Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söylesene oğlakla Terazinin birleşimi ne oluyor
Düşünelim
Terazi adaletiyle bilinir.
Duruşu olan insanlardır.
Cıvık olmazlar mesafelidirler ama herkesin işine koşturmayı çok severler.
Oğlak herhangi bir duyguya sahip olmayan bir burç olduğu için
Oğlak+terazi= terazi eder
0+1=1 gibi düşün

Uffff yeni yeni kurallar ne güzel sürekli alıyoduk banane bananeeee

Oğlaklar duygusuz değil, duygularını öyle her yerde göstermezler sadece evet baya bana benziyor bu terazi, adaletliyimdir adalet bakanlığında çalışmamdan da belli zaten

Uffff yeni yeni kurallar ne güzel sürekli alıyoduk banane bananeeee☹☹☹
Nereye alıyodun.
Profilin kapalı diye kaçtır top sektirir gibi sektirdim senin ödülünü, hep başkalarına aktı gitti

Oğlaklar duygusuz değil, duygularını öyle her yerde göstermezler sadece evet baya bana benziyor bu terazi, adaletliyimdir adalet bakanlığında çalışmamdan da belli zaten
Allah
Ben sana eski flörtüm tıpçıyı anlattım mı. Ama akrep olan kanlım, baş düşmanım tıpçı değil ikisini karıştırmayın
Bu oğlak olan tıpçı kampüste görmüş beni sorup soruşturmuş adımı bulmuş faceden eklemiş.
Neyse buluştuk, çocuğun ağzını bıçak açmıyor
Böyle 2 3 sefer buluştuk. Çocuk her defasında sanki ben eklemişim, ben davet etmişim gibi davranıyor. 0 duygu, 0 mimik.
En sonunda biz görüşmeyelim dedim tamam dedi hala mimik yok çocukta
Kimse bana oğlakların duyguları olduğunu iddia edemez bu deneyimden sonra
Tabi birde babam oğlak
Sen tamamen teraziden almışsın özelliklerini tosyam dediğin gibi adliyede çalışmandan da belli

Hahahaah yok valla ben öyle değilim ama oğlak erkeklerde bir tuhaflık var orası kesin o ne biçim tipmiş sanki sen yalvarmissin

Hahahaah yok valla ben öyle değilim ama oğlak erkeklerde bir tuhaflık var orası kesin o ne biçim tipmiş sanki sen yalvarmissin
Mal gibi oturuyordu karşımda sadece
Koy paranormal activity'e baş rolde oynar

Yeni ödül kuralı isabetli oldu ballı lokmam
Ben bugün sbh kalktım duş,saç düzleştirme,makyaj üçlüsünden sonra eve giriştim,kahvaltı sonrası çamaşır atıp yikayip serdim,ayriyeten esarplarimi da elde yıkayıp astım,evi topladım banyoyu yıkadım, derin dondurucuyu temizledim yerleştirdim derken pil bitti,temizlik günüydü bugün yani şimdi de oturdum ama kahve yapsam mı diye düşünüyorum işte öyle geçti bugünüm,bu kadar düz

Gururla söylüyorum ki teraziyim

Hahahah tehlikeli mesajlar nego eşin de başakti dimi?

Belli oldu şimdi iyi benim kizim da senin gibi titiz düzenli olur inşallah, şimdiden elinde bez toz alıyor
Anne demeden gırgır demeyi öğrendi.
Ha ha aferin ona, bir temizlik neferi kolay yetişmiyor
Hahahah tehlikeli mesajlar nego eşin de başakti dimi?
Evet canım ama başağın uyuşuk dağınık modeli o

Ha ha aferin ona, bir temizlik neferi kolay yetişmiyor

Evet canım ama başağın uyuşuk dağınık modeli o

Benim kardeşim de öyle kirli çamaşırlarını götürüp kirli sepetinin üstüne bırakır kapağını kaldırıp içine atmaz ruh hastası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…