- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.981
Ben seni ayrıcalıklı olarak rehin alıcam yakında.Yani nolmus su çizgiliye ayrımcılık yapsan
Nerde senin adamYarım saattir ağlayan çocuğumun babamı istiyorum demesine sebep olan kocam kişisine selam ederim
Yani nolmus su çizgiliye ayrımcılık yapsan
Hoşgeldin diloşum.Ben şimdi mola verdim canlarım bugün evde kuran okundu yemek fln hazırlandı baya kalabalıktı anca işin içinden cikabildim ufak bir mola verdim ve geri işimin başına dönücem kızları
Ula artık rehin almayı bırak vurda bitsin bu hasretBen seni ayrıcalıklı olarak rehin alıcam yakında.
Güller eşliğinde.
Kolay gelsin canım fazla yorma kendini, Allah kabul etsin,kabri nur mekanı cennet olsun inşallahBen şimdi mola verdim canlarım bugün evde kuran okundu yemek fln hazırlandı baya kalabalıktı anca işin içinden cikabildim ufak bir mola verdim ve geri işimin başına dönücem kızları
Ula artık rehin almayı bırak vurda bitsin bu hasretBen seni ayrıcalıklı olarak rehin alıcam yakında.
Güller eşliğinde.
Otoparkta arabayla uğraşıyo
Ula artık rehin almayı bırak vurda bitsin bu hasret
Aslan burcusu musun?Eki Görüntüle 2550791
En sevdiğim burcumun fincanı
Aynen cicim benim de için daralır dağınık olunca evYa aslında çok güzel kıyarım da
Ruhum daralıyor dağınıklıkta, kalkıp halledeyim etrafı.
Oo alışveriş mi vardı seksü şempazem. Ciciler mi alacaksın
Türk erkeği milli pazar aktivitesi. Ne denir ki bonusum. Sal çocuğu yanına bari.
Sağol bitanemKolay gelsin canım fazla yorma kendini, Allah kabul etsin,kabri nur mekanı cennet olsun inşallah
Merhaba kuuzmHoşgeldin diloşum.
Nasılsın daha iyi hissediyor musun kendini?
Aslan burcusu musun?
Töre möre bilmem benAyrımcılık mı senin aç karnın ne der ula törede yok ayrımcılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?