Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ben geldimm, herkese merhabalarrr
Büşra ben 25 yaşındayım topiğinize Mersinden katılıyorum
B Brunello Cicinelli 'nin davetlisiyimm
Hoşgeldin Büşracan
Büşra kuzusu ile demin ben gebeliğe hazırlık topiğinde batımla satımı yazdırmaya çalışırken tanıştık, hangisi bat hangisi sat sağolsun bana tarif edip yoluma ışık tuttu
Kendisi topiğimizi beğeniyormuş ( )
Bende niye gelmiyorsun madem beğeniyorsun dedim (beyin bedava)
O da gelmiş sağolsun
Hoşgeldin topiğimize öyleyse
Kendini tanıt, seni tanımak isteriz

O

Oo hoş geldin temizlik sayfamdan biri daha
Tanıdıklar çıkıyor desene negom
Bizde kendisiyle gebelik topiğinde tanıştık.
2 deneme yaptım ya batımı satımı yazdırmasam çatlardım

tabi ki daha detaylı tanıtayımm
Adım Büşra, 15 aylık evliyim, 25 yaşındayım, Mersinde yaşıyorum aslen Ankaralıyım, kamu kurumunda inşaat mühendisi olarak görev yapıyorum

Ana tarayıcı yapmadığım için sorun yok
Öteki türlü kullanmadığım için bişey diyemem
Bende ana tarayıcı yapmadım, denemek için indirdim alışamadım. Şimdilik böyle iş görüyor bakalım

tabi ki daha detaylı tanıtayımm
Adım Büşra, 15 aylık evliyim, 25 yaşındayım, Mersinde yaşıyorum aslen Ankaralıyım, kamu kurumunda inşaat mühendisi olarak görev yapıyorum
evett Negohatun hocamın sayfasını da geçen hafta keşfettim ödevleriyle huzur buluyorum ev tertemiz oluyor merhabalar sizede hocam
Ulan negom Nego şu domestos kokulu tavsiyelerinle bir ben huzur bulamadım. Bu kadar üşengeç olmayı ben seçmedim
Büşra kuzusu bende 26 yaşımdayım. Birkaç ay önceye kadar bende 25 idim de kayıp gitti ellerimden
Öğretmenim.
Bursada görev yapıyoruz.
Polis eşiyim ( )
5 yıllık evli.
Totalde 0 çocuk 1 kedi 9 bitki sahibiyim.
Özelliklerim böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…