Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaa bende diyetle 68 den 58 e düşmek istiyorum ama max 65 i görüyorum napmam lazım bana tüyo versene zayıf ve fit ve harika vücutlu poncikvegece
Canımmmm bana bunlarla gel seni de taaa diğer topiklerden beridir hep sevmiştim hahahahaha
ay şaka yapıyorum heee yanlış anlama millet şimdi diyecek ne kadar da egosu yüksek patilibirhayat

canım sen napıyon yaa 68 kilosun 58 istiyorsun ama 65 görüyorsun çıtayı biraz yükselt 60 görsen anlayacağım da neyse bak şimdi akşam 6dan sonra yemek yemiyorsun günde en az 3 lt su içiyorsun 3-4 lt arası.. ekmek tuz şeker hayatından çıkarıyorsun.. Akşam 6dan sonra yemek yemiyorsun dediysem meyve dahiii yani bu.. ben şahsen öyle yaptım.. porsiyonlarımı küçülttüm. günde 6-7 kere yemek yedim ama hep az az.. ve hafta da net 4 gün spor yapıyordum en az 1 saat olmak üzere.. ve çeşitli kürler yaptım yoğurt kürüydü elma kürüydü 3-5 günlük ödem atıcı şeyler gibi..
ve tabi ki diyet, diyetisyene gidiyordum verdiği program dışına hiç çıkmadım 2-2,5 ay boyunca.

ay anam ben düğün zamanımda bunları yapmıştım suyu çok içemiyorum bir tek, 78 falandım 65 e düştüm, sonra işte düğünden sonra aldım en son 68 di inşallah 70 i görmemişimdir
benim herifle çok zor ya çok abur cubur seviyor benim önce irademi onun yanında sağlam tutmayı öğrenmem lazım, abur cuburu kesebilsem ahh... 1 haftadır falan yemiyorum ama biraz hafiflemiş hissediyorum, tartılmayacağıma söz verdim birde dedim iyice hafifleyim öyle tartılayım 7 rakamını görmek istemedim billiyo musun

Ben diyetteyken eşim gece 1 de dürüm yiyordu adana urfa sipariş ediyordu eve ben yeşil çay içiyordum emin ol eşin benim ki kadar yemiyordur adam gece 3-4 te uyanıp ekmek arası salça sürecek neredeyse

ama ben yemicem dedim ve bıraktım, yemedim. ve günde 2-3 fincan yeşil çay tükettim hep.
Evlenirken 59-60 kilo ince anca evlenmiştim.. 2 yılda 74 ü gördüm.. sonra bir gün bir cinnet ve sonuç bu

Hamile.olmadan önce 54 dum
Şimdi 60 im ve 3.5 aylık hamileyim
Beşinci ayda kendimi dusunemiyirm
Ayyyyyy ne kadar da birbirimize benziyoruzzzzz bende hamileyken bi 5-6 rahat almıştım 3,5-4 ay da bir de soranlara kilo almışsın diyenlere ben değil, bebek istiyor diyordum

Ayyyyyy ne kadar da birbirimize benziyoruzzzzz bende hamileyken bi 5-6 rahat almıştım 3,5-4 ay da bir de soranlara kilo almışsın diyenlere ben değil, bebek istiyor diyordum
Geçen kına da gerzek bı kadın ne beni tanıyor ne ben onu biriyle konuşuyordum hemen araya girdi aaa hamilemisn bende kilo aldın sandm meğer bebekmis dedi
Pardon da sizi tanimiyorm ki siz benim zayıf halimi nerden biliyorsunuz dedm honk diye kaldı
Zaten heyheylerim üzerimdeydi daha da bnmle göz kontağı bile kurmadi

Benm.kim.istiyor belli değil bebek mi ben mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…