- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.101
Bak kim var listedeYazdır tabi o da ayrı heyecan
İyi geceler negom.Şarjım bitti, kocam da geldi. İyi akşamlar size
ayyy Cicii benn heyecanlandıım yaa =)
Ne renk saçın, ne renge boyardın gülparem.Ben de hep boyardim çocuk olunca boyatilmiyor tabi. Ama özlemedim değil ☺
Kuzum rossa aramızdan biri nasılsın demiştiŞu gizemli hallerinle beni daha nasıl etkiliyorsun bir bilsen
İyi değilim duşa giricem sabahtan beri kendimi ikna edemedim
Sen nasılsın brom
Benim neyim eksik bende girerim tabi listelereayyy Cicii benn heyecanlandıım yaa =)
Kaçırmışımm
O ben değilim brom hatta ilk defa duydum ama baya iyiymiş nasıl kaçırmışım yav.Kuzum rossa aramızdan biri nasılsın demişti
Ben de alıntılayıp hamile falan işte demiştim
Anammm gümbürtü koptu sonrasını hatırlamıyorum
Hamile misin falan sorularını hayır değilim diye yanıtlamıştım tüm gün
İyiyim brom, sizden kopabilirsem şayet bugün çimlerin üzerinde depoladığım enerjimi kitaplarıma gömülerek atmak istiyorum. Alırsın duşunu elbet
Benim neyim eksik bende girerim tabi listelere
Listedeki duruşa da bak, hamileler bu güzelliği görüp doğurmaz inşallah
Koptum
Olsun o da tutmaya başlar yakında. Yılmadan devam etsin. İstek var hırs var başarı da yakındır
Özdilekte dantelli paspas hiç görmedim seksü şempazem. Genelde düz modeller olur. Ben en son şunu aldım Özdilekten, çok memnundum
Eki Görüntüle 2550831
Eski banyom krem tonlarıydı çok güzel uymuştu. Şimdi ki evimde ebeveyn banyosu krem orada kullanabilirim ama misafir banyosu gri.
Benimde gri paspas almam lazım.
Ulan negom @Negohatun şu domestos kokulu tavsiyelerinle bir ben huzur bulamadım. Bu kadar üşengeç olmayı ben seçmedim
Büşra kuzusu bende 26 yaşımdayım. Birkaç ay önceye kadar bende 25 idim de kayıp gitti ellerimden
Öğretmenim.
Bursada görev yapıyoruz.
Polis eşiyim ()
5 yıllık evli.
Totalde 0 çocuk 1 kedi 9 bitki sahibiyim.
Özelliklerim böyle
Cerrah a başlıyorumO ben değilim brom hatta ilk defa duydum ama baya iyiymiş nasıl kaçırmışım yav.
Yanlış anlaşılmalı bir durum olduysa kesinByNkoaLa tur
Vallahi depoladın enerjini bugün.
Yaşıyorsunuz bu hayatı be
Hangi kitaba gömüleceksin bakalım
Kız çocuğu olacaklar bakabilir diyorsun yani.gir tabii Ciciiimm =)))
erkek çocuğu olacaklar bakmasın lütfenzira daha dünyaya gözlerini açar açmaz bir çift badem göz, sırma saç, kiraz dudaklara râm olacaklar
hoşgeldiiiin =)Ay ben geldimm, herkese merhabalarrr
Büşra ben 25 yaşındayım topiğinize Mersinden katılıyorum
B Brunello Cicinelli 'nin davetlisiyimm
Koyu kestane saçım. Fındık kabuğuna boyardim 4 5 yıl önceNe renk saçın, ne renge boyardın gülparem.
Paspasın bundan haberi yok ama ben demin Google da bakarken şu paspasa sahip olmak istedimKuzum benimde gri banyo. Bu renk ve mor renk kullanıyorum.
Birde siyah istiyorumda ona sıra gelmiyor madam cocodan almıştım morlarımı çok severek kullanıyorum.
Ay ben geldimm, herkese merhabalarrr
Büşra ben 25 yaşındayım topiğinize Mersinden katılıyorum
B Brunello Cicinelli 'nin davetlisiyimm
Ben beğenmedim operayı
Paspasın bundan haberi yok ama ben demin Google da bakarken şu paspasa sahip olmak istedim
Eki Görüntüle 2550873
Cerrah a başlıyorum
e 10 yılda bir kitap konularına dair zevklerim değişiyor
Mesela evlenmeden önce aşk, romantizm,biyografi severdim şimdi kan, polisiye, gerilim, korku seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?