- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.961
Ayyy aynı aynıBenim kardeşim de öylekirli çamaşırlarını götürüp kirli sepetinin üstüne bırakır kapağını kaldırıp içine atmaz ruh hastası
Ben daha anca kahvaltı ettim amma şey yapmışsın seksü şempazemYeni ödül kuralı isabetli oldu ballı lokmam
Ben bugün sbh kalktım duş,saç düzleştirme,makyaj üçlüsünden sonra eve giriştim,kahvaltı sonrası çamaşır atıp yikayip serdim,ayriyeten esarplarimi da elde yıkayıp astım,evi topladım banyoyu yıkadım, derin dondurucuyu temizledim yerleştirdim derken pil bitti,temizlik günüydü bugün yanişimdi de oturdum ama kahve yapsam mı diye düşünüyorum işte öyle geçti bugünüm,bu kadar düz
Tanımlıyorum:Ulan bide yay burcunu tanimlayin gıı
Sübliminal mesajlar hep bunlar. Nerede görsem tanırımDün eşim çikolata getirmiş eti karam gurme, üstünde yılın romantiği yazıyor, sırıtarak veriyor. Bende boş boş baktım kim bu romantik diye, pu ha ha çok bozuldu
Öbür çikolata da eti aşk tadında.
Bana mesaj vermek istedi galiba
Anlatıyorum sago hocam, hiç susmuyorum
Alnına mı yazayım şiirleri.İyi yaptın bide marifetmiş gibi söylüyorsun
Yemem ben o mesajları hey yavrum heySübliminal mesajlar hep bunlar. Nerede görsem tanırım
Alnına mı yazayım şiirleri.
Kendi duvarına yaz beni de etiketle nolmussssAlnına mı yazayım şiirleri.
Sende enişteye bunlardan bulmalısın benceYemem ben o mesajları hey yavrum hey
Hem profili kapalı hem yazmıyorum diye trip atıyor welcome to the zebra worldSırtına. Çizgili a4 gibi
Hem profili kapalı hem yazmıyorum diye trip atıyor welcome to the zebra world
Afiyet olsun canım,eşim sbh 9da nöbetten geldi kapıyı çalınca uyandım,geri de uyuyamadım kalktım,o uyudu iki saat dinlendi kalktı balığa gittiBen daha anca kahvaltı ettim amma şey yapmışsın seksü şempazem
Kalkıp bir ev süpürüp vileda yapasım var. Ama geyşa yarın ben yaparım dedi ona mı yıksam diyorum bir yandan
Eşin evde mi kuzum.
Hahah çok mantıklı doğrudur balım cilvenaz da eşittir benTanımlıyorum:
Yay= cilvenaz
Başka söze gerek yok
He vallahhhDiyete başladık bazı garip davranışlarımız olabilir idare edin bizi gardaş
Tabe.Kendi duvarına yaz beni de etiketle nolmussss
Yani nolmus su çizgiliye ayrımcılık yapsanTabe.
Ben bunu daha önce nasıl düşünemedim ki.
Şiirin yanında kuzu poposunda haşlanmış patlıcan yatağında marine edilmiş Cafe de paris soslu dana antrikot eşliğinde servis edilmiş ıstakoz soslu balık havyarı da ister misin?
Ya aslında çok güzel kıyarım daAfiyet olsun canım,eşim sbh 9da nöbetten geldi kapıyı çalınca uyandım,geri de uyuyamadım kalktım,o uyudu iki saat dinlendi kalktı balığa gittisözde AVM gezip biseyler alicaktik o iş yarına kalmış oldu, kuzenleri ve abisi aklını çeldi benim ponçik kocaciğumun bende giriştim temizliğe işte bitirip kurtuldum darısı sana ama bence geysaya yazık be cicim hemen bı süpürüp Vileda ativer yerlere adam o kdr çalışıp yoruluyor kıyamazsin bence sen
Hahah çok mantıklı doğrudur balım cilvenaz da eşittir ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?