- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.841
Neden Akros ?Çok pis mağduru oynarım özellikle akrosa karşı
Hahahahshshsj
He akrep burcu olduğu için miÇok pis mağduru oynarım özellikle akrosa karşı
Hahahahshshsj
AynenHe akrep burcu olduğu için mi
Bana baksana kendim sorup kendim cevaplıyorumAynen
Sen yoksa daha duumamismiydin
Hepsinin ağzına çak
Valla dellendim zaten hamile.oldugum için kafa beyin gıdık iyice gittim
Hadsiz hadsiz konuşuyor kendisine baksın "iki tahtayı çalmışlar kadın diye satmışlar"
Dicektm de neyse dedm boşver zaten tirsti
İki dakka övme kendini bırak biz ovelimBana baksana kendim sorup kendim cevaplıyorumbuda zeki çevik ve akıllı bir patilihayat oluşumdan kaynaklanıyor teşekkürler
duymuştum da bir an bağdaştıramadım
benimki de kilo takıntılı ya, 57-58 kiloyken bana zayıfla diyordu, kendi koca göbeğine bakmadan
İki dakka övme kendini bırak biz ovelim
Aslan burcu musunşaka şaka
Harikasın cidden kendi kendine cvbini buldigin için seni tebrik ediyorm :)
Aynen yaa mecbur alınıyor yanaklarm tombiklesti iyiceçekemiyorlardır bacım, gebişken illa ki alınır kilo ki sen gaayet fit gebe kalmışsın, yani 60 bile bana göre gayet fit bir kilo yaniii
Şaka yaptim zaten kız yani egelncesine yazıyoruz çok belliYaaa aslında böyle değilim hee gerçekten bak yanlış anlamayın yani espri olsun diye öyle konuşuyorum Yoksa gerçekten başka bir sebebi yok
İkizler burcuyum
Lütfen başka ikizlerle karıştırma.. Ben o bildiğin duyduğun ikizlere benzemem
yaniiiii..tutarsız, çift karakter aman aman aman ikizler miii falan öyle değilim ha
Öylesine lanetlenen bir burç değilim yaniŞaka yaptim zaten kız yani egelncesine yazıyoruz çok belli
Himmm hangi ikizlere benziyorsun mesela başka ikizler mi var
:dÖylesine lanetlenen bir burç değilim yanibenim kendime has özgün hallerim var mesela
Açıciiim gözümüSen zaten oldun
Azcik daha gözünü açmak lazm
Canım sabah kahvaltı ederken okumaya başladım, sonra yazlık kışlık ayırma işine giriştim, verilecekleri ayırdım, evin işini yapıp arkadaşa gittim ölçü verdim kap diktiricem de, kahve içtik sohbet ettik eve geldim giysi kumbarasına ayırdıklarımı bıraktım.
Dinlemek isteyeceğini düşünmemiştim:d
Biraz o hallerini anlatsana bize
Canım sabah kahvaltı ederken okumaya başladım, sonra yazlık kışlık ayırma işine giriştim, verilecekleri ayırdım, evin işini yapıp arkadaşa gittim ölçü verdim kap diktiricem de, kahve içtik sohbet ettik eve geldim giysi kumbarasına ayırdıklarımı bıraktım.
Oğlan okuldan geldi derken ben şimdi oturdum
Bende ateş ölçme yöntemini tavsiye ederim, gebelik düşünen hepinizeUygulama cok sağlıklı sonuc vermiyor kuzum. İnsallah tutar tabi bu ay ama tutmazsa ovulasyon tavsiye ederim. Benim takvimde 15. Günü gösteriyordu mesela ama 18.gun yumurtladim. Ama takvimle takip edio hamile kalan arkadaslarda oluyor
Bu hafta ful odak noktası o zaten canım, anca yaparız diye bir hafta boyunca onu verdimahh nego bu haftasonu ödevimiz yazlık kışlık ayırmak olsun mu, ekstra bişey yapamam sanırım tüm günümü alacak zaten o
Bu hafta ful odak noktası o zaten canım, anca yaparız diye bir hafta boyunca onu verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?