Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok pis mağduru oynarım özellikle akrosa karşı
Hahahahshshsj
Neden Akros ?
özel bir sebebi var mı
Benim ki de minnoş ama benimkinin bir sebebi yok çok sevmiyor minnoş lafını ama bana göre bir mini mini minnoş o

çekemiyorlardır bacım, gebişken illa ki alınır kilo ki sen gaayet fit gebe kalmışsın, yani 60 bile bana göre gayet fit bir kilo yaniii

Bana baksana kendim sorup kendim cevaplıyorum buda zeki çevik ve akıllı bir patilihayat oluşumdan kaynaklanıyor teşekkürler
duymuştum da bir an bağdaştıramadım
İki dakka övme kendini bırak biz ovelim
Aslan burcu musun şaka şaka
Harikasın cidden kendi kendine cvbini buldigin için seni tebrik ediyorm :)

İki dakka övme kendini bırak biz ovelim
Aslan burcu musun şaka şaka
Harikasın cidden kendi kendine cvbini buldigin için seni tebrik ediyorm :)
Yaaa aslında böyle değilim hee gerçekten bak yanlış anlamayın yani espri olsun diye öyle konuşuyorum Yoksa gerçekten başka bir sebebi yok
İkizler burcuyum
Lütfen başka ikizlerle karıştırma.. Ben o bildiğin duyduğun ikizlere benzemem
yaniiiii..tutarsız, çift karakter aman aman aman ikizler miii falan öyle değilim ha

Şaka yaptim zaten kız yani egelncesine yazıyoruz çok belli
Himmm hangi ikizlere benziyorsun mesela başka ikizler mi var

Nego bir beğenip bir kaçma
Nabion Domestos güzeli
Canım sabah kahvaltı ederken okumaya başladım, sonra yazlık kışlık ayırma işine giriştim, verilecekleri ayırdım, evin işini yapıp arkadaşa gittim ölçü verdim kap diktiricem de, kahve içtik sohbet ettik eve geldim giysi kumbarasına ayırdıklarımı bıraktım.
Oğlan okuldan geldi derken ben şimdi oturdum

:d
Biraz o hallerini anlatsana bize
Dinlemek isteyeceğini düşünmemiştim içimde patladı

yani öyle dengesiz değilim ya.. yerin göre yaniii
kimine göre kralızz kimine göre yalanızzz kendimden tiksindim şuan neyse

Böyle gıcık olduğum insanlara evet dengesiz, sadist davrandığım doğrudur ama sevdiğim herkse karşı çok ponçikim meselaaa çok duygusalım yani tontiş bir kedi misali biraz arsız biraz sırnaşık biraz minnetsiz öyle işte

ahh nego bu haftasonu ödevimiz yazlık kışlık ayırmak olsun mu, ekstra bişey yapamam sanırım tüm günümü alacak zaten o

Bende ateş ölçme yöntemini tavsiye ederim, gebelik düşünen hepinize

ahh nego bu haftasonu ödevimiz yazlık kışlık ayırmak olsun mu, ekstra bişey yapamam sanırım tüm günümü alacak zaten o
Bu hafta ful odak noktası o zaten canım, anca yaparız diye bir hafta boyunca onu verdim

Bu hafta ful odak noktası o zaten canım, anca yaparız diye bir hafta boyunca onu verdim

ayy zaten sen bütün haftaya yaymışsın ne kadar da merhametli bir topik yöneticisi
ben 2 günde hallederim ama haftaiçi de başka şeyler yaparım artık evde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…