- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.261
Resmini bile attım
Canim sabahlari yapabiliyosaniz sabahlari yapinn sabah daha iyi erkek dinc ve spermler kaliteli oluyo sabahlarıKayınvalidem (kod adı; Yakuza) sanırım buralarda tahmin ettiğimden daha fazla ünlü
Benim meslek güzel de eşimin (kod adı; geyşa) mesleği için aynı şeyi söyleyemeyebilirim
Bak saat kaç oldu hala yok.
Gece 12 de şubeden anca çıkacaklarmış o da belki.
Bu şartlar altında ben nasıl üreyeceğim didoş söyle bakalım
Kızlar saç düzleştirmeyle ilgili bişeyler yazmışsınız tam üstüne denk geldi valla annemle keratin maskesi yaptık birbirimize, saçı dümdüz yapandan, daha şimdi yıkadım diğer topikte kızlara atmıştım isteyen olursa nasıl yaptığımızı falan anlatrım çok pratikkuaförlerde çok pahalı
Aaa çok hoşşşşhemen anlatayım önce fotoğrafı atayım
Bu ilk keratin maskeli hali
Eki Görüntüle 2550895
Buda yıkandıktan sonra daha şimdi çektirdim eşime, yıkadım kuruttum hiç düzleştirme yok
Eki Görüntüle 2550893
Gel mandalinamı bölüşelimAcıkma saatlerim
Gel mandalinamı bölüşelim
Yok be didoşum nerdeCanim sabahlari yapabiliyosaniz sabahlari yapinn sabah daha iyi erkek dinc ve spermler kaliteli oluyo sabahları
Benimde vallah benimdeeee midem yanıyo suanAcıkma saatlerim
Biz 2016 yılında annemle kuaför bir tanıdığımıza yaptırdık brezilya fönü diye geçiyor kuaförlerde, akrabamız olunca bize çok uyguna yaptı normalde 300-500 tl arası, orda ben baktım nova marka bişey kullanıyor internetten baktım anneme ertesi sene dedim ki bunların yaptığı bişey yok anne saçın her yerine sürüyorlar üzerine fön çekiyorlar, 2-3 gün boyunca kuaföre çağırıp üzerine fön çekiyorlar o keratini iyice saça yediriyorlar, bunu bizde yaparız dedim 2017 de biz annemle internetten 75 tl ye 1 litresini aldıkbizim ikimizin saçını yaptı artı olarak 2018 de de yaptı. Uygulanışı şu şekilde saçınızı boyar gibi her yerine fırça yardımıyla sürüyorsunuz sonra iyice tarıyorsunuz 10 dk falan güzelce kalıp gibi oluyor zaten o, yarım saat falan bekletip eğer fön çektirecek biri varsa ince ince tutamlarla fön çekin yoksa da, düzleştiriciyle ince ince üzerinden geçin, ilk attığım foto üstünden ilk geçilmiş hali, dün saat 14 gibiydi, ben dün akşam 20 gibi bir kez daha düzleştirdim bugün sabah kalkınca düzleştirdim ve bugün akşam 20 gibi düzleştirdim 22 de banyo yaptım kuruttum sonuç bu 2019 fiyatıda 115 tl internette, herkese öneririm benim saçım düze çok yakın ama çok kabarıyor o yüzden hem parlatıyor hem besliyor hem düzleştirmeme gerek kalmıyor diye çok seviyorum keratin maskesini, ay çok uzattım ama baya açıklayıcı oldu isteyenlere daha da detay verip yardımcı olurum
Ay fazla takilma olcagi varsa bi damla yeter yeterki olsunYok be didoşum nerde
Sabahları çok erken gidiyor.
Onun izin günlerinde de ben erken gidiyorum zaten.
Haftasonuna da izni çok denk gelmiyor.
Mesela bu haftasonu iki günde yoktu. Ben uyandığımda çoktan gitmiş oluyor.
