- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.941
DüşünelimSöylesene oğlakla Terazinin birleşimi ne oluyor
Uffff yeni yeni kurallarGünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Herkese mutlu pazarlar
Kocanızla çoluğunuzla çocuğunuzla harika bir gün geçirin kertenkelelerim
Benim geyşama bu haftasonu izin vurmadı. 2 gün üst üste çalışmanın kötü yanlarından biri de bu. Cumartesi pazara çalışma günü denk gelebiliyor. Koca haftasonunu 3lü'de tek başıma yayılarak geçirdim
-------
Kuzularım topiğe getirdiğim yeni ödül kuralını dün yazmıştım ama bugün toplu etiketle yeniden yazayım görmeyenler olmuştur.
Bundan böyle ödül 5K da bir kazanılacak. 45K, 50K, 55K şeklinde 5'in katlarına denk gelenler ödül sahibi olacak.
Üye ve muhabbet çoğalması dolayısıyla sayfalar çok hızlı ilerlediği için bu kararı verdim.
ÖNEMLİ= Yeni üyeler ve profili kapalı üyeler ödülden faydalanamayacak. Bir kişi 2 kere üst üste kazanamayacak.
--------
Hadi bakalım alalım pazar planlarını
(Etiketler aşağıdadır)
Düşünelim
Terazi adaletiyle bilinir.
Duruşu olan insanlardır.
Cıvık olmazlar mesafelidirler ama herkesin işine koşturmayı çok severler.
Oğlak herhangi bir duyguya sahip olmayan bir burç olduğu için
Oğlak+terazi= terazi eder
0+1=1 gibi düşün
Nereye alıyodun.Uffff yeni yeni kurallarne güzel sürekli alıyoduk banane bananeeee☹☹☹
Sırıdın ılmıdığını ilk gindin ınlımıştımSıradan olmadığını ilk günden anlamıştım 🕶🕶
AllahOğlaklar duygusuz değil, duygularını öyle her yerde göstermezler sadeceevet baya bana benziyor bu terazi, adaletliyimdir adalet bakanlığında çalışmamdan da belli zaten
Allah
Ben sana eski flörtüm tıpçıyı anlattım mı. Ama akrep olan kanlım, baş düşmanım tıpçı değil ikisini karıştırmayın
Bu oğlak olan tıpçı kampüste görmüş beni sorup soruşturmuş adımı bulmuş faceden eklemiş.
Neyse buluştuk, çocuğun ağzını bıçak açmıyor
Böyle 2 3 sefer buluştuk. Çocuk her defasında sanki ben eklemişim, ben davet etmişim gibi davranıyor. 0 duygu, 0 mimik.
En sonunda biz görüşmeyelim dedim tamam dedi hala mimik yok çocukta
Kimse bana oğlakların duyguları olduğunu iddia edemez bu deneyimden sonra
Tabi birde babam oğlak
Sen tamamen teraziden almışsın özelliklerini tosyam dediğin gibi adliyede çalışmandan da belli
Mal gibi oturuyordu karşımda sadeceHahahaah yok valla ben öyle değilim ama oğlak erkeklerde bir tuhaflık var orası kesino ne biçim tipmiş sanki sen yalvarmissin
Sırıdın ılmıdığını ilk gindin ınlımıştım
Yeni ödül kuralı isabetli oldu ballı lokmamGünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Herkese mutlu pazarlar
Kocanızla çoluğunuzla çocuğunuzla harika bir gün geçirin kertenkelelerim
Benim geyşama bu haftasonu izin vurmadı. 2 gün üst üste çalışmanın kötü yanlarından biri de bu. Cumartesi pazara çalışma günü denk gelebiliyor. Koca haftasonunu 3lü'de tek başıma yayılarak geçirdim
-------
Kuzularım topiğe getirdiğim yeni ödül kuralını dün yazmıştım ama bugün toplu etiketle yeniden yazayım görmeyenler olmuştur.
Bundan böyle ödül 5K da bir kazanılacak. 45K, 50K, 55K şeklinde 5'in katlarına denk gelenler ödül sahibi olacak.
Üye ve muhabbet çoğalması dolayısıyla sayfalar çok hızlı ilerlediği için bu kararı verdim.
ÖNEMLİ= Yeni üyeler ve profili kapalı üyeler ödülden faydalanamayacak. Bir kişi 2 kere üst üste kazanamayacak.
--------
Hadi bakalım alalım pazar planlarını
(Etiketler aşağıdadır)
Gururla söylüyorum ki teraziyimDüşünelim
Terazi adaletiyle bilinir.
Duruşu olan insanlardır.
Cıvık olmazlar mesafelidirler ama herkesin işine koşturmayı çok severler.
Oğlak herhangi bir duyguya sahip olmayan bir burç olduğu için
Oğlak+terazi= terazi eder
0+1=1 gibi düşün
Yükseleni başak olan bir teraziyimBaşak mı bu nego yaa
Yükseleni başak olan bir teraziyim
Dün eşim çikolata getirmiş eti karam gurme, üstünde yılın romantiği yazıyor, sırıtarak veriyor. Bende boş boş baktım kim bu romantik diye, pu ha ha çok bozuldu
Öbür çikolata da eti aşk tadında.
Bana mesaj vermek istedi galiba
İyi yaptın bide marifetmiş gibi söylüyorsunNereye alıyodun.
Profilin kapalı diye kaçtır top sektirir gibi sektirdim senin ödülünü, hep başkalarına aktı gitti
Ha ha aferin ona, bir temizlik neferi kolay yetişmiyorBelli oldu şimdiiyi benim kizim da senin gibi titiz düzenli olur inşallah, şimdiden elinde bez toz alıyor
Anne demeden gırgır demeyi öğrendi.
Evet canım ama başağın uyuşuk dağınık modeli oHahahah tehlikeli mesajlar negoeşin de başakti dimi?
Ha ha aferin ona, bir temizlik neferi kolay yetişmiyor
Evet canım ama başağın uyuşuk dağınık modeli o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?