Evi temizlemem lazım. Yapacak bir sürü şey var tosyam.
Geyşa sakın yapma çocuk olduysa çıkar mıkar diyo çıldırıyorum ya puhah
Yeni bir haftaya kendimi hazır hissetmiyorum bir uyuşukluk var üstümde
Yok canım ama korkuyorum. Karnım değişik şekillere giriyor kasılıyor. Ya nasipBeğenmene çok sevindim güzel hamişim
Doğurmuyosun dimi
Yok canım ama korkuyorum. Karnım değişik şekillere giriyor kasılıyor. Ya nasip ☺
İnşaallah yalancıdır canım. Sertleşip sertleşip geriliyor. Yani ilk kez yaşıyorum ilkinde olmamistiAaa kasılmalar mı var tatlım? Daha erken ama değil mi?
Gerçi 32. Hafta 33.hafta gibi benim de kasılmalar olmuştu korkmuştum, ama yalancı kasılmalar demişti doktor :)
Ohoo neler nelerÇocuk olduysa çıkar ne yaaa ahahahahah
Bence kalk temizlik yap biraz kendini daha iyi hissedersin, hem geyşan gelince birbirinize kalır vaktiniz. Ya da tatlı filan yap :))
Pazar günü o uyuşukluk çok kötü oluyor
AnamYok canım ama korkuyorum. Karnım değişik şekillere giriyor kasılıyor. Ya nasip ☺
İnşaallah yalancıdır canım. Sertleşip sertleşip geriliyor. Yani ilk kez yaşıyorum ilkinde olmamisti
Ohoo neler neler
1 kere korunmadan ilişki oldu diye diğer münasebetlerde içi rahat etmiyor çocuk olduysa birşey olur mu diye.
Fazla gülme çocuk çıkar mıkar diyo
Temizlik yapma çocuk çıkar mıkar diyo
Adam suya yanar gibi çocuğa yanmış resmen kopuyorum ya
Olmazsa çok büyük yıkım yaşayacak napıcam bilmiyorum
Gece 12 de gelecek tosyam ne kadar vakit geçirebiliriz ki, ama yine de tatlı birşeyler yapabilirim.
Farkettim tosyamOff şaka gibi seni zor günler bekliyor bence hamile kalırsan
Farkettim tosyam
Çocuğa birşey olursa diye parmağının ucuyla bile dokunamayacak sanırım bana.
Sinyalleri şimdiden aldım.
Daha deneme fazlında böyleyse, nasip olsa napıcam bu adamla bilmiyorum
Bu kadar çocuk isteği nedir ya vallahi hemcinslerimde görmedim böylesini
Sana birsey diyimmi cici benim esimde okadar inanmistiki hemen ilk ay bebegmz olacagna ve oylede oldu bence senin esinde cok inaniyor bu ay mutlu haber gelecek sanirimOhoo neler neler
1 kere korunmadan ilişki oldu diye diğer münasebetlerde içi rahat etmiyor çocuk olduysa birşey olur mu diye.
Fazla gülme çocuk çıkar mıkar diyo
Temizlik yapma çocuk çıkar mıkar diyo
Adam suya yanar gibi çocuğa yanmış resmen kopuyorum ya
Olmazsa çok büyük yıkım yaşayacak napıcam bilmiyorum
Gece 12 de gelecek tosyam ne kadar vakit geçirebiliriz ki, ama yine de tatlı birşeyler yapabilirim.
Benden vazgeçer de çocuktan vazgeçmez gibi bir hissiyata kapıldım nedense yazdığını okurken tosyamBenim eşim de çok istiyordu da bu kadar abartmadı hiç :)
Hatta hamileliğim zor geçmeye başlayınca aldıralım korkuyorum sana birşey olacak demeye başlamıştı :)
Hiçbirşey yiyemiyordum, serum takıyorlardı sürekli hastanedeydim
Merak etme geçer kuzum, şimdi yeni başladınız ya hevesli normal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?