Ben ürersem herkes ürer durun siz
Sende bendensinİyiyim canm
Mandalina yedim
Maskeyi uyguladıktan sonra yıkamadan mi duzlestirdiniz bir de ne kadar gidiyor bu dizlestirilmis halıBiz 2016 yılında annemle kuaför bir tanıdığımıza yaptırdık brezilya fönü diye geçiyor kuaförlerde, akrabamız olunca bize çok uyguna yaptı normalde 300-500 tl arası, orda ben baktım nova marka bişey kullanıyor internetten baktım anneme ertesi sene dedim ki bunların yaptığı bişey yok anne saçın her yerine sürüyorlar üzerine fön çekiyorlar, 2-3 gün boyunca kuaföre çağırıp üzerine fön çekiyorlar o keratini iyice saça yediriyorlar, bunu bizde yaparız dedim 2017 de biz annemle internetten 75 tl ye 1 litresini aldıkbizim ikimizin saçını yaptı artı olarak 2018 de de yaptı. Uygulanışı şu şekilde saçınızı boyar gibi her yerine fırça yardımıyla sürüyorsunuz sonra iyice tarıyorsunuz 10 dk falan güzelce kalıp gibi oluyor zaten o, yarım saat falan bekletip eğer fön çektirecek biri varsa ince ince tutamlarla fön çekin yoksa da, düzleştiriciyle ince ince üzerinden geçin, ilk attığım foto üstünden ilk geçilmiş hali, dün saat 14 gibiydi, ben dün akşam 20 gibi bir kez daha düzleştirdim bugün sabah kalkınca düzleştirdim ve bugün akşam 20 gibi düzleştirdim 22 de banyo yaptım kuruttum sonuç bu 2019 fiyatıda 115 tl internette, herkese öneririm benim saçım düze çok yakın ama çok kabarıyor o yüzden hem parlatıyor hem besliyor hem düzleştirmeme gerek kalmıyor diye çok seviyorum keratin maskesini, ay çok uzattım ama baya açıklayıcı oldu isteyenlere daha da detay verip yardımcı olurum
Benimde vallah benimdeeee midem yanıyo suan
Biz 2016 yılında annemle kuaför bir tanıdığımıza yaptırdık brezilya fönü diye geçiyor kuaförlerde, akrabamız olunca bize çok uyguna yaptı normalde 300-500 tl arası, orda ben baktım nova marka bişey kullanıyor internetten baktım anneme ertesi sene dedim ki bunların yaptığı bişey yok anne saçın her yerine sürüyorlar üzerine fön çekiyorlar, 2-3 gün boyunca kuaföre çağırıp üzerine fön çekiyorlar o keratini iyice saça yediriyorlar, bunu bizde yaparız dedim 2017 de biz annemle internetten 75 tl ye 1 litresini aldıkbizim ikimizin saçını yaptı artı olarak 2018 de de yaptı. Uygulanışı şu şekilde saçınızı boyar gibi her yerine fırça yardımıyla sürüyorsunuz sonra iyice tarıyorsunuz 10 dk falan güzelce kalıp gibi oluyor zaten o, yarım saat falan bekletip eğer fön çektirecek biri varsa ince ince tutamlarla fön çekin yoksa da, düzleştiriciyle ince ince üzerinden geçin, ilk attığım foto üstünden ilk geçilmiş hali, dün saat 14 gibiydi, ben dün akşam 20 gibi bir kez daha düzleştirdim bugün sabah kalkınca düzleştirdim ve bugün akşam 20 gibi düzleştirdim 22 de banyo yaptım kuruttum sonuç bu 2019 fiyatıda 115 tl internette, herkese öneririm benim saçım düze çok yakın ama çok kabarıyor o yüzden hem parlatıyor hem besliyor hem düzleştirmeme gerek kalmıyor diye çok seviyorum keratin maskesini, ay çok uzattım ama baya açıklayıcı oldu isteyenlere daha da detay verip yardımcı olurum
Ay ekran fotosu alıyorum bunu, çok teşekkürler
Maskeyi uyguladıktan sonra yıkamadan mi duzlestirdiniz bir de ne kadar gidiyor bu dizlestirilmis halı
Süt içemiyorum sevmiyorum tadınıYasakların yoksa az süt iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?