Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız çocuğu olacaklar bakabilir diyorsun yani.
O kiraz dudaklara fotoşopla kendi elcağızlarımla kırmızı ruj sürdüm ben
ayy kız çocuğu olacaklar da bakmasa mı acabaa her yerler seksii seksii kızlar olacak Ciciimm Bilemedim

Ama ben en çok kaşlarını ve dişlerinii beğeniyorum.

Sultan papağanlarını çok severim. Şu beyaz olanlar di mi?
Kafalarında tüy var uzun.

bizimki sarı, eşim sarıları çok seviyordu yıl dönümümüzde aldım çok sevindi, yaklaşık 7 aydır bizimle böyle bişey yok yaa tam bir sevgi yumağı, habire kafasını sevmemizi istiyor

ayy kız çocuğu olacaklar da bakmasa mı acabaa her yerler seksii seksii kızlar olacak Ciciimm Bilemedim

Ama ben en çok kaşlarını ve dişlerinii beğeniyorum.
Hmmm seni seni.
Başka nerelerimi beğenirsin, neden ben, anlatsana biraz

Hoşgeldin tosi
Aşkınızı giderdin mi kv ile

Çok güzel
Doğumdan sonra yine boyarsın gülparem

Ohoo hemde nasıl.
Sahillere yayıla mayıla okuyorlar

ya bende ortaokuldan beri hep okurum ama son 3 senedir falan kendi kütüphanem için biriktiriyorum öncesinde hep hediye ederdim, düşünüp düşünüp hediye ettiğim kitaplarıma iç Çekiyorum şu an

Hoşgeldin tosi
Aşkınızı giderdin mi kv ile

Çok güzel
Doğumdan sonra yine boyarsın gülparem

Ohoo hemde nasıl.
Sahillere yayıla mayıla okuyorlar

Giderdik giderdik kızıma güzel bir oda yapmış sağolsun oyuncaklar, yatak, kıyafetler

Yaaaa yerim onu ben çok datluuuu
Yalnız arka planda o ses Türkiyeyi görüp, ana bugün oses vardı dimi haykırışı eşliğinde televizyonu açmam

benim de vardı sultan papağanım. Hastalandı. Ne yaptıysak iyileşemedi, kurtaramadık. Şimdi tekrar cesaret edemiyorum o yüzden.
Mayıs ayında aldık haziran ayında çok hastalandı öldü sandık hatta, veteriner veteriner dolaştırdık serumlar ilaçlar vitaminler ayağa kalktı, dışkısından ve filmlerinden anlaşılan pankreası iltihaplanmış ve en çok kuşlar pankreasından ölüyormuş iyileşmez dediler ama başında ne dualar okudum işten 2 gün izin aldım habire ağlıyordum başında 1 ayda nasıl alıştırdı kendine.. çok şükür iyileşti, gerçekten ölse bende alamazdım kötü bir tecrübe biraz zaman ister daha çok mu yeni öldü

Yaaaa yerim onu ben çok datluuuu
Yalnız arka planda o ses Türkiyeyi görüp, ana bugün oses vardı dimi haykırışı eşliğinde televizyonu açmam

hahaha yok biz eşimle Mesut Süreye bayılıyoruz, onun ilişki testlerinden biri açıktı

ya bende ortaokuldan beri hep okurum ama son 3 senedir falan kendi kütüphanem için biriktiriyorum öncesinde hep hediye ederdim, düşünüp düşünüp hediye ettiğim kitaplarıma iç Çekiyorum şu an
Bende çok severim okumayı büşom. Kütüphane bende kurdum ama yerim kalmadı yeni bir kitaplık alana kadar kitap da alasım gelmiyor
Tarz olarak fantastik kitaplar dışında hepsini severim herhalde. Bide klasiklerle malesef barışamadım.

Cerrah a başlıyorum
e 10 yılda bir kitap konularına dair zevklerim değişiyor
Mesela evlenmeden önce aşk, romantizm,biyografi severdim şimdi kan, polisiye, gerilim, korku seviyorum
Sende bu dehşetsevicilik eşine bağlı gelişmiş olabilir brom

Oyy bu nasıl güzellik böyle memnun oldum güzel guş anan bana hoşbuldum demedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…