Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım Doğan Cüceloğlu mutlaka okumalısın, bende Geliştiren Anne Baba var, İçimizde ki Çocuk okumak istediğim, bütün kitapları çok değerli.
Evet bir arkadaşım daha tavsiye etmiş ti teşekkür ederim önerileriniz olursa bekliyorum

Yeni kitaplar beni çok heyecanlandırıyor

Cicimmm şiirim için çok teşekkür ederim harikasn bayıldımmmmm...
Amin amin amin çok teşekkürler

Geyşasız ve bir başımayım
Evi temizlemem lazım. Yapacak bir sürü şey var tosyam.
Geyşa sakın yapma çocuk olduysa çıkar mıkar diyo çıldırıyorum ya puhah
Yeni bir haftaya kendimi hazır hissetmiyorum bir uyuşukluk var üstümde

Çocuk olduysa çıkar ne yaaa ahahahahah
Bence kalk temizlik yap biraz kendini daha iyi hissedersin, hem geyşan gelince birbirinize kalır vaktiniz. Ya da tatlı filan yap :))
Pazar günü o uyuşukluk çok kötü oluyor

Yok canım ama korkuyorum. Karnım değişik şekillere giriyor kasılıyor. Ya nasip ☺

Aaa kasılmalar mı var tatlım? Daha erken ama değil mi?
Gerçi 32. Hafta 33.hafta gibi benim de kasılmalar olmuştu korkmuştum, ama yalancı kasılmalar demişti doktor :)

Aaa kasılmalar mı var tatlım? Daha erken ama değil mi?
Gerçi 32. Hafta 33.hafta gibi benim de kasılmalar olmuştu korkmuştum, ama yalancı kasılmalar demişti doktor :)
İnşaallah yalancıdır canım. Sertleşip sertleşip geriliyor. Yani ilk kez yaşıyorum ilkinde olmamisti

Çocuk olduysa çıkar ne yaaa ahahahahah
Bence kalk temizlik yap biraz kendini daha iyi hissedersin, hem geyşan gelince birbirinize kalır vaktiniz. Ya da tatlı filan yap :))
Pazar günü o uyuşukluk çok kötü oluyor
Ohoo neler neler
1 kere korunmadan ilişki oldu diye diğer münasebetlerde içi rahat etmiyor çocuk olduysa birşey olur mu diye.
Fazla gülme çocuk çıkar mıkar diyo
Temizlik yapma çocuk çıkar mıkar diyo
Adam suya yanar gibi çocuğa yanmış resmen kopuyorum ya
Olmazsa çok büyük yıkım yaşayacak napıcam bilmiyorum
Gece 12 de gelecek tosyam ne kadar vakit geçirebiliriz ki, ama yine de tatlı birşeyler yapabilirim.

Off şaka gibi seni zor günler bekliyor bence hamile kalırsan

Off şaka gibi seni zor günler bekliyor bence hamile kalırsan
Farkettim tosyam
Çocuğa birşey olursa diye parmağının ucuyla bile dokunamayacak sanırım bana.
Sinyalleri şimdiden aldım.
Daha deneme fazlında böyleyse, nasip olsa napıcam bu adamla bilmiyorum
Bu kadar çocuk isteği nedir ya vallahi hemcinslerimde görmedim böylesini

Benim eşim de çok istiyordu da bu kadar abartmadı hiç :)
Hatta hamileliğim zor geçmeye başlayınca aldıralım korkuyorum sana birşey olacak demeye başlamıştı :)
Hiçbirşey yiyemiyordum, serum takıyorlardı sürekli hastanedeydim
Merak etme geçer kuzum, şimdi yeni başladınız ya hevesli normal :)

Sana birsey diyimmi cici benim esimde okadar inanmistiki hemen ilk ay bebegmz olacagna ve oylede oldu bence senin esinde cok inaniyor bu ay mutlu haber gelecek sanirim
Biz 12 bucuk civari cekirdek ailecek kahvalti keyfi yapabildik esim gecen ctesi pazar ve sali gunu resmi tatil dahil calisti 15 gundur izinsizdi yani bugun de korkarimki grip oluyor gibi ...
Kahvalti sonrasi az biraz uyudu simdi biraz dolasmaya cikacagiz bakalim hava da soguk ama cockla ne kdr dolasabiliriz bakalim
Sende biraz islerini hallet dinlen esin gelnce onla vakit gecirirsin rahatca yarin sende ise gideceksin esinde gec geliyor ama olmassa gunduz biraz uyku depola

Benden vazgeçer de çocuktan vazgeçmez gibi bir hissiyata kapıldım nedense yazdığını okurken tosyam
Kaçıncı aya kadar zor geçti hamileliğin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…