Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çalışıyorum kuzum 3 senemi doldurdum kamu kurumunda çalıışıyorum ama taşeronum yani memur değilim eşimle birlikte yüksek lisans yapıyoruz tez senemizdeyiz akademisyenlik istiyoruz ikimizde nasip olursa
Aa süpermiş
Bende yüksek lisansımı yeni bitirdim sayılır. Hala travmayı üstümden atamadım.
Çok zor bi süreç

Aa süpermiş
Bende yüksek lisansımı yeni bitirdim sayılır. Hala travmayı üstümden atamadım.
Çok zor bi süreç

off hemde nasıl ders dönemi çok feciydi, çok şükür tez dönemi rahat gibi ama tabi daha yeni başladık

Kızlar saç düzleştirmeyle ilgili bişeyler yazmışsınız tam üstüne denk geldi valla annemle keratin maskesi yaptık birbirimize, saçı dümdüz yapandan, daha şimdi yıkadım diğer topikte kızlara atmıştım isteyen olursa nasıl yaptığımızı falan anlatrım çok pratik kuaförlerde çok pahalı

Nasıl oluyor o ya ben de yapayım

Hangi yollardan saptiniz da geldiniz zor oldu mu
Ya bizim gebelik topiğimiz vardı, B Brunello Cicinelli oraya geldi, topiğini önerdi bizde geldik @D1DEM ile bi bakınalım dedik çok aktif çok eğlenceli biyermiş
Teşekkür ederiz büşom, hep hep bekleriz
Evet rosum inanılmaz ama gerçek
Bende batımı satımı tablolara eklettim, artık benim de batım var
Ay burda herkesler öğretmenmiş
Çoğunluk öyle, tesadüf

Kayınvalidem (kod adı; Yakuza) sanırım buralarda tahmin ettiğimden daha fazla ünlü
Benim meslek güzel de eşimin (kod adı; geyşa) mesleği için aynı şeyi söyleyemeyebilirim
Bak saat kaç oldu hala yok.
Gece 12 de şubeden anca çıkacaklarmış o da belki.
Bu şartlar altında ben nasıl üreyeceğim didoş söyle bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…