Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay fazla takilma olcagi varsa bi damla yeter yeterki olsun
Dimi
Aslında ben çok tereddütlüydüm tüm topik bilir herkesi fazlaca bunalttım bu süreçte
Aslında hala tereddütlüyüm eskisi kadar değil tabi.
Ama eşim aşırıdan da fazla derecede çocuk istiyor. Hatta delilik derecesinde
Adam markette bebek bezlerini sevip bağrına basıyor
Geçen gün bana hepimizi duyulandıran bir konuşma yaparak, ölmeden çocuğum olsun istiyorum ben polisim ne olacağım belli olmaz falan diye konuşup beni ikna etti.
Bindim bir alamete gidiyorum kıyamete
Sonrası işte senin listeye eklenmem ve kapanış

Ya çok güzel de ben sanki buna da üşenirim

ay benim kocamda öyle dediğin gibi çocuk çocuk çocuk ben tez yazarken hamile kalırsam ona yazdıracam zaten bu adamlardaki acele nedir bilemiyorum

ay benim kocamda öyle dediğin gibi çocuk çocuk çocuk ben tez yazarken hamile kalırsam ona yazdıracam zaten bu adamlardaki acele nedir bilemiyorum
Benimkinin çok belli aslında.
Hep kardeş istemiş kardeş yapmamışlar,tek çocuk.
Benle evlendi bende adama çocuk yapmadım 5 sene.
Onunki acele değil de gecikmişlik.
Delirdi sonunda bebek sevdasına
Tez yazarken bebek yapılır ama engel olmaz merak etme .

Kız nasıl balık tutma o öyle esine bı sorsana bı formülü numarası varsa eşimde öyle yapsın,belki tutar bizimki de
İstek var hırs varda,başarı yok ve olacağından ümidimiz de yok be cicim

Yaa bende Özdilekte bulamazsam Madame Coco yada English home gezip bakiyim bari ayyh benim banyo da genelde ahşap sarı tonları olurya öyle ama ben paspas takımı,havlu setleri,çöp kovası,fırçası, sabunluğu ve objeleriyle pembis bı banyoya çevirmeye calisiyorumnapim banyo kahveli sarılı diye öyle devam mı ediyim,ben renklendiriyim azcik dedim yatak odasında ki dusta kullandığım düz sadelerden,onl yüzden buraya süslü bisiler baktığım
Cici ne diyon yakuza seni birazcik sevse iyi eder kendi iyiliği için yani

ay inşallah hemencecik olurda hasreti biter adamcağızın

Yakuza duy bunları
Yada duyma aman aman eşhedü. Onca yaptığım dedikodu geldi gözümün önüne bir anda
Aynen pembeye çevirebilirsin seksü şempazem.
Dediğin yerlere de bak bakalım, alınca bize de atarsın resmini

Selam gebelik topiciginden arkadasim :))) bende geleyim dedim ne guzel herkes ogretmen demek burda. Esim öğretmen benimde. Evlendikten sonra sehir degisikligi yaptığım icinde tek cevrem esimin arkadaslari tum zumrelerden 5-10 arkadasim rahat vardır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…