- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.281
Favorilere ekledim
DimiAy fazla takilma olcagi varsa bi damla yeter yeterki olsun
Ya çok güzel de ben sanki buna da üşenirimne demekk yine bişey olursa burdayım
Yıkamıyorum canımm yıkamadan sürekli üzerinden düzleştiriciyle geçip o keratin maskesini saça yediriyoruznormalde kuaförler 3 gün yıkatmıyor ama çok aşırı yağlı görüntüsü oluyor benim saçım düze yakın olduğu için ben dün sabah yaptım 3-4 düzleştirmeyle bugün akşama yıkamam yeterli oldu, çok kıvırcık saçlı arkadaşlar gününü uzatabilir, yaptıktan 1 hafta sonra tekrarlayabilir aynı işlemleri
Bende bendeee
Dimi
Aslında ben çok tereddütlüydüm tüm topik bilir herkesi fazlaca bunalttım bu süreçte
Aslında hala tereddütlüyüm eskisi kadar değil tabi.
Ama eşim aşırıdan da fazla derecede çocuk istiyor. Hatta delilik derecesinde
Adam markette bebek bezlerini sevip bağrına basıyor
Geçen gün bana hepimizi duyulandıran bir konuşma yaparak, ölmeden çocuğum olsun istiyorum ben polisim ne olacağım belli olmaz falan diye konuşup beni ikna etti.
Bindim bir alamete gidiyorum kıyamete
Sonrası işte senin listeye eklenmem ve kapanış
Evde yokYanmayı tahinde keser 1 kaşık
Ya çok güzel de ben sanki buna da üşenirim
Benimkinin çok belli aslında.ay benim kocamda öyle dediğin gibi çocuk çocuk çocukben tez yazarken hamile kalırsam ona yazdıracam zaten bu adamlardaki acele nedir bilemiyorum
Kız nasıl balık tutma o öyleYapacaksın Bonus ne demek olmuyor, kendine bak. Kv anne vs yakın 4 saat idare ederler çocukları
Oo hangi 5 kilolar her tutmada onlara gidiyordu bir kere de eşim kapının önüne koymuş, abimgile söz vermiştim, aile apartmanı ya. Kv sen al temizle, gittim baktım balık yok, sordum amaa ben bize sandım aldım demişti, ayıklamadıklarını almıştım, nasıl sinir olmuştum. Yani bir değil beş değil kuzum defalarca yediler.
Ben olsam sağolsun kaynım tutmuş elinin emeği der sormadan veririm. O an kan beynime sıçradı iştenankörlüğe cidden gelemiyorum hiç.
Koca leğenle bir oluyor öyle iki üç balık değil yani.
İstek var hırs varda,başarı yok ve olacağından ümidimiz de yok be cicimKoptum
Olsun o da tutmaya başlar yakında. Yılmadan devam etsin. İstek var hırs var başarı da yakındır
Özdilekte dantelli paspas hiç görmedim seksü şempazem. Genelde düz modeller olur. Ben en son şunu aldım Özdilekten, çok memnundum
Eki Görüntüle 2550831
Eski banyom krem tonlarıydı çok güzel uymuştu. Şimdi ki evimde ebeveyn banyosu krem orada kullanabilirim ama misafir banyosu gri.
Benimde gri paspas almam lazım.
Cici ne diyonAllah
Müge anlı mı, neden bu hiç aklıma gelmemişti ki
Vallahi tüm gündür bekliyorum ama yok ortalıkta. @samdan neredesin yav.
İnşallah kaynanasını önce gözlerini sonra dişlerini en son tırnaklarını kerpetenle söküp 32 yerinden bıçakladıktan sonra kemiklerini satırla parçalara bölüp çöp poşetlerine doldurmak suretiyle kadını katletmemiştir
Süt içemiyorum sevmiyorum tadını
Yanmayı tahinde keser 1 kaşık
Kutsiş emmeye de gelmiyorsun gömmeye deEvde yok
Benimkinin çok belli aslında.
Hep kardeş istemiş kardeş yapmamışlar,tek çocuk.
Benle evlendi bende adama çocuk yapmadım 5 sene.
Onunki acele değil de gecikmişlik.
Delirdi sonunda bebek sevdasına
Tez yazarken bebek yapılır ama engel olmaz merak etme .
Hemen geldim nasılsın canımFeminas burası canım sende gel ❤
Ahahahahahah napim şimdi sucum ne evde olmaması benim suçum muKutsiş emmeye de gelmiyorsun gömmeye de
İyiyim canım sen nasılsın :) bu arada kendini tanıt topikçe tanıyalım seni :)Hemen geldim nasılsın canım
Yakuza duy bunlarıKız nasıl balık tutma o öyleesine bı sorsana bı formülü numarası varsa eşimde öyle yapsın,belki tutar bizimki de
İstek var hırs varda,başarı yok ve olacağından ümidimiz de yok be cicim
Yaa bende Özdilekte bulamazsam Madame Coco yada English home gezip bakiyim bariayyh benim banyo da genelde ahşap sarı tonları olurya öyle ama ben paspas takımı,havlu setleri,çöp kovası,fırçası, sabunluğu ve objeleriyle pembis bı banyoya çevirmeye calisiyorum napim banyo kahveli sarılı diye öyle devam mı ediyim,ben renklendiriyim azcik dedim yatak odasında ki dusta kullandığım düz sadelerden,onl yüzden buraya süslü bisiler baktığım
Cici ne diyonyakuza seni birazcik sevse iyi eder kendi iyiliği için yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?