- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.121
ayy kız çocuğu olacaklar da bakmasa mı acabaaKız çocuğu olacaklar bakabilir diyorsun yani.
O kiraz dudaklara fotoşopla kendi elcağızlarımla kırmızı ruj sürdüm ben
Sultan papağanlarını çok severim. Şu beyaz olanlar di mi?bitki sayılarımız aynıymışbizimde 1 sultan papağanı 1 muhabbet kuşumuz var evcil hayvan olarak
Sultan papağanlarını çok severim. Şu beyaz olanlar di mi?
Kafalarında tüy var uzun.
Sultan papağanlarını çok severim. Şu beyaz olanlar di mi?
Kafalarında tüy var uzun.
Hoşgeldin tosi
Çok güzelKoyu kestane saçım. Fındık kabuğuna boyardim 4 5 yıl önce
Ohoo hemde nasıl.bende katiller çetesinin 5.kitabındayım öneririm sana o zaman canım, kitap kurtları mı var burda benim gibii
Hmmm seni seni.ayy kız çocuğu olacaklar da bakmasa mı acabaaher yerler seksii seksii kızlar olacak Ciciimm Bilemedim
Ama ben en çok kaşlarını ve dişlerinii beğeniyorum.
benim de vardı sultan papağanım. Hastalandı. Ne yaptıysak iyileşemedi, kurtaramadık.bitki sayılarımız aynıymışbizimde 1 sultan papağanı 1 muhabbet kuşumuz var evcil hayvan olarak
Hoşgeldin tosi
Aşkınızı giderdin mi kv ile
Çok güzel
Doğumdan sonra yine boyarsın gülparem
Ohoo hemde nasıl.
Sahillere yayıla mayıla okuyorlar
Hoşgeldin tosi
Aşkınızı giderdin mi kv ile
Çok güzel
Doğumdan sonra yine boyarsın gülparem
Ohoo hemde nasıl.
Sahillere yayıla mayıla okuyorlar
hmm yok yok Cicim vazgeçtiiim
Yaaaa yerim onu ben çok datluuuubizimki sarı, eşim sarıları çok seviyordu yıl dönümümüzde aldım çok sevindi, yaklaşık 7 aydır bizimle böyle bişey yok yaa tam bir sevgi yumağı, habire kafasını sevmemizi istiyor
Eki Görüntüle 2550874
Mayıs ayında aldık haziran ayında çok hastalandı öldü sandık hatta, veteriner veteriner dolaştırdık serumlar ilaçlar vitaminler ayağa kalktı, dışkısından ve filmlerinden anlaşılan pankreası iltihaplanmış ve en çok kuşlar pankreasından ölüyormuşbenim de vardı sultan papağanım. Hastalandı. Ne yaptıysak iyileşemedi, kurtaramadık.Şimdi tekrar cesaret edemiyorum o yüzden.
bizimki sarı, eşim sarıları çok seviyordu yıl dönümümüzde aldım çok sevindi, yaklaşık 7 aydır bizimle böyle bişey yok yaa tam bir sevgi yumağı, habire kafasını sevmemizi istiyor
Eki Görüntüle 2550874
Yaaaa yerim onu ben çok datluuuu
Yalnız arka planda o ses Türkiyeyi görüp, ana bugün oses vardı dimi haykırışı eşliğinde televizyonu açmam
Yaaa bu ne güzel birşey böyle
Bende çok severim okumayı büşom. Kütüphane bende kurdum ama yerim kalmadı yeni bir kitaplık alana kadar kitap da alasım gelmiyorya bende ortaokuldan beri hep okurum ama son 3 senedir falan kendi kütüphanem için biriktiriyorum öncesinde hep hediye ederdim, düşünüp düşünüp hediye ettiğim kitaplarıma iç Çekiyorum şu an
çok güzel hemde bi ötüşü var, izmir marşının piyano versiyonunu dinlettik 1 haftada kaptı, onunla uyandırıyor bizi sabahları
Olmaz mıbende katiller çetesinin 5.kitabındayım öneririm sana o zaman canım, kitap kurtları mı var burda benim gibii
Sende bu dehşetsevicilik eşine bağlı gelişmiş olabilir bromCerrah a başlıyorum
e 10 yılda bir kitap konularına dair zevklerim değişiyor
Mesela evlenmeden önce aşk, romantizm,biyografi severdim şimdi kan, polisiye, gerilim, korku seviyorum
bizimki sarı, eşim sarıları çok seviyordu yıl dönümümüzde aldım çok sevindi, yaklaşık 7 aydır bizimle böyle bişey yok yaa tam bir sevgi yumağı, habire kafasını sevmemizi istiyor
Eki Görüntüle 2550874
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?